Bence en önemli madde orada 5. madde.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
elmandere 1 maç veren zihniyet zokoraya 2 maç verirse yönetim ortalığı ayağa kladırması lazımİlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezokora 2 maç ceza alırsa fener maçında da yok...En kötüsü onun olmaması oldu...TEŞEKKÜRLER ŞENOL HOCAM.....
Yorum
-
Tolga kendine verilen gorevi basariyla yapti, kac mactir sinyal veriyor, dinlenme vakti. Ozelikle fener macinda surekli top sektiren bir Tolga iyi olmaz. Stoch sutlarinda topu ceza sahasi disina atacak veya tutacak kaleci Onur'dur. Genclerbirligi macinda alisir fener macinda tam olur. bence.
Yorum
-
Adrian ı izledim. Bir futbolcu en fazla bu kadar kötü olabilir diyorum. en fazla.İlk olarak ophius tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesercan sercan sercan! diyen arkadaşlar acaba hayatlarında kaç kere sercanı izlediler merak ediyorum??
Yorum
-
matrix gibi lig yahu
14.haftadan önce 15.oynuyoruz

bu ara serkan calik nerelerde???
kadroya giremiyormu yoksa sakatmi?En son yektakurtulus tarafından düzenlendi; 13.12.2011, 21:03.
Yorum
-
Fazla sallamaİlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene ferhat ve sercani daha nekadar puan kaybetmemiz lazim???Ts Maci alirsa 100 euro kazancagim
Tutturdunuz sercan sercan sercan.Adam Bucada bile Kadroya giremiyordu.
Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
Baskanimizin ligin tadi tuzu kalmadi,artik gelecek sezonun planlarini yapiyoruz aciklamasi hos degil.
Bu aciklamalar takima zarar veriyor,motivasyonunu düsürüyor.
Gs macindaki sefillik bile buna baglanabilir.
Baskanimiz herseyi ögrendi ama bir konusmasini ögrenemedi,cok bos konusuyor."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Orta saha pres yapsin golü bir sekil atariz. Önemli olan yememek.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum