Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maçın hakemi açıklanmış; İlker Meral.

Hakemden ziyade 2 no'lu yan hakem dikkatimi çekti; Hakan Yemişken.

2008-2009 sezonunda, Bursa'da Sercan'ın 89. dakikada attığı golde ofsaytı vermeyen hakem. O golle hem maçı hem liderliği kaybetmiştik. Sonrasıdna ufak çapta bir protesto yürüyüşü falan olmuştu sanırım.

Ve işin ilginç tarafı, aynı Hakan Yemişken şu an Bursa Bölgesi hakemi...
    Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• -------------------------Tolga---------------------------

Celustka-----------Giray-------Glowacki--------------Cech

---------------------Aykut-----Colman-------------------

Volkan-------------------Alanzinho--------------------Halil

--------------------------Henrique-----------------------

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Halil'den Allah rızası için sol kanat yaratma huyundan vazgeçmeli Şenol hoca.İçerdeki maçda kimden korkuyoruz bu kadar da her maça tek forvetle başlıyoruz.

Yorum

• Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Gençlerbirliği arasında 14 Aralık Çarşamba günü oynanacak 14. hafta erteleme maçını İlker Meral yönetecek.
          Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'nde Lille ile oynadığı maç nedeniyle ertelenen karşılaşmada Meral'in yardımcılıklarını Mehmet Cem Hanoğlu ve Hakan Yemişken yapacak. Karşılaşmada Çağatay Şahan da 4. hakem olarak görev alacak.

Hakem kadrosu potansiyel tehlike

(UEFA)

Yorum

• Zokora'nın alacağı cezaya bizde itiraz etmeliyiz
            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak e_alparslan tarafından gönderildi
              istanbuldan trabzona maça gittim bu hafta böyle rezil bir taraftar topluluğu görmedim.boş tribünlere oynasak daha iyiydi.çekirdek yemekten tezahürat yapmaya vakitleri olmuyo adamların.tam bir anadolu takımının kafasına sahip özellikle maratonda oturanlar.bayrakları sallayın anonsunda bayrak sallamaktan başka birşey yaptıkları yok.sizin neyinize 40 bin kişilik stad.ölmüşsünüz haberiniz yok..

helal sana

Yorum

• İlk olarak e_alparslan tarafından gönderildi
                istanbuldan trabzona maça gittim bu hafta böyle rezil bir taraftar topluluğu görmedim.boş tribünlere oynasak daha iyiydi.çekirdek yemekten tezahürat yapmaya vakitleri olmuyo adamların.tam bir anadolu takımının kafasına sahip özellikle maratonda oturanlar.bayrakları sallayın anonsunda bayrak sallamaktan başka birşey yaptıkları yok.sizin neyinize 40 bin kişilik stad.ölmüşsünüz haberiniz yok..

ibretlik tespit kardeş
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• vay be HAKAN YEMISKEN bu maca verilmis.2 metre ofsayti gol veren YEMISKEN görecegiz seni.
                  iho istifa.

Yorum

• İlk olarak Berat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Maçın hakemi açıklanmış; İlker Meral.

2008-2009 sezonunda, Bursa'da Sercan'ın 89. dakikada attığı golde ofsaytı vermeyen hakem. O golle hem maçı hem liderliği kaybetmiştik. Sonrasıdna ufak çapta bir protesto yürüyüşü falan olmuştu sanırım.

O zaman da Bursa bölgesi hakemiydi o kadar yazdık ama dikkat çekmemişti. Bursa maçına Bursa hakemi Derbi maçına İstanbul hakemi merak ediyorum bizim Yönetim ne zaman tepki gösterecek bunlara..

Yorum

• -------------------------Tolga---------------------------

Celustka-----------Giray-------Glowacki--------------Cech

---------------------Aykut-----Colman-------------------

Volkan--------------------------------------------Sercan

-------------------Henrique-----Halil------------------

Yorum

• Hadi be fırtınam kazan şu maçı 7 puan birşey değil be koçlarım . Kanınızın son damlasına kadar savaşın şu adaletsiz düzenle .

Yorum

• İlk olarak Berat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Maçın hakemi açıklanmış; İlker Meral.

Amaç hakeme tepki gösterilsin, bak Trabzonspor taraftarı hakeme ne yaptı desin.. Tıpkı fatih terim'in pilimiz bittikten sonra enginle ceyhunu oyuna alması gibi..

Yorum

• en iyi sonuc beraberlık olur....yenılmezsek güzel.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O zaman da Bursa bölgesi hakemiydi o kadar yazdık ama dikkat çekmemişti. Bursa maçına Bursa hakemi Derbi maçına İstanbul hakemi merak ediyorum bizim Yönetim ne zaman tepki gösterecek bunlara..
                              2008-2009'da İstanbul Bölgesi hakemiydi. Biz Bursa Bölgesi hakemliğine geçtikten sonra tartışmıştık burada.

Bildiğim kadarıyla Fatih-Karagümrüklü.
                              Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İleri uçta bir sürü alternatifimiz var ama yanlış yerlerde oynatıyoruz.Bu Henrique kanat adamımıdır değil midir ben anlamdım bu adamı neden ceza sahası içinde değerlendirmiyoruz anlayabilmiş değilim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X