tolga ve burak manısasporu yendı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 18. Hafta | Trabzonspor 2-1 Manisaspor
Daraltma
X
-
En önemli tespit bu, tebrik ederim.İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDevre arasından sonra bile oyuncular ayakta duramıyor. Bu takımda ciddi fizik-kondisyon sorunu var.
Hani Antalya kampi cok iyi gecmisti ???
.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
şenol hocanın adrian inadı ve geç oyuncu değiştirme takıntısı yakacaktı bizi.adrian artık oynamamalı.ne hücumda ne defansta dirtenç denen bişe yok adamdaYA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Yorum
-
selam degerli arkadaslar yine gördük malesef bizim yöneticiler göremiyor golcu lazim hemde hakiki saf golcu lazim birde defans lazim bügün cok kötü idi defans acaba nedendirki hep böyle oluyor yönetim acilen süper hakiki golcu almasi lazim mutlaka lazim nedence almiyorlar ama sonuclarinda katlanirlar görüyoruz satad yari yariya bos isde sonuc böyle giderse kimse gelmez neden jaja neden süper golcu almazlar yanarim ben yanarim ah ulen ah
Yorum
-
adrian yerine ampute takımlarından birini transfer etsek daha faydalı olur
ayrıca şenol hocanın oyuna geç müdahale etmesinden artık gına getirdi
yanındaki yardımcı süslük mü durur acaba orda
1-1 olunca takım nasıl olur da maçı bırakır
arada hiç mi duran toplara çalışmamışlar amatör takımlar daha etkili oluyorlar bizden
yazık şu takımın düştüğü hallere
Yorum
-
kusura bakmayin ama barcelonanin defansi olsa dahi böyle bir orta sahasi olsa yine hata yapar !İlk olarak barbunnya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu giray ın yerine kaleci onur u oynasın yemin edrim bu kadar hata yapmaz
Adamlar orta saha olmadigindan direkt defansa hücum ediyor...hata olusmasi kacinilmaz bu durumda hatayi bireysel olarak futbolculara atamazsiniz!...imza...
Yorum
-
* Adrian'dan tamamen umudu kestim artık talibi varsa satılmalı üçüne beşine bakılmadan ...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Şu futbolu Ziya Doğan oynatsa taşlarız valla.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
yazık yazık cok yazık su adrıyana verılen paraya ne adamlar alırım avrupadanEn son Mehmet_Mercanlı tarafından düzenlendi; 03.01.2012, 20:02.__________________SÜRMENE'Lİ______________________
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum