Son 5-6 yılın en kötü dönemindeyiz açık ara. Futbol değil bizim oynadığımız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
aynen abi aynenİlk olarak Hami-Ünal-Orhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim anlamadığım ; Trabzon şehrinde asgari ücretle, bu milyon dolarlık topçulardan daha iyi oynayacak bir sürü işsiz genç var. O zaman bu paralar neden çarçur ediliyor.!
Yorum
-
Googleye yazınca fenerbahçe çıkıyor. Tffnin sitesinde fenerbahçe yazıyor. Ben klübün müzesindede 84 yılından sonra şampiyonluk kupası göremiyorum .Senin hayali referansların geçerli olmuyor sahaya bakıyorum, deyil şampiyon takım ;kepaze ve utanmazlar toplulugu görüyorum .Şenol efendide oturmuş seyrediyor, insanı çıldırtırcasına seyrediyor. Sadri başkan ve Şenol Güneş derhal istifa, derhal... Ayrıca bu takımı kadiköye çıkarıp o fenerden fark yerseniz Allahın bedduası üzerinize olsunİlk olarak TS_2011_TR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesana bi soru.
2011 senesi türkiye sampiyonu hangi takim ?Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak tswonder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle nane topu oynamaya kimsenin hakkı yok ya, bu nedir ya!
Teknik direktörlük zor iş arkadaş, şimdiye colman, henrique, volkan falan hepsini atmış dışarı almıştım gençleri içeri... Bu arada yedekte genç var mı ki?
senol günes hangi gence sans tanidiki??? aksam maclari gec oluyormus evden cikmalarini istemiyor senol hoca1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
Üzgünüm ama Bu akşamla beraber trabzonspor efsanesinin uzun bir süre daha kaybolacağı ve bit çuval inciri berbat edişimizin resmi çiziliyor
Ligin ilk yarısını en az 10 puan farkla geride bitiren bir Trabzonspor için o sezonlar her zaman bitiktir..
Bu hali yaşatan ve para vermemek için
İçki içtiği için
V.s gerekçeleriyle doğruluk doğrusu kesilerek göderdiğiniz topçuların yerine aldıklarınız ortada yönetim...
ister 90 dakıka isterse 30 dakka oynamış olsunlar, yorgunluk v.s mazaret değil
BatıyoruzYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
alip da karadeniz1461 yollarlar direk yada kadroya giremezlerİlk olarak eraytaskin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu aykut,muhammet trabzonlu adamlar bitir bunların işini sadrri başkan 21 yaşında adamlarYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
adam takımı ateşlemeye çalısıyor daha ne yapsın ama adamlar odun gibi duruyor o halil var ya o haili solda ayagana top geliyor once bi kontrol edicek sonra etrafına bakıcak sağ ayağına alıcakk ooooooooooooooİlk olarak Hakan Karadirek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman, duvar pas denemesi 20, duvar pas basarisi 0.
Yorum
-
Maca gidecegine burda Senol Hoca'ya salliyorsun. Sen o isi gec git Fenerbahce'yi tut..İlk olarak Umit Mert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenol gunes defol git.bu takim kadikoyde rezil olur.allah belani versin senol gunes.1996 dan beri nefret ediyorum senden..
Broos mu Ziya mi gelsin?
#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum