Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kac mactir gol atamiyoruz yahu. Hadi SL filan dedik de ligde de atamiyoruz ki. Gol atamayan takim nasil potaya girer, nasil puan kazanir? Senol hoca hala bir ihtiyac hissetmiyor herhalde gol icin alternatif yollar, duzenler icin. Kim ugrasacak simdi onlarla degil mi ama? Eger dediginiz gibi "cok yorulduysaniz", birakin ne olur. Yapacak birileri cikar elbet. Koskoca Trabzonspor sahipsiz kalmaz.

Yorum

• demek ki kadikoyde fena dograyacaklar bizi. boyle uyduruk maclardaki uyduruk penaltiyi da referans gosterecekler. tipki gecen sene antep macindaki penalti gibi.

bu serefsizler beni paranoyak yapti resmen.

Yorum

• lig tv onur girsin diyor...
        jajayı göremedim
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aykut muazzam bir stoper hatta su an en iyi yerli stoper gozumde bu dakikadan sonra 2 tane kendi kalesine gol atsa degismeyecek her zaman ust duzey oynuyor.
          Maçı canlı izliyor musun?

Yorum

• Adrian kale vurusu kullandi!!
            Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• ilerde oynayıp ta bu kadar verimsiz ve ağır bir futbolcu olabilir mi!!!!!!!!!! halil yeter da yeter

Yorum

• Volkan'ı çıkarına topu kim çıkaracak merak ediyorum
                Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Penaltı var, kart yok...
                  E kart ayıp olur,çünkü penaltı degil.

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Volkan cikarmi be hoca..... Halili cikartsaydin.
                    Aynen katılıyorum.. Tamda oyun hareketlenmeye başlamıştı ve daha çok boş alan bulabilirdi. Süratli bir oyuncuyu çıkarmak iyi bir tercih değil.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ozaman penaltı değil mi ? (gerçi yeni kurala göre vucuttan seken penaltı olmuyor galiba)
                      O yuzden Dedim Bende
                      Twitter : @EY61_
                      Youtube : EY61

Yorum

• Vucuda çarpıp ele çarpana verilmez diyorsunuzda , ele çarpmasa zaten aynı yone gıdıp gol olacak
                        Yaşam kimliği: Trabzonspor .
                        Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• Ersun Yanal takımı kurdu Şenol Hoca üzerine oturdu gerekli düzenlemeleri yaptı başarılı oldu .

Şenol hocanın oluşturduğu kadro maalesef ortada ben bişey demiyorum

Yorum

• bu futbolla, ankaragücü ile birlikte küme düşmemeye oynarız diyorum...

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Allah aşkına şu duran topları kullanmasın Adrian... Sanki bilerek abuk subuk kullanıyor.
                              Mesela Selcuk'un bizde frikikten golu var miydi? Duran toplar, kornerler ve taclar Senol Gunes'in hiiiiiiic umurunda degil. En ufak fikri yok bu konularda. Cogu konuda olmadigi gibi.
                              Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler memleketi olamaz.
                              K.ATATÜRK

Yorum

• Resmen çöktü takım.Nazarı deyenlerin Allah belasını versin....................
                                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X