3 puani almamiz lazim insallah kazaniriz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 17. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Orduspor
Daraltma
X
-
Trabzonspor 6 Orduspor 9 haftadır kazanamıyor.Orduda gosso,culio etkili oyuncular defans hattı da fena değil ordu da trabzon gibi hücum etmekte zorluk çekiyo orduspor da şuan da bir teknik direktör yok takımın başında artık kazanacağımızı düşünüyorum.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
umarım orduspor 11 kişi bitirir bu maçı ve uyduruktan penaltılar çalınmaz.. tuz kokunca insanın aklına gelenler bunlar..▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂
Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !
Yorum
-
Kadroda 11 kişi var düzelt istersen...İlk olarak CesurHamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle........................Burak...............................
Alanzinho.....................................Volkan Sen
...........................Adrian.............................
.......................Zokora...Serkan....................
Cech.........Glowacki.........Giray..........Celustka
........................Tolga...............................
Yorum
-
Ordu Maçını 10 Kişi Oynayalım - Tepkimizi Koyalım
Orduspor maçının ilk 15-20 dk sını veya tamamını 10 kişi oynayıp "nede olsa siz atacaksınız atmadan biz çıktık" diyerek bu adaletsiz düzene tepki koymak güzel olmazmı sizcede..En son Okan Çıtlak tarafından düzenlendi; 19.12.2011, 13:50.
Yorum
-
Perşembe günü Avni Akerde oynanacak olan Trabzonspor-Orduspor maçında 61.dakika şovunu yaptıktan sonra fenerasyon ve yanlı kollarını protesto etmek için stadyumu boşaltıyoruz.Ben Trabzonsporluyum deyen ve maça gelme imkanı olan herkesi bu etkinlik içinde olması için stadyuma bekliyoruz.Etkinliğimizi herkesin sayfasında paylaşmasını rica ediyoruz..
Var mı böyle bir organizasyon??"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
90 dakika taraftarlardan sikeci fb duymak istiyorum onlara karsi küfür doymak istiyorum nasil olsa bize herhafta ceza veriyorlar olup olmaz seyden bari bir macta hakli ceza alalim ama icimizin yaglari erisin. maa unutmamalari gerekir insani cileden cikardilar.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum