Şerefsiz digitürk'e para verip izleyemiyoruz ki. Herifler ilk defa ağız tadıyla maç izliyoruz diye yayını kesti. Paramızla rezil oluyoruz. Bu kadar adi bir kurum olabilir mi ? Bilerek yapıyor it oğlu itler.
Şimdi vatandaş link istemekte haklı değilmi. Ben paramı ödemiştim legal kaynaktan izleyemiyorum. Kanuni olmayan yollara başvurunca suç oluyor. Kaçıncı defa oldu bu. Paranızı geri de alamıyorsunuz.
Digitürk web tv den bahsediyorum.
Şerefsiz digitürk'e para verip izleyemiyoruz ki. Herifler ilk defa ağız tadıyla maç izliyoruz diye yayını kesti. Paramızla rezil oluyoruz. Bu kadar adi bir kurum olabilir mi ? Bilerek yapıyor it oğlu itler.
Şimdi vatandaş link istemekte haklı değilmi. Ben paramı ödemiştim legal kaynaktan izleyemiyorum. Kanuni olmayan yollara başvurunca suç oluyor. Kaçıncı defa oldu bu. Paranızı geri de alamıyorsunuz.
Digitürk web tv den bahsediyorum.
ilk yarı sorun yoktu,
ikinci yarı site açılmıyor
o değilde parayı peşin verdik geri alamıyoruz
elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum