henrique nin yerine 17 yasinda bir genci oynatsa daha basarili olur nefret ediyorum yapancilara verilen bonuslara
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
way annasina, o zaman teknik direktörün bir önemi yok.İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo takim mazide kaldi yoksa o kadroyu bir yerde görüyor musun??? bu kadar futbolcu kendi isteyile giderse emini olabilirsinki hocaninda kabahati vardir..
arti o kadar futbolcu aldirdin neden hic birini oynatmiyorsun????
iyi topcu olduktan sonra basari kendiliginden gelir, öylemi ?
Yorum
-
İlk olarak ErtuGrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİki ayda bir takım nasıl mahvedilir, yönetim resmen ders verdi...
Maalesef...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Saçma sapan hareketlere başladı bizimkiler.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
benim için bu sene ligin çok da bir önemi yok
şu play offa katılalım şahane olur
ancak şu unutulmasın
neredeyse sıfırdan kurulmuş yeni bir takımız ve şu an Türkiyede en çok maç yapan takım biziz
bir nefes bile almaya vakit yok,
tamam eleştirelim ama insaf sınırlarını zorlamayalım...elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...
...KONSANTRASYON...
Yorum
-
demek sike saha yansimis mi yansimamis mi colmani izleyerek karar verilebilinirİlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Colman maç seçiyor... Bir futbolcu bu kadar değişlen karakterli futbol oynayamaz yaaa... Bu arada maçı izleyemiyorum, yorumlardan bu yorumu çıkardım

tff den bu aciklamayi bekliyorum
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum