Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 17. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Orduspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Reha Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    --------------Onur---------------
    Celutska---Giray-Glowacki---Marek
    --------Zokora----Colman---------
    Burak---------Halil -------- Volkan
    -------------Henrique-------------

Tolga kötü kaleci olmadığını kanıtladı ama herkes gibi onunda dinlenmeye ihtiyacı var ve bu arada iyileşmiş ve forma bekleyen bir genç yeteneğimizi de küstürmemek için bu süreç değerlendirilmeli diye düşünüyorum.

Colman yerine Sapara ilede başlanabilir yadaColmanla başlayıp ikili arasında değişikliğe gidilebilir.. Duruma göre.

Burak 'ı kanat gibi kullanarak rahatlatabiliriz geçtiğimiz dönemlerdeki gibi böylece kendisi direk 3 kişiye karşı bulmaz diye düşünüyorum.

Halil çok süratlibir oyuncu değil koşu mesafe uzadıkça bunu anlayabiliyoruz.. Onu forvetin arkasında düşünüyorum vücüt çalımlarıyla önünü açarak oradan şut denemeleri yapabilir.. Yada pas seçeneğini kullanabilir duruma göre. Kendisini beğeniyorum. tabi sol açıkta bir maraton koşucusu gibi oynatılmaya çalışınca pestili çıkıyor kanaatindeyim.

Volkan adlı oyuncumuzuda açık söylemek gerkeirse seviyorum yeteneklerine güveniyorum ve sol tarafta en azından adam eksiltebilme ve içeri kat edebilme yeteneğinin var olmasını iyi kullanabileceğine düşünüyorum.. bu oyuncuda ayrıca ısrar edilip sürekli fırsat verilmeli diye düşünüyorum.

Serkan'ı 60-70 'den sonra rakibin üstüne diri ve mücadeleci bir oyuncu olarak oyuna sokulabilir gidişata göre.
    -Sadece şahsi görüşler ve fikirlerdir.
    Colman Cezalı...
    "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
    "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Böyle oynarsak yeneriz bence..
      #9 Ronaldo Luís Nazário de Lima

Yorum

• Zokoranın yanında oynayacak olanın performansı çok önemli sapara oynar ve geçen maçlarda sergilediği oyunu devam ettirirse yine kolay bi maç olmaz.Orduda gosso ve culio çok etkili orta sahada üstünlük kurmamız şart
        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak LaNuSs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Volkan ile Burak'ın yerlerini değiştirdin mi tamamdır
          2014 / 2015
          LOADING....

Yorum

• --------------------------------Tolga----------------------------------------

Celustka------------Mustafa-----------------Glowacki--------------------Cech

-----------------------Sapara-----------Zokora-------------------------------

Serkan-------------------------Alanzinho----------------------------------Halil

---------------------------------Burak----------------------------------------

Her iddasına varım. Yarın bu kadroyla sahaya çıkarız.

Yorum

• Giray haric arka dörtlüyü bozmamaliyiz bence. Ortada Zokora ile Sapara ve Serkan, sagda Burak, ortada Halil ve solda Volkan ilk 11'i maci alir bence.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak taner6128 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Böyle oynarsak yeneriz bence..
                Halil yerine Alanzinho'yu koy tamamdır işte.

Yorum

• Yazilan ilk 11'ler cok ofansif. Böyle cikabilmek icin ilerideki elemanlarina güvenebilmen gerekir. Ben hicbirine güvenmiyorum. Buda risk demektir.
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Daha öncede atmıştım..

7

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yazilan ilk 11'ler cok ofansif. Böyle cikabilmek icin ilerideki elemanlarina güvenebilmen gerekir. Ben hicbirine güvenmiyorum. Buda risk demektir.
                      Defansif oynadik da ne oldu ?

Takim olarak atak ve defans yapabilmek önemli ..

Bence denemeye deger
                      #9 Ronaldo Luís Nazário de Lima

Yorum

• Bu maç Tolga'nın son maçı olur inşallah...İkinci devre Onur'u görmek istiyorum kalede.

Yorum

• ben olsam celutskayı artık stoper oynatırdım
                          Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                          İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• 4-2-4 oynayıp orta sahayı rakibe ellerimizle teslim etmekten bıkmadık. Oyun kurarken de , atak yaparken de en az yararlandığımız bölge orta sahamız.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Colman Cezalı...
                              Doğru haklısın sarı kart görmüştü.

Sapara ile başlayacaz o halde. Zaten ikisi arsında kalmıştım böylece kesin sapara seçeneği kalıyor.
                              En son Reha Demirbaş tarafından düzenlendi; 21.12.2011, 18:35.

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                4-2-4 oynayıp orta sahayı rakibe ellerimizle teslim etmekten bıkmadık. Oyun kurarken de , atak yaparken de en az yararlandığımız bölge orta sahamız.

Fener macinda bunu yapmadik iste. Yapsaydik, macin farkli bitmesini bekleyenler belkide hakli cikacaklardi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X