Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ramazan, Cem Can, Kulusic, Aykut, Mehmet Sedef, Curri, Yasin, Azofeifa, Hurşut, Soner, Herve Tum

İlk olarak Berat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gençlerbirliği'nin kadrosunu yazabilecek olan var mı?
    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
    FIRTINAİHTİLALEFSANE
    we the north

Yorum

• Alper potuk 2 yıldır top oynuyor şu anda 19-20 yaşında. Bu adam hiç oynamadan mı bu hale geldi?

Emrah başsan 18-19 yaşında antalyasporda oynuyor yetenekli çocuk.

Bursasporda çok daha fazlası var genç oyuncular. Hatta bu yıl bir maçta 17 yaşında bir çocuk lig maçında oynadı.

Benim daha bilmediğim çok vardır öyle. Bu oyuncuları oynatan oynatıyor ama biz elimizde varken oynatmıyoruz. Çok üzülüyorum ya.

Yorum

• Sevgili futbolcular zahmet olmazsa lütfen bu maçı alırmısınız.
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Şuanda tolga ısınma öncesinde tüm takımı toplayıp etkileyici bir konuşma yaptı , efsane olma yolunda ilerliyor tolga , bildiğin verdi gazı verdi gazı , nerden nereye ya ben hala alışamadım tolganın bu ağabey haline kaptan haline çok enteresan helal olsun gerçekten.
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• genc oyuncular konusunda senol hocaya olan guvenimi tamamen kaybettim. tamam biz degil o surekli onlarla beraber ama. takim kevgire dondu mac yapmaktan hala ayni kadro da israr ediyor. hayir bu oyuncular ikinci lig takimlariyla yaptigimiz maclarda dahi oynatilmiyor. madem öyle neden transfer ediyorsun.. madem boylelerini oynatmayacaksin, alt yapidan cikart. alt yapidan bir kisi dahi cikartamiyorsan alt yapiyi kapat ki masraflar azalsin o parayla da iyi oyuncu transfer et.
            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Eren,Sercan ???

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Öyleyse fazla beklemesin yönetim anında çeksin gitsin. Hocanın işine burnunu sokacaksa hocanın ne işi var takımda!
                Hocanin isine burnunu sokmuyordur ama kadroya genc koy, ceza odemek istemiyoruz diyor olabilirler...

Yorum

• Kazanmalıyız. Öyle ya da böyle.
                  Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                  FIRTINAİHTİLALEFSANE
                  we the north

Yorum

• Sezon basi Ünal Karaman sezon basi aciklama yapdiydi bu konu ilen alakali..

Yedekde genc oyuncu olmayinca cok büyük ceza var dedi..

Senol Hoca buna cok karsi demisdi.. Hep yakiniyor dedi.. Inanmadigi adami yedek kulübesinde oturtmak zorunda kaliyor demisdi..

Hatirlayin.. gecen sezon her mac ceza aliyordu

bu sene neden almiyoruz ve cif kaleci cikiyoruz?

ya yönetim yeter artik hoca, para elden gidiyor dedi,

yada yönetime takimda 3 kaleci var ama ilk 11 icin 17 adam cikmiyor demek istiyor

Yorum

• Yapıcak tek şey şu maçı öyle böyle alıp en azından bir moral depolamak ve fener maçına çıkmak..

Yorum

• gayet as kadro
                        poetricus

Yorum

• ramazan

cem kulusic aykut sedef

hurşit soner curi azofefia yasin

tum
                          Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"

Yorum

• zeki yedekte oturacağına hasan ahmet otursaydı...sürünüyor altligde...
                            poetricus

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              zeki yedekte oturacağına hasan ahmet otursaydı...sürünüyor altligde...
                              Hasan Ahmet'e üzülmüyorum ben, en azından OYNUYOR.

Eren, Sercan....
                              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Adrian'i alacagimiza Hursut'u alsaydik keske...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X