Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 16. Hafta | Fenerbahçe 1 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Renkdaslar eger bu macin rövansi olacaksa bence bütün seyircilerimiz icin maskelerden basip dagitalim.
    Mesela Pierre Cornu, Savci Mehmet berk, Platini nasil olur?
    ...imza...

Yorum

• İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Renkdaslar eger bu macin rövansi olacaksa bence bütün seyircilerimiz icin maskelerden basip dagitalim.
      Mesela Pierre Cornu, Savci Mehmet berk, Platini nasil olur?
      nasıl olacağını bilmemde ne olacağını söyleyim.azize ve çakalları kudurmuş köpeğe döner
      Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• Vay arkadas kirmizi hakliymis Aykut un... Bkz tv8... Uefa hakem gozlemcisi cok begenmismis...

Yorum

• %100 katılırım

İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          burakın tek suçu hala kendini ıspat etme çabası: takım oyuncusu olduğunu gol attırmanında önemli olduğunu kavramalı..... burak birazcık takım oyuncusu olsun çok değerli bir oyuncu ama asla trabzonsporda robin houd olacağım diye çalışmamalı.. burağı öyle kolay yedirmeyiz
          İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Tekrar söylüyorum. Bu macda Hakem üzerinde tartisma yaratmak cok yanlisdi.

Konusulmasi gereken hakem degil kadiköyde yapilanlar, medyanin yapdiklari, bize verilen cezalar ve tff nin bize neden halen kupayi teslim etmedigidir.

Hakemi ele alarak resmen kaybediyoruz hakli oldugumuz yerde. Yazik.
            "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Herkes Gökhan Gönül'ü Kahraman yapma derdinde ama aynı kadrajdaki diğer Şerefsizden bahseden yok..!

Yorum

• ikinci yarida oynanirmi bilmem ama trabzondaki macta cok guzel pankart yapmaliyiz mesela : deniz tarafindaki kale arkasina butun tribun pankart 2009-2010 2 dakika sampiyonu fenev . yol tarafindaki kale arkasina 2009-2010 turkiye kupasi sampiyonu - maraton trubunede 2010-2011 GERCEK SAMPIYON..... cok pis koyar bu eziklere!!
                14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ikinci yarida oynanirmi bilmem ama trabzondaki macta cok guzel pankart yapmaliyiz mesela : deniz tarafindaki kale arkasina butun tribun pankart 2009-2010 2 dakika sampiyonu fenev . yol tarafindaki kale arkasina 2009-2010 turkiye kupasi sampiyonu - maraton trubunede 2010-2011 GERCEK SAMPIYON..... cok pis koyar bu eziklere!!
                  fikir güzel, begendim mantikli
                  bir de "burasi Türkiye Cumhuriyeti - buradan çikis yok" yazisi falan da oldu mu tamamdir
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Hıncal Uluç: "Cüneyt Çakır eğer hakemse ben İstanbul Beylerbeyiyim..."
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• "GÜNEŞ'ten ışık çalmak A.Y'ın doğasında var" diye bir pankart hazırlanıp bu haftaki maça yetiştirilse tadından yenmez...

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        "GÜNEŞ'ten ışık çalmak A.Y'ın doğasında var" diye bir pankart hazırlanıp bu haftaki maça yetiştirilse tadından yenmez...

Teşekkürler renktaş...aynen katılıyorum.....

A.Y yerine a.y yazmak lazım...ne de olsa uydu...

Yorum

• Sezonun ikinci yarısındaki maç için Avni Aker'deki atmosferi hayal ediyorum da şikebahçelilere cehennemi yaşatırız herhalde. Tüm camiamızın, özellikle de taraftarlarımızın dikkatli olup o maç için saha kapatma cezasına karşı uyanık olması lazım. Tff hakem tayininde mutlaka fb yi kollayacak birini de tayin edecektir. Daha havalimanından başlayarak hakem ve fb liler üzerinde baskıyı hissettirmemiz lazım. Otellerinde de rahat uyumamalı bu adiler. İkinci yarıdaki maçı halatla çekiyorum.

Yorum

• İlk olarak Steril61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sezonun ikinci yarısındaki maç için Avni Aker'deki atmosferi hayal ediyorum da şikebahçelilere cehennemi yaşatırız herhalde. Tüm camiamızın, özellikle de taraftarlarımızın dikkatli olup o maç için saha kapatma cezasına karşı uyanık olması lazım. Tff hakem tayininde mutlaka fb yi kollayacak birini de tayin edecektir. Daha havalimanından başlayarak hakem ve fb liler üzerinde baskıyı hissettirmemiz lazım. Otellerinde de rahat uyumamalı bu adiler. İkinci yarıdaki maçı halatla çekiyorum.
                            Sezonun ikinci yarısında herhangi bir Trabzonspor-Fenerbahçe "ayaktopu" maçı oynanmamalıdır..
                            ölene kadar degil öldükten sonra da..

Yorum

• Aykut iyi oynadi bu macta. Ayrica 11'e 11 gayet iyidik. Demekki böyle maclarda daima 3 orta saha tercih etmek lazim. Bunu sanirim Besiktas ve Galata maclarinda yapmadik.

..
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Aklima gelmisken...

Gördünüz mü adamlar nasil "Islik" caldilar? Biz ise bunun ceyregini bile yapmadik Besiktas ve Gayse maclarinda.

Taraftar olarak kötüyüz ama su islik isini kesinlikle cözmeliyiz.

..
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X