sayın şenol hocam lütfen takım yorgun diyorsun aynı 11 le maça çıkıyoruz
başka oyuncu yokmu?eğer direk oynayacak kapasitede oyuncu yok diyorsan ben şunu anlarım adriandan,henrigueden,cech,glo dan daha kötü olduklarını anlarım.doğru anlıyorsam birde onları oynat görelim ne oynadıklarını.her şey daha kötü olmadan
tolga
serkan,giray,mustafa,cekuska
aykut,colman
sercan,sapara,barış ataş
halil
ikinci yarı al duruma göre adrianı,henrigue,volkanı,brozeği.....
arkadas bu senol gunes her puan kaybi sonrasi mazeret uretip duruyo. ona mazeret uretsin diye para verilmiyo bu bir. okuduguma gore onur un istedigi para verilmiyormus bence onur tolgadan iyi o yuzden onur a istedigi verilip tolga yedege alinmali bu iki. burak toplara kiz gibi vuruyor bu uc. bu takim her maca once 0 - 0 beraberlik mantigiyla cikiyo sansa gol atip yenersek ne mutlu mantigi var, galibiyetin 3 puan getirdigi bi ligde bu mantikla sampiyonluk kovalanmaz bu dort. bu sezon oyuncular da kotu hoca da.
hic bir yorumuna katilmiyorum arkadasim kusura bakma.
Gençler takımını yenip hafta sonu oynanacak maça hazırlanmalıyız bir an önce.Ezikler bizim maçı bekliyor ne zamandır.Eze eze yenip tribünleri susturmalıyız.
Tolga
Celustka Giray Glow Cech
Alanzinho Colman Aykut Volkan
Henrique Halil
11 i ile gençler maçına çıkacağımızı düşünüyorum.Çift forvetle oynarsak bence sonuca rahat gideriz.İyi hücum yaptığımızda İnter ve Cska maçlarındaki gibi etkili oluyoruz.
Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.
zor bir mac olacagi kesin gb gayet formunda
kazanip karabulutlari dagitmak lazim
buragin olmadigina seviniyorum cunku farkli bir taktik deneyecek hoca illa
belki kazanabiliriz o zaman burak olsaydi zor derdim.
Bu ne abi ya. Daha dün maç yaptık hemen yarından sonra bir maç daha. Sonra 3 gün ara ve fener deplasmanı. Şu iki maçtan 2 beraberlik alalım ben razıyım. Hoca g.birliği maçında Colman'ı ve bazı yorgun oyuncuları dinlendirsin. Yenilelim umrumda olmaz. Ama fener maçına diri bir takım çıkarsın. O maç fener için tarihinin en önemli maçı olacak. Herhangi bir sürprizle karşılaşmayalım.
33# DRAGO GABRIC 61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri 6# Aleksander Rasic
Yeniliriz Şenol Güneşi asıp keseriz Kendi Kaptanımızın suratına Su şişesi atarız..Küfür ederiz Ama takımı desteklemez Hakeme bir laf etmeyiz.Şikecileri klavyeden eleştiririz ama stadta tek bir tepki göstermeyiz.Susturulduk Ey Renktaşlarım...
"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum