Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 17. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Orduspor
Daraltma
X
-
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
* Ha ondanmı tamam o zaman , gerekçe gayet uygunmuş bende başka bişey var zannettim !İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe bekliyordun haftalardır gol atamıyoruz..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Türkiye ve dünyada gelişen tüm son dakika spor haberlerini anında ve tarafsız olarak kullanıcısına sunan Türkiye'nin bir numaralı spor portalı
Tribünlerde "Kazım Koyuncu ölümsüzdür" pankartı ve Sadri Şener'in fotoğrafının yer aldığı "Haksızlığa karşı ayaktayız, her zaman yanındayız" yazılı pankarlar dikkat çekiyor."Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
maalesef evet..İlk olarak Yavuz Selim Bal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDigiturkwebtv'de sorun yaşayan var mı ?"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
Bende sorun yok. Yayın 2 den izliyorum.İlk olarak Yavuz Selim Bal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDigiturkwebtv'de sorun yaşayan var mı ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum