Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• henrique'nin oynadığı yeri beğenmedim orada oynayamaz , takımı ileri taşıyan bir tek colman var buna acil bir çözüm bulmak gerek , volkan şen'i takıma monte etmeliyiz yada adrianın bölgesine iyi bir oyuncu almalıyız , cech hata yapmış olabilir ancak ileri çıkışları gayet iyiydi..aynı şekilde halil adrian ve henrique adam eksiltmede sıfırlar....
    poetricus

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      --------------- Tolga ---------------
      Celustka -- Giray --- xxx ------- Cech
      Serkan -- Colman -- xxx -- Volkan Sen
      ------------- xxx --------------------
      ----------------- xxx ----------------

Colman'in yanina Alper

Giray'in yanina yabanci stoper

Forvet'e Baros-Elmander gibi bir ikili bulunmali..

Yönetim bu arada zaten gitmeli
      Bu kadro her hafta mağlup olur. Neden mi. Tek birşey söyliyeyim yetecek. Serkan Fransadaki Lille maçında defanstan ani çıkan topla yanında boş arkadaşı olmasına rağmen 3 kişinin arasına daldı kaptırdı az daha gol yiyorduk. He diyeceksiniz oyuncu hata yapmaz mı? Yapar hemde çok büyük yapabilir. Ama senede bir Serkan, Giray, Glowacki hep hata yapan futbolcular. Bu hafta Marek'te katıldı kervana. Hele Tolgayı hiç saymıyorum oynadı her maçta yaptığı güzellikler yerine hatalarda yapıyor. BJK maçında ne yaptığını biliyoruz.

Futbolun kuralı basit oyna hızlı oyna sıkıştığın zaman kolayı oyna. Bizimkiler yandan gelen ortayı bile Cezasahasının önü indiriyorlarki rakip daha kolay şut çeksin diye. Oun için bunlar topçu değil ve bana göre saydığınız takımda boş olan yerlere 2-3 tane daha ekleyebilirsiniz...

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        henrique'nin oynadığı yeri beğenmedim orada oynayamaz , takımı ileri taşıyan bir tek colman var buna acil bir çözüm bulmak gerek , volkan şen'i takıma monte etmeliyiz yada adrianın bölgesine iyi bir oyuncu almalıyız , cech hata yapmış olabilir ancak ileri çıkışları gayet iyiydi..aynı şekilde halil adrian ve henrique adam eksiltmede sıfırlar....
        Zokaranında artık insiyatif alması lazım fazla korkak dövüşmesin pas istesin aldığı pası ileriye doğru olumlu kullansın. Millete eliyle nereye atıcağını göstereceğine boşa çıkıp pas istesin.

Yorum

• Kendi evimizde bu sonuç değilde bu pısırık futbol gerçekten utandırdı beni acısı hala geçmedi
          Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• Hala gs bjk mağlubiyetlerine bişey demem ama feneri yenin diyen taraftarlar var inanamıyorum. fb neyse gayse de 8jk de odur.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              --------------- Tolga ---------------
              Celustka -- Giray --- xxx ------- Cech
              Serkan -- Colman -- xxx -- Volkan Sen
              ------------- xxx --------------------
              ----------------- xxx ----------------

Colman'in yanina Alper

Giray'in yanina yabanci stoper

Forvet'e Baros-Elmander gibi bir ikili bulunmali..

Yönetim bu arada zaten gitmeli
              2 dakikada Burak ' ı harcadınız ya ben birşey demiyorum . Serkan ' ı kadroya alıp Burak ' ı alamamak futbolu zerre kadar bilmediğini gösteriyor kbakma .

Yorum

• Takımdaki yabancıların durumu ciddi bir biçimde gözden geçirilmeli. Keza o yabancıların alındığı menajerler de.

Süper Lig'de yabancılardan en az verim alan takım sanırım biziz.

Jaja kalibresinde en az üç oyuncu alabilmeliyiz ki takım oyununa yatkın adamlarımızın da verimi artsın. Takımın nerdeyse tamamı dripling yapamayan, adam geçemeyen, yaratıcılık özellikleri olmayan oyunculardan kurulu. Mücadele ederek de bir yere kadar gidebiliyorsunuz.

Her maç ölümüne mücadele sonucu hiç mücadele edemez hale geldik.
                Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• İlk olarak Şanlıbayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çok uzun zamandır ilk defa başımızı öne eğdiler mücadele anlamında.Toparlanırız umarım.Burak konusunda da aklımdan geçen bir sürü komplo teorisi var başrollerde de selçuk ve cincon'un olduğu.
                  ''Burak farklıdır bunlardan'' diyorum kendime ama başımıza bir defa geldiği için ikincisi niye olmasın diyor insan ister istemez kendine...
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Yaktın Sadri Başkan

İlk olarak tusuraban61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    cech ve celutska konusunda pek aynı şeyleri söyleyemeyeceğim cech şu anda takımın bence en iyilerinden önüne koy bir sol açık bak neler yapıyorlar ama dam gibi sol açık olacak celutska her yerde milanda bile 11'e girer okadar iddalıyım.. ama gel gelelim zokora dahil bu 3 yabancı haricinde ki yabancı oyuncu kalitemiz malesef yerlerde sürünüyor...

Haklısın da dostum, adamların en kötü olduğu geçen sezon da dahil biz bunlara hiç 3 fark atamadık, sadece 96 da 4-1 yenmiştik sanırım

Çok üzülüyorum yaaa, nasıl 3 yeriz???
                    Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• hatır için birilerine para yedirmek için transfer yapılırsa olacağı budur...

Yorum

• Bu takımı kurmada kimin emegi gesmişse Allah belasını versin

Yorum

• henrique yerine 1461 trabzonun forvetini alsaydık daha karlı bir iş yapmış olurduk..

Yorum

• Allah için Doka'nın maliyeti nedir versinler 1 milyon alsınlar. Paraları çar çur etmeyi biliyoruz, en azından adamın potansiyeli belli. Kanatlar olmadan futbol oynanmıyor artık. Hocanın bunu anlaması lazım. Geçen sene böyle oynadık ama herkes çözdü artık sistemimizi. Değiştirmek şart oldu.
                            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Bu kadar rezil Bir Trabzon hiç izlememiştim hepinize yazıklar olsun..
                              NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Allah için Doka'nın maliyeti nedir versinler 1 milyon alsınlar. Paraları çar çur etmeyi biliyoruz, en azından adamın potansiyeli belli. Kanatlar olmadan futbol oynanmıyor artık. Hocanın bunu anlaması lazım. Geçen sene böyle oynadık ama herkes çözdü artık sistemimizi. Değiştirmek şart oldu.
                                bır de karabuk un forvetını alalım adamlar emenıke den sonra gıttı yıne buldular ya ben anlamıyorum bu sezon alsana cernat ı bıde bulsana karabuk un forvetı gıbı adam ahhh ahhhh nerde

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X