oh be Burak'ın oynamayacağı bir maç şükürler olsun allahım antipatik olmaya başlamıştı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
Ayni fikirdeyim. Yakinda Tolga icinde ayni seyleri söylememiz mümkün. Gecen sezon haric gayse maclarinda en az 3 tane yedi simdiye kadar. Gayse maclarina motive olamiyorsa bu Kulübte isi yok.İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoh be Burak'ın oynamayacağı bir maç şükürler olsun allahım antipatik olmaya başlamıştıİstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Dünkü maçın sorumlusu Tolga oldu yani.Vay be ne güzel iş.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyni fikirdeyim. Yakinda Tolga icinde ayni seyleri söylememiz mümkün. Gecen sezon haric gayse maclarinda en az 3 tane yedi simdiye kadar. Gayse maclarina motive olamiyorsa bu Kulübte isi yok.-1461 TRABZON-
Yorum
-
Dünkü macin sorumlusu kesinlikle Tolga degil. Takim halinde cok kötüydük. Ama Tolga'nin gecen sezon haric gayse maclarinda bu kadar cok gol yemesi bana artik tesadüfmüs gibi gelmiyor. Görmedin mi mactan sonra gayseliler ile ne kadarda samimiydi. Bu gayse ye gecen sezon haric her defasinda bu kadar rahat kaybetmeyi artik icime sindiremiyorum.İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünkü maçın sorumlusu Tolga oldu yani.Vay be ne güzel iş.
Not: Eger mac basligina bakarsan macin sorumlularini görürsün. Aynen söyel yazmistim...Taraftar-Hakem-Yönetim...
Bu mactan sonra öyle bir hisse kapildim. Umarim öyle degildir.İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga için söylediklerinize inanamıyorum ... ne demek gs maçlarında konsantre olamıyor
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
ALLAH aşkına Tolga kötü kaleci de ondan bişey olmaz de formsuz yorgun de çok gıcık nefret ediyorum de ne dersen de ama şunu söyleme İlelioğlu ... ne demek samimi gslilerle ... yapma ALLAH aşkına
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Bu maçta kaleyi Onur'a teslim etmek fazlasıyla tehlikeli olur.
3 gol yedikten sonra alındığı için hem Tolga'nın, hem de Onur'un içinin rahat olacağını sanmıyorum.
Ama Gençlerbirliği ve Fenerbahçe maçlarından istediğimiz sonuçlarla ayrıldıktan sonra hem Tolga, hem de Burak'ın dinlendirilmesi taraftarıyım. Ayrıca bu isimlere Zokora veya Colman da katılabilir.Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
Evet Onur daha yakisikli!!su Tolga yi kaleden alasagi etmeye de cok merakliyiz bakiyorum en ufak ayagi kaysa millet bekliyor,surekli okuyorum Onur oynasin Onur oynasin.birincisi su Tolga daha ne yapmali ben gercekten bilmiyorum,hem form olarak hem kisilik olarak,ama milletde bir Onur sevdasi varki illa Onur oynasin,daha kimsenin bu adamin agir sakatliktan sonraki form ve fiziki durumundan da haberi yok bu arada.İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur'un trabzonspor kalesine daha çok yakıştığına inanıyorum Tolga nın bazı eziklikleri içinde taşıdığı gs maçında yediği gollerde ortaya çıktı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum