Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 16. Hafta | Fenerbahçe 1 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
* Aslında Başkan'ı dün Akşam bir iki kanalda gördüm , güzel konuştu bence ama karşısındakiler acaip saf'a yatıyorlar...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Sedat,
Başkanın karşısındakiler Safa yatmıyor, Başkan bunca zaman ciddi konular dahil herşeye espri ve gülerek yanıt verdiği için bugün inandırıcılığı yada kızgın olduğu pek mümkün görünmüyor.
Nedeni tamamen budur.
Dün akşam Telegol'de ki şu lafı çok hoşuma gitti,
- TFF yerine gidelim Fenerbahçe yönetimine hesap verelim, nasıl olsa fark yok. İçlerinde bazı arkadaşlarım var en azından derdimi anlatabilirim.
Başkanın bundan sonra yapacağı tek şey var, laflarını esirgemeden, direk sorumlusuna itifen ve dolandırmadan söylemelidir.
Kısacası şuna karar vermelidir,
Kişisel İşler mi ? Trabzonspor mu ?
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanzinho ve Adrian'ın yerine , o bölgede Volkan'ın oynaması gerektiğine inanıyorum .
katılırmısınız bilmiyorum ama sanki bu takım 4-4-2 ye uygun gibi..
burak-halil cift forvet
volkan sag adrian sol acık.Gobekte de zokora-colmanALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Şenol Güneş ' e formsuz diyen vatandaş ..form grafiğini sanırım yapılan hucüm sayısıyla bağdaştırıyorsun.. ama yanlış yoldasın şenol hoca elindekilerle şuan oynanabilecek en iyi futbolu oynattırmakta..uğur meleke bunu ortaya güzel koymuş geçen senenin barçası olma yoluna olan trabzon şimdiler de ise 2010 inter ini ekol almış durumda
Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, en son haber ve gelişmeler Milliyette. En son haber ve son dakika gelişmeleri için tıklayın!
okunmalıKazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"
Yorum
-
Türkiye de futbol maçları çoğunluğun istediği şekilde sonuçlanır.
55 bin kişi böğürünce hakem rakip takımı harcamaktan çekinmez.
İşte bu yanılgı dolu anlayış yüzünden avrupa kupaları ve şampiyonalarda toplum olarak sıçışlardayız. 55 bin kişiyi arenaya doldurup böğürünce de hırvatistanı yenebileceğimizi sanmıştık ama adil bir yönetim olunca ne güzel de koyup gitti adamlar...
Yorum
-
Renktaş teşekkürler,
Başkanın akşam Hem telegol hemde TV8 deki konuşma videoları için de link bulan olursa paylaşabilirmi rica etsem?
İlk olarak ylmzince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Arkadaşlar maç sonuçlarına takmayın kafayı
Normal olarak Bu maç 3-0 hükmen bizim.
FB küme düşecek.
En kötü senaryoyu söyleyeyim diyelimki FENERASYON saçma sapan iddialarla bizide düşürdü.Ne yapacağız galibiyeti puanları nasıl olsa bizede lazım olmayacak.
Biz mahkemeye verdik geri gelip dönene kadar mahkeme bitene kadar 3,4 sene geçer.
Düşürmezlerse zaten Şampiyonluk kupasını verecekler zaten sevineceğiz.
Diğerleri düşünsün.SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
Böyle bir klüpten nasıl bu kadar şerefli bir futbolcu çıkabiliyor şaştım doğrusu.Adam M.Topuz onu çekmesine rağmen gitti söyledi hakeme. Ama cevap zaten çok komik. Yazıklar olsun bizim şerefliliğimiz,haysiyetliliğimiz fazla bu lige.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Bu gün fenevin amigo spor yazarlarının yazdıklarını okudum da..İnsanın cinnet geçirmesi elde değil.Daha bide okuldaki gözünü hırs büyümüş bi fenevli olan ingilizce öğretmeni arkadaşla atıştım ki evlere şenlik.Adamlar bir türlü kabullenemiyor kabullenmek istemiyor..Allah bu hale düşürmesin..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum