Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 14. Hafta | Trabzonspor 1 - 2 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Mucize olmazsa hocanın çıkaracağı kadroyu sayıyorum:

Tolga-celustka-giray-glowacki-ferhat-serkan-aykut-colman-volkan-halil-burak

Yedekler:Onur-zeki-bora-barış ataş-mustafa-alanzinho-cech

Yorum

bu futbolla ve teknık anlayısla bızı turkıyede yenemeyecek takım yok maçdanda en ufak bır umudum yok yazıklar olsun bu takımı bu hale getıren yonetım ve teknık heyete..

Yorum

İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Burak cezali

Yorum

burak cezali degilmi?
          https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

Şenol Hoca her maçdan sonra şunu diyor. 3 günde bir maç yapıyoruz. oyuncuyu maç performansına göre oynatmak zorunda kalıyorum. Taktik anlamda birşey yapamıyoruz.. Madem öyle hocam Adrian neden ısrarla oynar, A2 takımda Eren ile Sercan hakkında yorumları dikkate alınmaz mı? Şenol hocam haklı ama kaybedecek birşey kalmadı. Bütün takımı değiştirmek ile bazı maçlarda hiç şans vermediği gençlere teker teker şanş vermek farlı şeyler. Ne kaybederiz?

Yorum

İlk olarak Ömer Sak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Burak cezali
              Pardon unutmuşum o zaman bu her şeyi değiştirir. O zaman bir daha yapıyorum.

İlk 11 :

Tolga-celustka-giray-glowacki-ferhat-serkan-colman-aykut-halil-volkan-adrian

Yedekler:

Zeki-Onur-Bora-Mustafa-Barış ataş-Alanzinho-cech-

Yorum

İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şenol Hoca her maçdan sonra şunu diyor. 3 günde bir maç yapıyoruz. oyuncuyu maç performansına göre oynatmak zorunda kalıyorum. Taktik anlamda birşey yapamıyoruz.. Madem öyle hocam Adrian neden ısrarla oynar, A2 takımda Eren ile Sercan hakkında yorumları dikkate alınmaz mı? Şenol hocam haklı ama kaybedecek birşey kalmadı. Bütün takımı değiştirmek ile bazı maçlarda hiç şans vermediği gençlere teker teker şanş vermek farlı şeyler. Ne kaybederiz?
                sene başından belliydi bu tempoda maç yapacağımız.
                e adama demezler mi ona göre kadro neden kurulmadı diye
                hocanın hepsi günü kurtarmak için yapılan konuşmaları
                değişen bişeyde olmaz
                bu kafayla gidilirse...

Yorum

Pardon unutmuşum o zaman bu her şeyi değiştirir. O zaman bir daha yapıyorum.

İlk 11 :

Tolga-celustka-giray-glowacki-ferhat-serkan-colman-aykut-halil-volkan-adrian

Yedekler:

Zeki-Onur-Bora-Mustafa-Barış ataş-Alanzinho-cech-
                  Yedekte 3 kaleci Sanki gönderme var

Yorum

ayrıca bu tiyatronun en acıklı, yalnız, aldatılmış ve hayalleri çalınan figüranıdır taraftar.

Yorum

• Şu 17.45 olayını anlayan varmı yaaa
                      maçı insanlara izletmemek için ellerinden geleni yapıyor bu federasyon.
                      En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
                      En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• şenol hoca istifa diyen arkadaşlara şaşıyorum size ziya doğanlar samet aybabalar yakışır..yönetimin onca yanlışına rağmen hala bu takım bu noktada iise Şenol Hocayı kutlamak lazım.kim ne derse desin sezon geneli konuşmak gerekirse en iyi futbolu yine biz oynuyoruz..bugün öve öve bitiremedikleri galasarayın sadece geçen haftaki fener maçının ilk devresi futbolu var onun dışında kim ne oynamış..haksızlık yapmayın bu takım santroforsuz kanatsız oynamasına rağmen bu noktada..ALLAH(cc) ömrü oldukça Şenol hocayı bu takımın başında görmeyi nasip etsin bize..

Yorum

• Onur

Celutska Giray Glowacki Piotr

Aykut - Serkan-Colman

Sapara

Pawel Halil
                          "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                          "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Ereni falan oynatmaz hoca hayaller kurmayın. Tolga(Onur), Celu,Giray,Mustafa,Ferhat,Aykut,Colman,Alanzinho,Volkan,Adrian ve Pawel ilk 11 iyle çıkacaktır Hoca. Halil, Henrique, Sapara, Sercan, Zeki, Tolga(Onur) da yedek oturur.

Yorum

• takım yorgun ve moralsiz. bu maçtan beraberlik alabilirsek o da bir kardır. sonra fener maçımız var ki o maçtan sonra bazı istifalar gelebilir.

3 sezon önceki sivasspor hezimetinden sonraki döneme geri döndük. toparlamamız uzun sürebilir.
                              En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 12.12.2011, 12:46.

Yorum

• -------------------------Onur---------------------------

Celustka-----------Giray-------Glowacki--------------Cech

---------------------Aykut-----Colman-------------------

Volkan-------------------Alanzinho--------------------Halil

--------------------------Henrique-----------------------

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X