Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 17. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Orduspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    90 dk fenere federasyona küfür etmicek adam gitmesin ordu maçına.
    Başüstüne...
    Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

hilmisever Hilmi Sever
      Hector Cuper Orduspor'da! Nedim Türkmen ile konuştum. Her konuda anlaştıklarını ve yarın Cuper'in İstanbul'a geleceğini söyledi.
      Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

inşallah gerekli mercilere gerekli tepki gösterilir.

Yorum

Taraftar olarak sevindirin bizi 3 puanla kapatalım ilk devreyi. Hasret kaldık vallahi.
          İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız, bordo kanımızla mavi göklere ''ŞAMPİYON TRABZONSPOR'' yazdıracağız.

Yorum

İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kadroda 11 kişi var düzelt istersen...
            obaaa güzel laff bencede bizim kadroları 10 kişi yazalım artık
            Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
            zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

bu macta ordusporu dograyacaklar daha once de olmustu es es maciydi ayni sey olacak ve susturulacagiz
              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
              Eze eze 2021-2022.
              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

Bu maç ligdeki kaderimiz için kritik maç ya tamam ya devam niteliğinde. En azından ilk 4'e girmek için zorlamalıyız. Bu maçtan sonra seriye bağlayacağımıza inanıyorum. Zihinsel ve yorgunluk bakımından çok düşük seviyelerdeyiz bu bir gerçek. Eğer ligin 2.devresinde toparlanmak istiyorsak en azından iş yapabilecek bir orta saha almamız gerekiyor. Tekrar söyleyeyim hedefimizin ilk 4 olmalı ama bu sezon en büyük hedefimiz Türkiye Kupası olmalıdır.
                Kazimişi gzas vorert

Yorum

* Allahım Hakem'e bakarmısınız , resmen öyle eleştirirseniz böyle hakem veririm der gibi , benim isteğim Yabancı Hakemler...
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

Takım yener mi yenilir mi bilmem. Çok da umrumda değil açıkcası bu ligde ne olacağı.

Taraftardan beklentim var.Sadri Şener de savaş baltalarını çektiyse sıra sizde.Susarak, yok sayarak daha çok üstümüze geliyorlar.Şike ile alakalı ne kadar tezahurat varsa söyleyin artık.Gür çıksın sesiniz.Artık oynama, kendini yorma, cezası yok nasılsa, şike yap kanarya diye bi beste var mesela.Neden söylenmez hiç anlamam.Söylendiyse kusuruma bakılmasın, ben toplasan 3 maç izledim ama sağda solda Trabzons'daki maçlarda şike konusunun hiç açılmadığını çok okudum.

Taraftar yönetimin arkasında durmalı ve şike konusunu, şampiyonluk kupasının iadesini daha yüksek sesle dile getirmelidir.

Yorum

serefsiz utanmaz insanlar 1996 ve 2011 kareografisi yaptilar bizim de birseylar yapmamiz lazim
                      bir fikir 96 da ve 2011 de vafat eden taraftarimizla ilgili birsey yapabiliriz
                      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                      Eze eze 2021-2022.
                      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

Eğer çekirdek yemek için gidecek varsa otrursun evinde yesin adamlar 50.000 kişi bize küfrediyor bu maçta bizde tepkimizi koymamız lazım.
                        Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Takım yener mi yenilir mi bilmem. Çok da umrumda değil açıkcası bu ligde ne olacağı.

Taraftardan beklentim var.Sadri Şener de savaş baltalarını çektiyse sıra sizde.Susarak, yok sayarak daha çok üstümüze geliyorlar.Şike ile alakalı ne kadar tezahurat varsa söyleyin artık.Gür çıksın sesiniz.Artık oynama, kendini yorma, cezası yok nasılsa, şike yap kanarya diye bi beste var mesela.Neden söylenmez hiç anlamam.Söylendiyse kusuruma bakılmasın, ben toplasan 3 maç izledim ama sağda solda Trabzon'daki maçlarda şike konusunun hiç açılmadığını çok okudum.

Taraftar yönetimin arkasında durmalı ve şike konusunu, şampiyonluk kupasının iadesini daha yüksek sesle dile getirmelidir.
                          Selman, Avni Aker'e gelen taraftar genelde rakip takımın formasını giyiyor
                          Avni Aker tribünlerinin önde gelen simalarından henüz böyle tezahüratlar duymadık, iyi niyet peşinde geziyorlardı en son.. ya da emir mi aldılar, bu şekil tezahürat yapmayın diye onu da bilmem..

Umarım bu maçta okkalı bir tezahürat yapılır..

Yorum

bu maçta şikeci fener dıye bagırmayan maca gıtmesın

Yorum

inşallah ilk yarının son maçı olan bu maçı bari kazanırız...
                              TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

Macla ilgili iki sey düsünüyorum.

- Bizim isyan etmemiz sonrasi TFF ya bizim aleyhimize karar verdirecek, yada inadina daha da dogranmamizi isteyecek. Eger bizim lehimize kararlar cikarsa "alin iste, sizin lehinize de hata yapiyorlar" diyecekler ama eger yine dograrlarsa bize resmi olarak savas acmis olacaklar.

- Orduspor'da yeni antrenör gelecek, Cuper ve Matthäus gündemdeydi. Bu yüzden Orduspor'lular cok motive olmus olabilirler.
                                Ama biz kesinlikle full power oynayip, güzel bir galibiyet almaliyiz. Ordu'yu severim ama bizim durumumuz gercekten berbat.

Insallah aliriz.
                                #BorussiaDortmund
                                #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X