ceyhun ve selcuk dan yedik golleri ya inanilmaz... ben böyle sansin zokora ya o kirmizi karti gösterenin.....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
takimimiz yenilebilir ben buna bir sey demiyorum. Ama bir mucadele azmi olur insanda. Dun Avni Akerde taraftarindan futbolcusuna top toplayicisindan teknik direktorune kadar kimsede mucadele azmi yoktu. Bu daha cok zoruma gidiyor. Elmander yuruye yuruye adam geciyor hele son dakikalara dogru bir sutu var spiker bile bu kadar bos kalacagina kendisi inanmiyordu dedi. Boyle bir sey var mi ? Senol Gunes dun yanlis kadro ve yanlis taktik ile cikmistir. Motive edememistir. Sonuc da bu sekilde olmustur. Bu kadar basit
Yorum
-
arkadaslar burada pek az kisi bir noktaya temas etmis, bizim takimin kotu oynayisi yeni gelenlerin yabancilarin gidenleri aratmasindan bana gore cok daha onemli faktorleri var.
birincisi karsimizda kadro kalitesi bizden iyi ve formda baskili presli ozguvenli ve yorgun olmayan takim var hosunuza gitsin gitmesin
Burak Yilmaz 13 golluk performansi Senol Hocamizin yaptigi en guzel taktik hamledir,sag kanattayken Umut ile oynarken ilk baslarda bir klasik sag acik gibi oynamaya calisiyordu kanatlara inip pas yada orta yapan ki bu ona uymuyordu ,daha sonrasinda Senol hocamiz Umuta sokulmasina surekli ceza sahasina dripling yapmasini soyledi ama artik Umutun yoklugunda BURAK Yilmazin tek forvet olarak defans arkasi kosulari ezberlendi bu da yine ayni sekilde Senol Hocamizin bu taktigine onlem alanlaria karsi hamle gelistiremeyisi onun eksikligidir.
ikincisi Halil ve henrique bu kadar az gol atmalarinin sebebi 4-3-3 sag acigi ve sol acigi gibi oynamalarindan dolayi hic bir zaman o bolgenin vu sistemin ideal adami degil bence henrqiue yada halil ileride sag aciktan da iceri surpiz kosu apan Burak oyunu olmali...sakin olun...
Yorum
-
Şuna katılıyorum eğer isteselerdi daha farklı biterdi maç çünkü hem kafa olarak hem fiziki olarak bitiktik.Bu takımın araya sağsalim şekilde girmesi gerekiyor.3 maçta artık ne verdiyse oynasınlar.İyi bir revizyon mu olur yoksa taktikte değişiklik mi olur Şenol Hocanın kararıElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Ligdeki Trabzonspordan bahsediyorum....
Şenol Güneş'in Trabzonsporu gitgide Ziya Doğanın Trabzonsporuna dönüyor...
İlerde tek kişi....
10 kişi defans yapmaya çalışıyoruz.....
Dan dun topları ileri şişirerek gol atmaya çalışıyoruz....
Son 4 haftadır ligin en berbat oyununu oynuyoruz....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
100 yorumunuzdan sadece besine katilirim buda biri herhalde...İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKım gitti kım geldi tartışmasını bırakalım..
ama bir gerçek var
3 SENEDİR, KENDİ SAHASINDA BU KADAR KİŞİLİKSİZ TOP OYNAYAN BİR TRABZONSPOR GÖRMEMİŞTİM..sakin olun...
Yorum
-
Zokoranın kırmızı gördüğü pozisyonda faul bile yoktu....
Buna kırmızı veren hakemin mahalle maçlarını bile yönetmemesi lazımdı..
Ama o kadar rezil bir oyun oynadıkki 11 kişi ya da 10 kişi oyunumuz hiç farketmedi....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Ne olursa olsun Avrupada tek forvet oynarsın anlarım ama Türkiyede ikili oyna, burağı artık herkes biliyor, bakın love ve dumbia ikilisine birinin pasör özelliği var ve sürekli birbirlerine sokuluyorlar, burağa sokulan yok, bu takımda herkes gitsin demek kolay, bana en çok dokunan bu transferlere verilen bu kadar para, ortada hiç birşey yok, dün akşam gs istesede o kadar atardı istemesede tabi ilk golü yedikten sonra, kötü olan bizdik bir halt yok bunlarda, görün bizim takıma adam gibi iki yabancı alınsın neler olacak, ama Şenol güneşinde artık bu sezon neden oynuyoruz laflarını bırakması lazım, paraysa parayı verirsin ozan, olcan gibi pas özelliği olan ileri geri oynayabilen iki oyuncu ki yetmez ..Transferleri bana defans alın deyip yapmamak lazım yönetime 3 oyuncu birini bitir gel demek lazım....yada basıp gitmek lazım, Birde Trabzonspor olarak biz hala şehir takımı değiliz galiba, birlik yok içimizde, ne zaman ilçeler bir araya gelir, tek amaç uğruna mücadele ettiğimizi anlar tribünde o zaman yine Trabzon kabüs olur ama şimdilerde millet elini kolunu sallaya sallaya geziyor ortada, içimizdeki gs lilere selam olsun, maç başlamadan önce ligtv de gördünüz değilmi 3 bayan üzerlerine montlarını giyiyor fermuar çekiyorlar altta gs forması bu olurmuydu önceden, dövülsün atılsın değil oraya gidene kadar Bacım sen ne yapıyorsun denmezmi yahu....
Yorum
-
Bu takım ayağa kalkar,yeter ki bizler yanında olalım,bu kalleşlerden evinde 3 gol yemek çok incitti hepimizi tabi ama iyi dost dar günde belli olur misali destek olmak düşer bize.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Dün akşam birşeyi çok iyi gördüm dost düşman ilişkisi dışında gs çok sinsi bir takım yapılarında var, 3 ezikten birinin duruşu diğerinin oturuiu derken çoluk çocuğa empoze edilmiş birşeyler, Dün tek bir kelime vardı aklımda fatih terim denilen provakatör ve sinsi insan yok ve "fener bunlara az bile yapıyormuş" buldunmu düşmüş bir ezik iyice ezeceksin, bu kadar basit...İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takım ayağa kalkar,yeter ki bizler yanında olalım,bu kalleşlerden evinde 3 gol yemek çok incitti hepimizi tabi ama iyi dost dar günde belli olur misali destek olmak düşer bize.
Yorum
-
TRT'de Cem Dizdar, Zokora'nın pozisyonuna kırmızı deniyorsa Selçuk'un tekmesi daha kırmızıdır. Ama hakem sarı bile vermedi, dedi.
İstanbul takımları ile kardeş görünme isteğini de anlamıyorum. 2 hafta önce Fatih Terim değil miydi 'Colman'ı takımımda görmek isterim' diyen. 3 tane futbolcumuzu ayartarak almış, 4. ile cilveleşiyor. Ahlaksızlığı maç sırasında haftalardır forma şansı bulamayan Ceyhun'u oyuna sokarak gösterdi. Biz hem Şampiyonlar liginde, hem Türkiye liginde, hem şike iddanamesi ile hem, bu ahlaksızlıkla mı uğraşacağız?
Hazmedemiyorum artık.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum