Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 17. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Orduspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hoca denemeli bunu.

7

Yorum

• Eğer tff bu hakemi bizim gazımızı almak için yolladıysa onları Allaha havale ediyorum,inşallah Ordu kurban edilmez bu maçta ki bana edilecek gibi geliyor.

Yorum

• İlk olarak lazzz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ya tolga mactan sonra sarı kartı yemıs mac ıcındede sarı kart yemıstı dogrumudur
        Hangi maç sonunda sarı kart yedi Tolga ?
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonspor:4
          Orduspor:1
          olabilir mi acaba?
          renktaş skor çok güzel duruyor. Ama bende bir karamsarlık var. yani puan kaybı var gibi duruyor. Puanımızı gördükçe 2. yarı tüm maçları kazansakta geçen seneden 10 puan gerideyiz. Düğüm noktası vittek bence sakatlanmasaydı asla bu durumlarda olmazdık bence.

Yorum

• 4-1 hissediyorum bu maçın sonucunu

Yorum

• Bu maçta kalede Onur'u görmek istiyorum.

Yorum

• her ne olursa olsun kazanmalıyız...
                TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• sapara oynamalı...
                  poetricus

Yorum

• İlk olarak Cengiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hakem yalandan bir penaltı verse bize, tepki olarak taca atsak topu. süper olur

bize bu maçta penaltı verecekler yazın bir kenara

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sapara oynamalı...
                      şu takımda görmek istemediğim tek kişi belkide bu kadar koşmayan olumlu hareketi olmayan bi adam ,çok büyük hayal kırıklığı benim için.

EREN ve SERCAN ı düşün artık hoca ne olur yaa
                      Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                      zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Bu maçta kime Kart çıkar çok merak ediyorum.. her maçta 1-2kart görüyoruz. Görüş açımız baya fazla maşallahh..

Yorum

• --------------Onur---------------
                          Celutska---Giray-Glowacki---Marek
                          --------Zokora----Sapara---------
                          Burak---------Halil -------- Volkan
                          -------------Henrique-------------

Tolga kötü kaleci olmadığını kanıtladı ama herkes gibi onunda dinlenmeye ihtiyacı var ve bu arada iyileşmiş ve forma bekleyen bir genç yeteneğimizi de küstürmemek için bu süreç değerlendirilmeli diye düşünüyorum.

Burak 'ı kanat gibi kullanarak rahatlatabiliriz geçtiğimiz dönemlerdeki gibi böylece kendisi direk 3 kişiye karşı bulmaz diye düşünüyorum.

Halil çok süratlibir oyuncu değil koşu mesafe uzadıkça bunu anlayabiliyoruz.. Onu forvetin arkasında düşünüyorum vücüt çalımlarıyla önünü açarak oradan şut denemeleri yapabilir.. Yada pas seçeneğini kullanabilir duruma göre. Kendisini beğeniyorum. tabi sol açıkta bir maraton koşucusu gibi oynatılmaya çalışınca pestili çıkıyor kanaatindeyim.

Volkan adlı oyuncumuzuda açık söylemek gerkeirse seviyorum yeteneklerine güveniyorum ve sol tarafta en azından adam eksiltebilme ve içeri kat edebilme yeteneğinin var olmasını iyi kullanabileceğine düşünüyorum.. bu oyuncuda ayrıca ısrar edilip sürekli fırsat verilmeli diye düşünüyorum.

Serkan'ı 60-70 'den sonra rakibin üstüne diri ve mücadeleci bir oyuncu olarak oyuna sokulabilir gidişata göre.
                          -Sadece şahsi görüşler ve fikirlerdir.
                          En son Reha Demirbaş tarafından düzenlendi; 21.12.2011, 18:32.

Yorum

• İnşallah fener maçındaki gibi burak ilerde yalnız kalmaz.Dün akşam tv'de seyrederken haşmet babaoğlu aynen şöyle dedi.Halil kanattta harcanıyor.Aynen katılıyorum halilin burak'ın yanında oynaması lazım.Şenol hocam lütfen böyle dene.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                            Yükleniyor...
                            X