Hocamızın gençlere önem vermediğini,genç oyuncu oynatmadığını,bırakın genç oynatmayı A2 maçlarını bile izlemediğini biliyoruz.Bunları 3 günde yapmasını beklemek zaten hayalcilikten öteye geçemezdi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
Herkese selamlar,iyi akşamlar.Gecemiz Bordo-mavi olsun....
Tüm renkdaşlarımdan Şenol Güneş'e koşulsuz destek vermesini istiyroum.Hepimizin kafasında bir 11 var,hepimiz az-çok anlıyoruz.Ancak takımla hergün antrenmanlarda beraber olan teknik heyete güvenmeliyiz.
Bu gece mesela ben Henrique'yi keserdim,Alan ile başlamazdım, ama hocamızın bildiği vardır. O hepimizden daha çok bu işin piri.O en doğrusunu yapar ben ona kendimden çok güveniyorum.takım gerçekten yorgun umarım yavaş yavaş toplarlayacaklardır.Bu takım Şamp. Liginde bana göre destan yazdı.Bu ligin tozunu atacak güçteyiz ama sadece destek ve sabır lazım.....2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
Şenol Güneş bu maçtan sonra da çıkıp konuşmasın yok çok sıkışık fikstür de şu kadar zamanda bu kadar maç oynamışız diye..Koskoca sezonu 10 15 adamla geçiren bir anlayış yok yani..Transfer dönemlerinde kimsenin gitmesini istemiyorum demek çok kolay nerde o gitmeyenler?Bazen yazdığınızla değil,kendinizden neleri sildiğinizle değer kazanırsınız...
Yorum
-
nasilki taraftar sayisi su an?İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadin hali ne böyle
Tmm hafta ici, i$ gün ve son maglubiyet sonrasi fazla seyirci gelmez dedim ama abi bu ne
Acaba sonra daha gelecek mi....
Yorum
-
Şimdi şu niye gençler şans bulmuyor diyenleri de anlıyorum, hocayı da.
Evet onların da şans bulması lazım. Ama hocayı da anlamak lazım. Gs maçından sonra bu maçta da puan kaybedersek ne olur bi tahmin edin?
Fener maçına hangi moralle çıkar futbolcular? Bu maçı kazanıp moral bulalım, bir de sınırdakiler kart görmesin başka bişey istemiyorum.
Yorum
-
.....
Mesele Eren ya da Sercan değil. Mesele altyapıdan oyuncu çıkaramıyor olmamız. Gençlere fırsat vermiyor olmayışımız.İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe Eren'miş, Sercan'mış arkadaş.
Yorum
-
Taraftarlar olarak biz UEFA ligine de sevindik. Hatta bâzı arkadaşlar maçtan önce, UEFA ligi bizim için daha iyi olur diyorlardı. Ama ŞL'den çok kısmetsiz şekilde elenmek bütün futbolcular üzerinde büyük hayal kırıklığı oluşturdu. Futbolcunun en büyük hayâli ŞL'de oynamak. Onlar bizden daha çok üzüldü. Takımın durumunu değerlendirirken onların psikolojik durumunu da dikkate almak gerekli.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
cok önemli bir nokta. ne puan kazaniyoruz böyle ne de gencleriİlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşin enteresan tarafı her maca as kadroyla cıkıyoruz aldıgımız puan 21 . .
Rotasyon yaparsın,gencleri oynatırsın deriz ki tamam arkadas gencler oynadı falan filan ama o da yokTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

iş yerinde karnı ağrıyo insanın 
Yorum