Bi Arkadaş bi yorum yapmıştı eren sercan oynasın ama yenilelim en azından gençlere şans verelim demişti yenileceksekte böyle yenilelim demişti gayet mantıklı demiş yane bugun volkan ne yaptı sahada henrike her topu ezmekten başka ne yaptı koca bi hiç alınsaydı eren sercan gibi adamlar ne olurdu izleseydik bence bugun ki mücadeleden daha ii bir mücadele olurdu serkan bitmiş düşünsenize volkan kanat oyuncusu orta açamıyor forvetiniz kaleye suratını dönemiyor ayagında top tutamıyor serkanın tüpü bitmiş yazık ya valla yazık
Neden hepiniz Yönetimi es geciyorsunuz? Takimi Senol Hoca mi dagitti?
.
Yönetime yazdıklarım ve tavrım belli benim kızdığım nokta mağlubiyette değil inat uğruna mağlubiyet diğer oyuncular oynasa daha mı kötü olurdu acaba şu maçta şu adamları oynatarak sadece bu maçı değil Fener maçını da kaybettik..
Lig yarisi bizim icin bitti gibi. Zaten Spor Toto Tiyatro liginde basarili olmamiz imkansizdi. Iyi gitsek bile er ya da gec önümüze taslar koyulcakti. Bu sene benim Trabzonspordan beklentim Uefa da ne yapip edip bir iki tur atlamak ve kupa üzerinden Avrupaya gitmek. Sicigim Ligin icine.
1 türkiye kupasi
1 sampiyonluk
sampiyonlar liginde iyi futbol
bosuna hocaya atip tutmayin!
senol hocaninda katkisi var tabi saydiklarinda ama oturmus kadro vardi elinde o kurmadigi kadro arti...maci tek basina cevirebilen elemanlarda vardi elinde kötü oynadigimizda sahneye cikip maci kazandiran..
bildigimiz senol hoca ne yapti o kadroyu bozdu kendi kadrosunu kurdu ve beklenen son berbat bir takim..
bu senaryoyu daha önce 3 kez yasamistik senol günesle..
Yorum