Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 17. Hafta | Trabzonspor 4 - 1 Orduspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bu maçı alırsak devre arasında dinlenmiş yeni bir taktik oturtmuş takviyelerle güçlenmiş takımımız ikinci yarıya fırtına gibi girip köpekleri susturacaktır inanmayan gölge etmesin
    Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

"Şu Metris'in Önü" şarkısı çalınsın hoparlörlerde. Maç öncesi, maç sonrası, maç esnası artık ne zaman hoşlarına gidiyorsa yönetimin! 33. haftada ki fenerbahçe maçına kadar her maç bu uygulama sürdürülsün!

Maça gelirsek. Kalan son 3 maçta 4 puana fitim demiştim ama olmadı. Bu sefer şeytanın bacağını kıracağız inanıyorum.

Sercan ve Eren artık oynasın.
      Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

Keşke gönlümün takımı ile memleketimin takımlarının durumları iyi olsaydı...

Haydi Trabzonspor'um artık vakit 3 puan vaktidir...

Yorum

orduspora karsida kazanamiyorsaniz...ligten cekilin....

Yorum

Eren, Sercan ve Onur bu macta kesinlikli ilk 11'de baslamali. Tolgaya karsi hicbir tavrim yok ama Onuru'da küstürmemeliyiz. Bu seneyi unutup birdahaki sezon icin hazirlanmaliyiz simdiden. Ilk 8'e girip Avrupa Ligi play-off'a katilmak en önemlisi suanki duruma göre. Bundan sonra PAF Liglerinde, A2 takiminda ve 1461 Trabzondaki bütün yeteneklere sans vermeliyiz. Kendini ispatlayan zaten seneye kadroda olur ve böylece genc futbolcu kazanmis oluruz.
            .

Francesco
            Totti

Yorum

artık kazanma vakti, çıkışa geçelim bu maçla. toparlanacağımıza inanıyorum çünkü gerçekten çok iyi oynadık şikecilere karşı.
              OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

Ölü toprağı üzerimizden atalım.Öncelikle avatarı değiştirerek başlıyorum.

Kazanmalıyız

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Alalım bu maçı artık, devreye moralli girelim takım olarak... Kazanalım artık yani..
                  https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

Orduya yazık olcak.

Yorum

ulan yeter ya

perşembe günü başka saat yok muydu da 18:00 de maç oynatıyorlar
                      yemin edeyim basacam küfürü zor sabrediyorum valla yeter

Yorum

dostca bi mucadele olsun kazanan biz olalım
                        Bursatv spikeri Valencianın 61 lik maçından sonra Valencialılar erkekseniz heykele gelin dedi.
                        18.11.2009

Yorum

lehimize en az 10 tane hata yapacaklar...
                          Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

alırız bu maçı

Yorum

bu maçla birlikte önümüzdeki 10 maçta 7-8 galibiyet almamız lazım ki üst sıralara tutunalım ama nasıl olacak orası tartışılır..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X