Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maçı kesin çok iyi oynayarak kazanırız. Çünkü izlemeyeceğim maçı. Bu sezon izlemediğim son maç Kayserispor maçıydı.

Yorum

• İlk olarak L.Burrows tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Giray, glowacki, serkan, celustkayı oynatmazsa kimi koyacak savunmaya merak ettim. Bu maç lig maçı arkadaşlar hazırlık maçı değil. Eğer olurda puan kaybı yaşarsak zor duruma düşebiliriz.
      cech,ferhat,mustafa mankenlik yapsınlar diyemi takıma konuldu.gençlere güvenip kazanmaya çalışmalıyız.giray çok yoruldu yıprandı kesinlikle dinlendirilmeli.serkan kart sınırında sarı görürse şikecilerle olan maçta yeri zor dolar ve serkanda yorgun,glowacki o kadar yorgunki eski diri glowackiyi mumla aratıyor bu akşamda oynarsa yorgunluğu artacak pazar günü en zayıf halkamız olur.celustka bunların arasında kısmen dinlenen bir oyuncumuz bu akşam oynayabilir.

Yorum

• Ben Aykutu Antep Macinda cok begenmistim. Bizim Takimda bencede 100% oynar. Sadece isimden kaybediyor.
        Ismi Aykutinho olsa 100% oynardi

Yorum

• Kadroyu falan bilemem ama henrique kesinlikle sag açık oynamamali forvet oynamalı yanında da Halil oynamalı. Sag açık volkan sol açık ise alanzinho. Forvet arkası olarak ise adrian. Ortada Aykut yanında da celutska. Defans ta ise Serkan Giray glowacki ve cech. Kalede ise mutlaka onur olmalı. Sikebahce macı oncesi colman riske edilemez. Ayrıca çift forvete dönmek ıin en ideal zaman.
          Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Burak'ı gol atmanın yanında diğer golcülere alan açmak için kullanmayı da öğrenmemiz lazım. her maç iki kişi tutuyor adamı. akıllı olmak lazım.
            Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Colman Serkan ve Adrian kart sınırında bugün ki mücadelede
              Adrian sınırda değil Fotomaç yanlış haber yaptı. Gerçi çok da önemli bir oyuncu değil...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• hadi henrique hadi volkan !
                Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Faty Papi, Christian Brüls, Sami Büyüktopaç ve Zafer Yelen de kadroya dahil edilsin
                  Zeki Müren de bizi görecek mi?
                  her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• İlk olarak cotanak61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben Aykutu Antep Macinda cok begenmistim. Bizim Takimda bencede 100% oynar. Sadece isimden kaybediyor.
                    Ismi Aykutinho olsa 100% oynardi
                    Ben daha da ileri gidiyorum ve diyorum ki Aykutun ismi Aykutinho olsaydi bizim takimda bile olmazdi..
                    #9 Ronaldo Luís Nazário de Lima

Yorum

• maça ilgi var mı beyler
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Sezon başında aykutu transfer ettiğimizde bazı kişiler o da kim, niye karşıyakadan transfer yapıyoruz diyordu.
                        Ama o aykut benim izlediğim kadarıyla Sapara'dan daha iyi bir görüntü çizdi.

Yorum

• Ergun ATA

Avni Aker! Henuz erken ama şu an icin "kuş uçmaz, kervan geçmez" modu.

Yorum

• İlk olarak mcihan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ergun ATA

Avni Aker! Henuz erken ama şu an icin "kuş uçmaz, kervan geçmez" modu.

Ne bekliyormuş hafta içi bu saatte?
                            #!/bin/bash

Yorum

• dida-deco-bobo-dede-nene-jaja-baba-bebe-pato-dudu-kaka-seba bu takımla çıkmalıyız sahaya..bomba takım

Yorum

• Bu saatte olması daha iyi.
                                Ne kadar az çekirdekçi, o kadar iyi tribün.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X