13 galibiyet 3 beraberlik 1 nazarlık
seri bekliyorum. Bu bize şampiyonluk getirmeyecetir
66 puan play off için iyi bir hedef
Play off içinde olmalıyız
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
maça kadar uzun sayılabilecek bir süre var. taraftarda o güne kadar kendine gelecektir...bu maçta stadı tıklım tıklım doldurup son yıllarda mağlup etmekte zorlandığımız bu fener uşaklarına iyi bir ders vermeliyiz...
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
13 galibiyet 3 beraberlik 1 nazarlık
seri bekliyorum. Bu bize şampiyonluk getirmeyecetir
66 puan play off için iyi bir hedef
Play off içinde olmalıyız
66 puan şampiyonlukda getirebilir hiçbelli olmaz.şişirme gs elbet bıyerlerde patlayacaktır.Biz geçen sene fb nin yaptığının yüzde doksanını yaparsak yakalrız diye düşünüyorum.Evet yönetimleri saha dışında bişeyler yapmaya çalışmış sanırım ama adamlar sahada çatır çatır oynadılar ve bizim maçımızda dahil çoğunu hakederek kazandılar..bizde yapabiliriz tabiki futbolcular buna inanırsa..
Forveti Besleyecek Biri Lazım.Kanatlarada Adam Gerek.
aynen özellikle adrian yerine jaja geri gelmeli bence hem takımı tanıyor hemde alışma sıkıntısı çekmez.iyi oynadığında maçı tek başına alan adam lazım jaj gibi kırk yılda bır adrıan gıbı bır topuk pasıyla maçı bıtırecek adama 5 mılyon euro saymasınlar yıne..JAJA JAJA JAJA...
66 puan şampiyonlukda getirebilir hiçbelli olmaz.şişirme gs elbet bıyerlerde patlayacaktır.Biz geçen sene fb nin yaptığının yüzde doksanını yaparsak yakalrız diye düşünüyorum.Evet yönetimleri saha dışında bişeyler yapmaya çalışmış sanırım ama adamlar sahada çatır çatır oynadılar ve bizim maçımızda dahil çoğunu hakederek kazandılar..bizde yapabiliriz tabiki futbolcular buna inanırsa..
Dimi canım şikeyi yedekte tuttular ne olur ne olmaz diye yoksa her maç şike niye yapsınlar
Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Geçen Sene Kalecimiz Onura şikebahçe çakmakları atan Manisa tribünlerine kapak olacak farklı skor istiyorum...500.000 Tl teşviğin hesabını sormalısınız bu şerefsizlerden...
"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum