Maçı kesin çok iyi oynayarak kazanırız. Çünkü izlemeyeceğim maçı. Bu sezon izlemediğim son maç Kayserispor maçıydı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
cech,ferhat,mustafa mankenlik yapsınlar diyemi takıma konuldu.gençlere güvenip kazanmaya çalışmalıyız.giray çok yoruldu yıprandı kesinlikle dinlendirilmeli.serkan kart sınırında sarı görürse şikecilerle olan maçta yeri zor dolar ve serkanda yorgun,glowacki o kadar yorgunki eski diri glowackiyi mumla aratıyor bu akşamda oynarsa yorgunluğu artacak pazar günü en zayıf halkamız olur.celustka bunların arasında kısmen dinlenen bir oyuncumuz bu akşam oynayabilir.İlk olarak L.Burrows tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiray, glowacki, serkan, celustkayı oynatmazsa kimi koyacak savunmaya merak ettim. Bu maç lig maçı arkadaşlar hazırlık maçı değil. Eğer olurda puan kaybı yaşarsak zor duruma düşebiliriz.
Yorum
-
Kadroyu falan bilemem ama henrique kesinlikle sag açık oynamamali forvet oynamalı yanında da Halil oynamalı. Sag açık volkan sol açık ise alanzinho. Forvet arkası olarak ise adrian. Ortada Aykut yanında da celutska. Defans ta ise Serkan Giray glowacki ve cech. Kalede ise mutlaka onur olmalı. Sikebahce macı oncesi colman riske edilemez. Ayrıca çift forvete dönmek ıin en ideal zaman.Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
Adrian sınırda değil Fotomaç yanlış haber yaptı. Gerçi çok da önemli bir oyuncu değil...İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman Serkan ve Adrian kart sınırında bugün ki mücadelede
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Zeki Müren de bizi görecek mi?İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaty Papi, Christian Brüls, Sami Büyüktopaç ve Zafer Yelen de kadroya dahil edilsin
her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....
Yorum
-
Ben daha da ileri gidiyorum ve diyorum ki Aykutun ismi Aykutinho olsaydi bizim takimda bile olmazdi..İlk olarak cotanak61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Aykutu Antep Macinda cok begenmistim. Bizim Takimda bencede 100% oynar. Sadece isimden kaybediyor.
Ismi Aykutinho olsa 100% oynardi#9 Ronaldo Luís Nazário de Lima
Yorum
-
İlk olarak mcihan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErgun ATA
Avni Aker! Henuz erken ama şu an icin "kuş uçmaz, kervan geçmez" modu.
Ne bekliyormuş hafta içi bu saatte?#!/bin/bash
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum