Bir kez daha JAJA diyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüya ligi takip etmiyordunuz, önemli olan Avrupa'ydı...
Bla bla bla...
En başta da ligi sallayanlar sövmek için maç sonrası foruma koşuyor.
İyi ki takmıyorsunuz ligi.
Bu takim toparlanir. Demedi demeyin....1
Yorum
-
Alper,Olcan ,Ozan a aynen katılıyorum ama elde ki kadronun bundan daha iyisini yapabileceğini düşünüyorumİlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Alper Potuk , Olcan , Ozan İpek alınmalı , eldeki kadroyla bu kadar olur...
sivas maçında öne geçmişken oyuna müdahele etse yüksek ihtimal kazanacaktık..
bjk maçında kenarda uyuya kalmasa maçı kaybetmezdik..
Vs vs devam eder,özetle Şenol Güneşin de başarısızlıkta payı var...
Yorum
-
Allah, su duruma düsmemize neden olan herkesin burnundan fitil fitil getir, günyüzü gösterme..buna Yönetim´de dahil!!!!!
Senol Günes batiyor arkadas...ama tabi suclu, niye? Devrearasi takimdan ayrilacagini bildigi halde Selcuk ve Egemen´i oynatip, bu takimi 82 puanla sampiyon yaptigi icin!!!!!!!!!“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
bari rotayson yapsaydik fener macina yorgun bir kadro cikacak, colma yorgun giray glo yorgun hali serkan tolga yorgun ee ne anladik bu kadro genisliginden en dar zamaninda bile kadroda cok az rotasyon yapiyorsa bizim bilmedigimiz biseyler var yada kadroda bu kadar oyuncu tutmanin hic bir manasi yoksakin olun...
Yorum
-
Brozek'i oyuna alması hataydı, bu adam Henrique falan neyse de hiç topçu değil bu Brozek.
Henrique gücünü kullanmayı bilmiyor, saçmalıyor 2 maçtır.
Volkan Şen orta mı şut mu bir türlü kafasında oturtamıyor ne yapacağını yada kafası güzel çıkıyor maçlara !
Tolga iyice atletliğini kaybetti gibi yorgunluk mu ne anlam veremiyorum artık.
Giray Glowacki bunlardan stoper falan olmaz.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Valla toplanır da bu sezon bitti geçmiş ola.Bence kupaya asılmak lazım.Şu an Avrupa bile tehlike de.Ayda yılda bir Avrupa da puan yaptık onda da lig de berbat durumdayız.İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu takim toparlanir. Demedi demeyin....
Yorum
-
Yinede ilk dortte play off'a gireriz diye dusunuyorum. Asil bundan sonra onemli olan Senol hoca'nin devam etmesidir....İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla toplanır da bu sezon bitti geçmiş ola.Bence kupaya asılmak lazım.Şu an Avrupa bile tehlike de.Ayda yılda bir Avrupa da puan yaptık onda da lig de berbat durumdayız.1
Yorum
-
5. maç oldu ama yazacağım artık. nerdeyse 3 aydır kelam yazmadım ama bir saniye şimdi.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBas istifayi sonra cileyi ceken Taraftar olsun. Ziya Dogan mi gelsin?
Ben 3. kez kurulu kadronun canına Şenol Hoca tarafından okunduğunu izliyorum.
93-97, breams ve leekens zamanında kurula kurula gelen kadroyu dağıttı, gitti.
04-07 galiba, özkan sümerin kurduğu takım gene aynı usül dağıldı.
bu sene de ersun yanal ın kurduğu takım dağıldı.
Bana 1 tane, numunelik türk oyuncu gösterin ki, şenol hoca zamanında bulunmuş, takıma kazandırılmış, ve yıldız olmuş olsun.
Ben hoca geldikten sonra giden, bu takıma başkaları tarafından kazandırılmış çok oyuncu hatırlıyorum. Selçuk falan son halkadır. İlk falan değil.
Artık bana ına geldi takımın fütursuzca şenol güneş idaresinde dağıtılmasından.
Dağıtırken iyi, ama hiçbir oyuncu, Şenol Güneşi tercih falan etmiyor. Bakmayın kusura kardeşim.
Bu kaçıncı dağılan kadro Şenol Hoca geldikten sonra??
Yeter yahu!!!
Değiştirecek ise değiştirsin artık..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum