Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adrian 5.25£ Henrique 4.00£ Volkan 3.50£ bu oyunculardan aldığımız verim 0 Galatasaray Elmander'e ve Selçuk'a para vermedi Engin'e 1 £ Urfaluji 2.5£ adamlar enkaz kadrosunu bizden daha az harcayarak iyi kadroya çevirdiler biz hem para harcadık hemde iyi kadromuzu enkaza çevirdik
    selcugunun gitmesine birsey demiyorum, diyemiyorum, cunku adamin tercihi bu, istedigini secebilir ama selcuk gibi bir adamdan 2 kurus kazanamamak, adami beles en büyük rakibine kaptirmak, bu adama koyar

egemen gibi bir adami 2 kurus almadan kaptirmak, inanilmaz birsey.

bu iki adamdan normalde nerden bakarsan bak 10-15 milyon euro kazanman gerekirdi.

ama biz bedava verdik, hemde rakiplerimize hediye ettik.

sözlesmesi iki sene sonra bitiyorsa, 300-400 euroluk zam yap, bak bakalim uzatiyorlar mi.

Yorum

• Giden futbolcular
      Egemen Korkmaz : 6 ay önceden BJK ile anlaşmıştı.
      Selçuk İnan : 6 ay önce GS ile anlaşmıştı (Astronomik rakamlara yani para para para )
      Ceyhun Gülselam : Kalsada yedek olacaktı gitmesine göz yumuldu yeterli gelişimi gösteremedi
      Umut Bulut : Avrupa dedi lille gitti ( Adam gibi gitmesini bildi Helal olsun )
      JAJA : Alemci-şikeci onun gidişine en çok Bilica üzüldü
      Yattara : Alemciydi, maç seçer müzmün sakattı - kimse kal demedi iyiki gitti
      Cale : Kimse beğenmedi bencede yetersizdi gönderildi ama yeri tam dolmadı
      Engin BAYTAR : Hocasına küfreden-piskopat herkesin gitmesini istediği tek futbolcu

Şimdi bu futbolculardan sadece Selçuk tutulabilirdi ama öyle paralar verildi ki bu parayı TS veremezdi o da gitti,
      Ben gidenler için başkana sözüm yok, ama gelenler daha iyi olmalıydı ...

Yorum

• Bir kulup, Para basan geçen sezon ki kadroyu dağıtmayı nasıl becerir hayret ediyorum...

İhanet başka nasıl olur anlamıyorum

1996 senesinde de o zaman ki kadroyu aynen öyle dağıtmışlardı

keza 1984 de, şampiyon olan kadro dağılmıştı

15 senede kurulacak bir kadro kişisel hırslar uğruna dağıtılıyor
        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Egemen Kasımpaşa maçı sonrası kaptanlığı elinden alındığı için gitti...
          onu bu fikrinden caydıramadılar kırgınlık vardı yani kalmak istemedi.

Yorum

• İlk olarak sedatterzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Giden futbolcular
            Selçuk İnan : 6 ay önce GS ile anlaşmıştı (Astronomik rakamlara yani para para para )
            Ceyhun Gülselam : Kalsada yedek olacaktı gitmesine göz yumuldu yeterli gelişimi gösteremedi
            Engin BAYTAR : Hocasına küfreden-piskopat herkesin gitmesini istediği tek futbolcu

Şimdi bu futbolculardan sadece Selçuk tutulabilirdi ama öyle paralar verildi ki bu parayı TS veremezdi o da gitti,
            selcugun sözlesmesi zamaninda uzatilsa, büyük ihtimal hala bizdydi.

en kötüsü giderken bize en az 6-7 milyon euro kazandirmak zorunda kalirdi.

Yorum

• Kım gitti kım geldi tartışmasını bırakalım..

ama bir gerçek var

3 SENEDİR, KENDİ SAHASINDA BU KADAR KİŞİLİKSİZ TOP OYNAYAN BİR TRABZONSPOR GÖRMEMİŞTİM..
              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• bu takımın yinede toparlanacağını düşünüyorum maç trafiğinin takımın üstünde çok etkisi olduğunu düşünüyorum ama çok ciddi gol problemimiz var bunu halletmeliyiz şampiyonlar ligi haricinde de defansımız çok kötü bunada anlam veremiyorum stoper , kanat oyuncusu ve hava hakimiyeti olan bir santrafor almamız lazım

Yorum

• İlk olarak sedatterzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Giden futbolcular

Selçuk 1. 8 milyon euro alıyordu bizde.. En fazla 2.5 istiyordu , verseydik fena mı olacaktı..Vermediler ve gitti..

Bu kafa ile devam edersek, Ne yıldız alırsak alalım, Ne yetenekleri keşfedersek keşfedelim, Eğer bu futbolcular 2.5 dan fazla etmez diye düşünrse yöneticilerimiz, Onlara 2.5 verecek bir takım çıkar, merak etmeyin...

Hep ucuz olsun

Yorum

• agabey ben inaniyor muyum sanki mesela yazdigimda tepki almistim biraz ama tekrar yazayim, Jajà'yi da 4.5'a satmadik biz, 7-8'e sattik 4.5 gösterdiler geri kalani yöneticilerin cebine, gibime geliyor, ama iddianamede ki Nevzat Sakar'in biz u islere yani shike falan islerine karsiyiz demesi günahlarini mi aliyorum acaba diye kendi kendime sormama sebep oluyor
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben bu takımın yinede toparlanacağını düşünüyorum maç trafiğinin takımın üstünde çok etkisi olduğunu düşünüyorum ama çok ciddi gol problemimiz var bunu halletmeliyiz şampiyonlar ligi haricinde de defansımız çok kötü bunada anlam veremiyorum bizim stoper , kanat oyuncusu ve hava hakimiyeti olan bir santrafor almamız lazım
                      Takımımız 14 lük sıralarını görecek, Bu çok uzak değil..

Mesela

Gençer
                      fener
                      ordu

maçlarımız kaldı

Bu 3 maçtan hangisini kazanabilir diyorsunuz??

ben 3 unude kazanamayacağımızı düşünüyorum ıkı beraberlik alırız

o halde 23 puan da kalacağız... hesabını sen yap nereye tekabul eder..

yanı geçen sezonun tam yarısı

S......çıyım şampiyonlar ligine

ıkı kulvarda top oynamak zorunda kalmak,tam yarı yarıya takımın gücüne etkı edermi yahu....

Bu seneki tek hedefimiz ''' Türkiye kupası '''

hanigeçen sezon elenmek için '' yedeklerle çıkmayı tercih ettiğimiz kupa '' '' adam yerine koymadığımız kupa '''

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kım gitti kım geldi tartışmasını bırakalım..

ama bir gerçek var

3 SENEDİR, KENDİ SAHASINDA BU KADAR KİŞİLİKSİZ TOP OYNAYAN BİR TRABZONSPOR GÖRMEMİŞTİM..
                        ya abi zaten hem kafa olarak, hem fizik olarak bitmis durumdayiz.

simdiye kadar sampiyonlar ligi yüzünden teslim olmiyordu takim, herseyini vermeye calisiyordu en kötü oynadigi maclarda bile.

sampiyonlar liginden elenmissin, üstüne fransada gecen sene sampiyon olmus lille karsi berabere kalarak, onlari avrupadan ederek ama buna ragmen bir bakiyorsun inter yüzünden eleniyorsun, bu moral olarak cok pis koydu topculara.

bu macta ben beraberlik bekliyordum, cunku takimin durumu ortadaydi. gs nin durumu da ortadaydi. Belki gs fbye karsi aldigi galibiyet yüzünden sallanir diyordum ama olmadi.

daha kötüsü ne biliyor musun, kalan 3 macta yine 3 günde bir mac oynamak zorundayiz, hic dinlenmek icin süremiz yok.

beni korkutan bu.

bu kalan 3 mactan en az 6 puan sart ama isimiz cok hemde cok zor

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Takımımız 14 lük sıralarını görecek, Bu çok uzak değil..

Mesela

Gençer
                          fener
                          ordu

maçlarımız kaldı

Bu 3 maçtan hangisini kazanabilir diyorsunuz??

ben 3 unude kazanamayacağımızı düşünüyorum ıkı beraberlik alırız

o halde 23 puan da kalacağız... hesabını sen yap nereye tekabul eder..

yanı geçen sezonun tam yarısı

S......çıyım şampiyonlar ligine

ıkı kulvarda top oynamak zorunda kalmak,tam yarı yarıya takımın gücüne etkı edermi yahu....

Bu seneki tek hedefimiz ''' Türkiye kupası '''

hanigeçen sezon elenmek için '' yedeklerle çıkmayı tercih ettiğimiz kupa '' '' adam yerine koymadığımız kupa '''
                          3 maçtan 7 paun alırız takım geçen seneki kadar iyi değil ama fikstür yoğunluğununda takımı etkilemediğini sölemek hayalcilik olur 3 mağlubiyetin hepsini şampiyonlar ligi dönüşü aldık

Yorum

• Arkadaşlar Şampiyonlar liginden alnının akıyla çıkmış Takımımıza
                            14. lük yakıştırmanızı anlamıyorum.

GS 20 gün önce G.Antepten 4 yedi O antep şimdi 15 nci

Tek maçla TS u yargılamayalım.
                            GS form tutmuştu bizse kafa-vücut olarak yorgunduk zaten Şenol hocada bunu söylüyor.

Lazibere yarın TS Gençleri yenerse ne diyeceksin bide Orduyu yenerse ve Kadıköyden puan çıkarırsa

Büyük maçlar sonrası yaşanan düşüşleri yaşadık o kadar. Fazla büyütmeyelim.

Şenol hoca işleri yoluna sokar, yeterki biz birlik olalım.

Yorum

• Bu takım 3 gün önce Fransa şampiyonuna karşı 90 dk savaştı ve bunun sonucunda istediğini almasına rağmen şartlandıkları üst tura çıkamadılar hem yorgunluk hemde moral bozukluğu gs maçında çok hissettirdi düzelicek bu takım

Yorum

• İlk olarak etemgüner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ya 3 :0yneriz yada 3:0 yeniliriz bu kadar net
                                ne dedİysek o ama İstemedİĞİm o

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X