Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorgunluğa katılıyorum, ama şöyle de birşey var, BJK kaç maç oynamış bu sezon biz kaç maç yapmışız?
    Onlarda da sakatlık sorunları, Guti'nin gidişi, Fernandez'in 1,5 ay olmayışı vs sorunlar var. Ama onları bizim kadar yorgun görmüyorum.

Hocamızın, Sapara, Volkan, Brozek, Sezer ve Barış'dan ara ara faydalanması lazım. Her maç aynı adamlar, bittiler resmen. Vittek sakatlanmasaydı sadece onun rotasyona dahil olması bile çok şeyi değiştirirdi.
    Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• Bu Adrian ve Henriqe ye verilen paralar yazıktır günahtır.Bu transferlerde kimin parmağı var ortaya çıkarılmalıdır...
      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Trabzonspor ligde 1 aydır top falan oynamıyor..
        Kayseri maçından beri top falan oynamıyoruz
        ölümüne trabzon !

Yorum

• sık maç yapıoz da sanki rakipleri boğuyoruz yoruluyoruz. 10 maç yaptıysak 8 inde topla rakip fazla oynuyor. defansta top kapmayı bekliyoruz. bundan mı yorulduk ? ceza sahasına yakın yerde tüm takım rakibiin paslarını izliyoruz. 3-4 günde bir maç yapmak bu değil. 3-4 günde 1 oynamamaktır bu.

3-4 günde bir saha da yer kaplıyoruz o kadar.

Yorum

• şenol hoca iyi hoca tartışmasız.

bu demek değildirki şenol hocamızı eleştirmiyeceğiz...........

aslında bu lafı şenol hocadan duymadım yönetim söyledi defalarca

30-40 tane oyuncunun olduğunu 3 kulvardada yorulmadan oynayaca

ğımızı söylediler.bir sürü bizde oynamayacak yetenekte olmayan

oyuncular aldılar............

şenol hocamız üç günde yapılan maçlardan bahsediyor.doğrudur bize yakışmayacak derecede kişiliksiz oyun oynadık.

sayın şenol hocam sen takımı herkesden iyi tanıyorsun görüyorsun.

adrian henrigue 20.dak.lık oyuncu olduklarını göremiyorsun.ısrar ediyorsun böyle giderse bu kişiler yuhlanır,o zaman daha kötü olur.

takımın yorgun olduğunu biliyorsun 2.metre önünden geçen rakibe ayak uzatılamıyor net bir şekilde görüldü

örnek veriyorum aşağıdaki oyunculardan karma bir takım kurulsaydı skor böylemi olurdu yoksa gs den daha dirençli bir takımmı olurdu sahada

aykut,ferhat,mustafa,sapara,sezer,sercan brozek den direk yararlanabilirdik

her zaman söylüyorum bu durumlarıyla adrian,volkan,henrigueden ikinci yarıları yararlanacaksın güçleri bu kadar.bu kadarlar.

Yorum

• Rakip daha fazla topla oynuyor çünkü bizi iki pas yapmadan topu Burak'a sallıyoruz bi halt varmış gibi hey Allah'ım kafayı yiyeceğim nedir Bu Burak'la oynama aşkı... Bişey değil adamda aldığı her topu kaleye atmaya başladı pasta vermiyor artık bu ne rezil top oynamaktır.

Yorum

• Pozisyona girmekten aciz olan bu takım daha 3-4 hafta öncesine kadar bu ligin en çok gol atanıydı. Varın siz düşünün ne kadar osuruktan bi lig oynandığını.

Yorum

• İlk olarak inadına_Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sık maç yapıoz da sanki rakipleri boğuyoruz yoruluyoruz. 10 maç yaptıysak 8 inde topla rakip fazla oynuyor. defansta top kapmayı bekliyoruz. bundan mı yorulduk ? ceza sahasına yakın yerde tüm takım rakibiin paslarını izliyoruz. 3-4 günde bir maç yapmak bu değil. 3-4 günde 1 oynamamaktır bu.

3-4 günde bir saha da yer kaplıyoruz o kadar.
                  Yorgunluk zihinlerde fiziksel olarak o kadar yorgun degillerdir belki ama hem sampiyonlar ligi hem lig agir geldi.inter le oynuyorsun hemen arkasindan bjk,lille le oynuyorsun 3 gun sonra gs,bunlarida dusunmek lazim.hep ust duzey konsantrasyon isteyen maclar.

Yorum

• YANILMAMAK GÜZEL ŞEY....

maçtan önce engin bize gol atarsa bunun hesabını kim verecek demiştim ama engin yerine selçuk ve 6 ay top ayağına değmeyen ceyhun bize avni akerde gol attılar..yönetimi tebrik ediyorum...ceyhun u geçtim fatih terim onu soysuzluğundan sırf bizle dalga geçmek için soktu..aynı engini soktuğu gibi 10 kişi kalmış bir takım karşısında.bu ne kadar ezik, ne kadar egolu ve ne kadar haince düşüncelerinin olduğunun göstergesidir.allah inşallah fırsat vermez...play offda (şayet kalırsak) gerekirse 11 kişi defans yapalım..istanbulda 1-1 trabzonda 0-0 kalarak bunları şampiyonluktan edelim tek istediğim bu...çünkü gs fenerden de pislik bir takım..terim de öyle hasan şaş ı da...oyuncuları yine eleştirmek istemiyorum yalnızca burak dışında burak artık kafasında trabzonu bitirmiş ve üzülerek söylüyorum sezon sonu kalmadan cska ya satalım gs ya gidecek yoksa...koşmuyor, pres yapmıyor ayağına gelen her topu eziyor, semihi bir kez geçemedi maçta...burak dışında herkes elinden geldiğince çalıştı cech hata yapmış olabilir..sen evinde 1-0 dan maçı çeviremiyorsan büyük takımım deme zaten.. kuddisi serkan faulsüz hareketine frikik vererek ve sarı kart verilmesi bile tartışılacak pozisyonda zokora yı atarak bir tetikçi hakem nasıl olur gösterdi..ben helal olsun diyorum..yönetim uyumaya devam etsin kulüpler birliğindeki noter görevine aynen devam etsin.tff pfdk her kararına ok desin..kuddisi de bir daha trabzona gelince çiçeklerle karşılansınn..bu lig de iki hakeme güveniyorum biri özgür yankaya biri de ilker meral..diğerleri gerçekten eyyamcı ve tetikçi....neyse yönetimi eleştirmek istemiyorum..elindeki topçuyu şampiyonluk yolundaki rakibine veren bir yönetimi eleştirmek çok iyimser olurdu içimden çok şey geliyor ifade edemiyorum..şenol hocayı da eleştirmekten bıktım...takıma da colman ayarında 10 tane topçu lazım..8 tane de yedek kimse kendini kandırmasın....1 kaleci, ikişer sağ ve sol bek, 4 stoper, 5 orta saha-bir sağ açık bir sol açık-2 tane forvet...

Yorum

• İlk olarak Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      FATİH TERİM DE AÇIKÇA ADİLİĞİNİ YAPTI. Sırf bizi kızdırmak için, 6 aydır oynatmadığı Ceyhunu bile oyuna aldı, 2-0 önde Engini oynattı...
                      Zorlu maçların genelde sonunda 3-5 dakika oynattı, en son 10 gün önceki 1-0'lık GB maçında oynadı.

Selçuk, Egemen takımda tutulamadı belki anlarım. Ama 2 Barış, Sezer, Sercan, oynatmayacağın Sapara'yı kadrona ekleyeceğine Ceyhun'u elinde tut. Adam yedek kalsa bile sesi çıkmıyordu, oynadığında da sırıtmıyordu, üstüne düşülse Hüseyin Çimşir'den çok daha fazlası olabilirdi.

Adrian'a verilen 5 milyon Euro mu daha çok koyar, 18 yüzü göremeyenlere verilen trilyonlar mı?
                      En son Turgut Altun tarafından düzenlendi; 12.12.2011, 09:50.
                      Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• Sonra diyorlar ki Jaja deyip durmayın...
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Ben bizim maclari izlerken hep topsuz oyunda cok kotu oldugumuzu dusunuyorum,oyuncular arasinda cok bosluk oluyor,topu alan veya veren hemen bosa kacmali yada arkadasina yardima gitmeli ama bizde ki cogu adam topu arkadasina atiyor sonra oldugu yerde kaliyor bizim gibi seyrediyor.

Yorum

• elmander'i fener maçında oynatmak için takla atan federasyon zokoro'ya ne yapacak göreceğiz.
                            her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• Arkadaş çokmu şey istiyorum ben ya...
                              Çokmu zordur kendi sahanda yenilmemek...
                              Büyük maçlardaki deplasman yenigisini anlayabiliyorum ama kendi sahamızdaki yenilgiyi hazmedemiyorum kardeşim elimde değil.....
                              İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
                              Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

• Bu takimin bu hale gelmesinin cok sebebi var,rakip takimlarin iki kati kadar mac yaptik ve hepsi ust duzey avrupali rakipler,sike sorusturmasi,dar kadro,kritik sakatliklar vs bir cok sebep ve bahane sayabiliriz ama bence asil suclular en basta BU TAKIMI DAGITAN Nevzat sakar ve baskan gelir burnundan kil aldirmayan ve ucuz esnaf mantigiyla hareket eden bu ikili benim icin hesap sorulmasi gereken insanlardir.yoksa ne Senol Hoca ne de futbolculara suc bulmam kesinlikle.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X