Eeee haftalarca bu adam atamıyor diye konuşunca kendide dayanamadı herhalde... Halil,Burak ikilisi mükkemmeldi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 17. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Orduspor
Daraltma
X
-
bu celutskaya helal olsun
sorsan stoper ama daha stoper de oynamadı
solbek sagbek oynadı
takımda buraktan, adriandan, volkandan, henriqueden daha iyi top saklıyor, daha iyi top sürüyor, daha iyi çalım atıyor ve daha iyi pas ve orta veriyor.Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
rizeye ne bagirdik???İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle53.Dakikada Rizeye bağırıldı dimi.Yanlış duymadım hoş
Fenere yönelik ben iki tezahürat duydum baska varmiydi??...imza...
Yorum
-
herhaldeki ellerinden gelen tüm pislikleri yapiyorlar ama emin ol baskani kizdirmicaklardi bunlar...İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEllerinde olsa emin ol düşürtmek için bir dakika bile beklemezler..
3 temuzdan bu yana o kadar kıvırdılarki korkuyorum ne yalan söyleyim..
Trabzonsporu ş.ligine ben göndermedim feneve gelince dilil yok diyen adamdan herşey beklenir..
daha cok cekecekler bizlere camur attikca...İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN
Yorum
-
Evet bağırıldı.İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle53.Dakikada Rizeye bağırıldı dimi.Yanlış duymadım hoş
Bence bunu her maç yapmalıyız.
Yorum
-
Neden bağırıldı renktaş bilgisi olan varmıİlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle53.Dakikada Rizeye bağırıldı dimi.Yanlış duymadım hoş
Yorum
-
Bu galibiyet takımın havasını biraz da olsa değiştirebilir. Haftalardır kötü gidişatımızı bu şekilde durdurmak çok güzel oldu, hem kötü gidişimize son verdik,hem Burak gollerini sıraladı,hemde takıma hava geldi.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
halil-burak ikili forvet.
Adrian ortada geçen sezon ki karaktersizin yerinde oynarsa daha iyi oluruz.
ara transfer döneminde alınacak 2 iyi oyuncu bu takımı playofflun(oynanırsa tabii!!) en iddialı takımı yapar.Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...
Yorum
-
Kazanmak önemliydi ve güzeldi,takima tebrikler.
Buna karsin daha da farkli kazanabilecegimiz ve kazanmamiz gereken bir macta 4 le yetinip gol yememiz hos olmadi.
Farkli galibiyetin bizim takimin oyunundan ziyade ordusporun hatalarindan kaynaklandigini söylemeliyim.
Bu galibiyet kimseyi aldatmamali,takimin ihtiyaclari bas bas bagiriyor."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerizeye ne bagirdik???
Fenere yönelik ben iki tezahürat duydum baska varmiydi??
Rize lider ya geliyor süper lige ondan bagırdılar.Ama tam duymadım emin olmak istedim.Rizedede gecen sene her maçta 61.dk da Trabzon bagırılıyordu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum