Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 17:45 mi . çüş.

Bjk nın maçı da aynı gün mü ki. ben bjk yı perşembe biliyodum.
    Oscar CARDOZO
    İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
    Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• yensen ne olacak yenme daha iyi, sonra fb'yi yenecegiz of dagitacagiz gibi yazilar görecem burada, kafayi yiyecem.....
      hem zaten bjk gelmis q7 gol atmis sana hareketini çakmis, gs gelmis dalga geçe geçe seni yenmis, bunlari unutacam gb'yi yenip aha tamam deyip sevinecem, yok yaaa yok öyle yagma siz saksaka devam edin yemisim gençlerbirligi'ni
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Ankaragücü Ziya Doğan ile yollarını ayırdı.
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• onur

glovacki giray
          Celutska piotr

volkan eren
          colman aykut

sercan

enrique

Bence gençler maçında bu kadro oynamalı.Zaten yine aynı kadro ile çıkarsak adamların yürümeye dermanı yok.
          İşte taraftar budur.

Yorum

• Bir de işgünü maçı bu saate koyan köpoğlunun yedi sülalesini ...
            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Artık puan kayıplarına dur dememiz lazım. Uzun zamandır iyi oynamıyoruz silkelenip kendimize gelmemiz lazım. Zorlu mücadeleden 3 puanı alıp bir nebzede olsa rahatlayalım. Rotasyona mutlaka ihtiyacımız var hafta sonu febe yi yenmeliyiz.

Yorum

• Artık toparlanma vakti. Aykut oynayacak büyük ihtimalle kendini göstersin oda. Savunma arkası iyi toplar attığını gözlemledim ben oynadığı maçlarda. Fiziğine göre kalas değil, tekniği falan iyi çocuğun.
                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Bu maçtan 3 puan almamız şart oldu artık.....

Yine yedek kulübesinde 2 kaleci ile mi çıkacağız çok merak ediyorum....
                  Derin Trabzonspor
                  HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• bu maci 17 45 e koyanin sulalesini_ _ _ _
                    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                    Eze eze 2021-2022.
                    #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Bir haftada üçüncü maçımız futbolcular yeşil sahayı görmekten bıkmıştırlar..

Zihinsel ve fiziksel olarak hazır olabilirsek baskıdan uzak bir ortamda bu maçı kazanırız...

Bu kadro yerin dibine sokulacak kadar berbat değil yeni bir sinerjiyle çok rahat toparlanırız..
                      ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• haftasonu fener maçında puan almamız çok zor. o nedenle o maçı düşünüp bu maçta kayıp vermek çok büyük bir yanlış olur.mutlaka ciddi anlamda yoğunlaşmalıyız bu maça.ilk devreyi en azından 6-7 puanla bitirmek gerekiyor...
                        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                        -------------
                        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          haftasonu fener maçında puan almamız çok zor. o nedenle o maçı düşünüp bu maçta kayıp vermek çok büyük bir yanlış olur.mutlaka ciddi anlamda yoğunlaşmalıyız bu maça.ilk devreyi en azından 6-7 puanla bitirmek gerekiyor...
                          Bu maçı kazanırsak, takım 4 gün içinde silkelenip Feneri yener, ben buna inanıyorum. Hem avrupa hem lig oynuyoruz bizim ligde kötü oynamamız normal ama fener sadece lig oynamasına rağmen sezon başından beri berbat oynuyor.
                          Tek avantajları kadıköy..

Yorum

• Ne için izleyecemki bu ligi tahliyeler geliyor..Sümenaltı edilecek... Bravo Tff her maçımızı haftaiçi 13:00-14:00 te oynat...tiyatro ligini izlemeye gerek yok artık sinirlerim harap oluyor...
                            "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                            "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Moral gerekli o yüzden 3 puan almalıyız.. Ha dönen dolaplar içinde bi önemi var mı?... bana göre yok !
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Trabzonspor Zokora'ya verilecek ceza için hemen itiraz etmeli. Tıpkı Alex ve Elmander gibi. Aksi takdirde Zokora FB maçında oynayamayacak
                                ???
                                7

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X