Şu takım son pasları atabilmede başarılı olsa 10 puan yukarıda olurduk...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
Henrique durana kadar balataları yanıyor.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Maçı izleyemiyorum şu an ama attığımız kornerlerin hepsinin ön direğe atıldığını tahmin edebiliyorumİlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefaso koner kullanıyoruz ama hepsi boş
Yorum
-
Alan'in oynadigi maclar hep böyle geciyor. (Kayseri maci haric)İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Bu kadar aciz defans yapılmaz.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Colman digerlerinin üstüne daha iyi.İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Colman maç seçiyor... Bir futbolcu bu kadar değişlen karakterli futbol oynayamaz yaaa... Bu arada maçı izleyemiyorum, yorumlardan bu yorumu çıkardım
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
sana bi soru.İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu takim bu haldeyse suclular belli..
1. yönetim
2. senol günes..
kimsede gelib senol günesi korumasin arkadas..elestirmek hakkimiz.takimi rezil yönetiyor..kadroyu kullanamiyor ..
2011 senesi türkiye sampiyonu hangi takim ?
Yorum
-
şu hale bak ya sizi şampiyonlar ligine alanın suratına tüküreyim buradaki bazı şebeklerde gülüyor espiri yapıyor bir takım sürekli yenilirmi bu takımın zamana ihtiyacı yok çünkü takım yok ortada hemen bu gün istifa edin sadri efendi ve şenol güneş en kaza çevirdiniz güzelim takımıAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum