Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• lazibere kardeş sen kötü günde takıma sahip çıkacağına takımı satanlara sahip çıkıyorsun.

Sadri Şeneri kime şikayet ediyorsun.
    Başkana kız ama kimseye şikayet etme. Seçimle gelen seçimle gider unutma.
    Trabzonda 10 TL ye maç seyrediliyor.
    GS stadında 50 TL ye kale arkasını vermiyorlar (GS-Sivas)

FB bu sene stadın dışındaki kaldırımları seyircilerine sattı,
    bizde şampiyonlar liginde stadı dolduramadık

TS ağustos ayından beri maç yapıyor,yorgunluk ve formsuzluk normal.
    playoflu ligde ilk 4 e gir yetiyor.
    GS yenilgisinden ders çıkardalım,
    Gençleri yenelim havamızı buluruz.

Transferlerden dem vurmuşsun, ewet haklısın ama trabzona her futbolcu gelmez ( Klose gelmedi, )

Bizi Engin BAYTAR- Fatih TEKKE gibi değerlerimiz satıyor, birazda onlara kızalım.
    Bak Fatihe Trabzona gelse kral olacaktı, şimdi gezgin oldu.

İstanbula kafa tutan TS için bu yenilgi ders olsun.

Şenol GÜNEŞ 1 numaradır. Ona destek olalım, bak Arsenala

(Manchester United 8 - 2 Arsenal) ne oldu Arsenal Wengerin arkasında durdu

Sonuç 1: 1 ay sonra Chelseayi deplesmanda 5 ledi

Sonuç 2: Manu Şampiyonlar liginden elendi
    Arsenal Şampiyonlar liginde grubunu lider bitirdi

Sonuç 3: TS bugün kötü günündeydi - GS ise iyi gününde
    Şenol GÜNEŞ rüştünü ispatlamıştır. 1-2 maçla kimse onu değerlendirmesin.
    TS şampiyonlar ligi gibi ağır bir ligi oynadı moralsiz-yorgun takım onlar destek olalım.
    TS eksiklerimiz var yeni transferler ile yeniden çıkışa geçeriz.

Yorum

• tartışmaya gerek yok

Sezon başından beri yazıyorum ben yazmaktan sıkıldım amaŞenol hoca hayranları bana cevap vermekten sıkılmadılar

ARKADAŞ

9 FUTBOLCU GİTMİŞ, BUNUN 7 TANESİ 11 OYUNCUSU İKEN

BU GİDENLERİN İÇERİSNDE SERKAN YOKSA

VE

YENİ KURULAN VE YENİDEN YAPILANAN BİR TAKIMIN ORTA SAHASI ONA TESLİM EDİLİYOR VE ONDAN VERİM ALMAK İSTENİYORSA, BU İŞTE BİR SAKATLIK VAR DEMEKTİR.. BU TEVİZYONDA BİR PROBLEM VAR DEMEKTİR..

HATIRLATIYORUM

SERKAN 30 YAŞINDA
      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Şöyle bir soru sorayım, bugün ki bjk ya da gs 11'inden bize yakıştıramadığınız oyuncu varmı?(karakter olarak değil, oyun bakımından) peki bizim 11'den bu takıma yakışmayacak kaç oyuncu var? glowacki, adrian, henriqe, alan vs. vs.

Yorum

• İlk olarak sedatterzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          lazibere kardeş sen kötü günde takıma sahip çıkacağına takımı satanlara sahip çıkıyorsun.

Transferlerden dem vurmuşsun, ewet haklısın ama trabzona her futbolcu gelmez ( Klose gelmedi, )

Bizi Engin BAYTAR- Fatih TEKKE gibi değerlerimiz satıyor, birazda onlara kızalım.

TS şampiyonlar ligi gibi ağır bir ligi oynadı moralsiz-yorgun takım onlar destek olalım.
          Agustos ayından beri mac yapıyoruz iyi güzelde kac tanesinde iyi futbol oynadık fazla mac oynamakmı önemli olan iyi oynamadıkdan sonra herhangı bı takımda oynar

Yorum

• İlk olarak sedatterzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            lazibere kardeş sen kötü günde takıma sahip çıkacağına takımı satanlara sahip çıkıyorsun.

3 TANE TRANSFER YAPILDIĞINDA TÜRK FUTBOLUNA EN AZ 5 SENE DAMGA VURACAK BİR KADROYU DAĞITIP, YERİNE KİŞİLİKSİŞZ FUTBOLCULAR TRANSFER ediliyorsa Sadri şener'e laf ederim..

Bunu göremeyen bir yönetim,,,

Selçuk'un veya egemen'e vereceği 200 bin dolar fazla paradan kaçan yönetim,

Şimdi sokağa döktüğü mılyon dolarların zararını nerden çıkırtacak merak ediyorum??

Selçuk istese istese 3 milyon dolar isteeycekti, Biz ona 1 milyon dolar fark vermedik ama Adrian'a 5.5 milyon dolar bonservis verdik birde kendine verdiğimiz para da var???

İnatlaşarak,

'' Şampiyonlar liginde oynayacak bir takımdan futbolcu gitmez'' diyerek futbolculaı tehtid edersen adamı böyle satarlar.. Ben hiçbirine kızmıyorum.

İşin cinliğini yaparak onları bedavadan kulupte tutmaya çalışan sadri şenere kızarım

----

Şenol Güneş istifa etsin demiyorum, Bunu diyecek en sn kişiyim.. Ama Birileri onun yanlışlarını da söylesin, Hatalarına da sahip çıkmayalım.. Körleşiyoruz
            Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Takımımız resmen futbolcu çöplüğü haline gelmiştir

sapara
              vittek
              sezer
              piotr
              powel
              sercan
              eren
              tayfur
              aykut
              murat tosun
              barış

bunlar hiç forma giymemişler

birde oynayıpd a trilyon kazanan çöpler var

adrian
              cech
              henrigue

Zararımızın ne kadar olduğunu bir hesaplayın bakalım

Onlara vererek çarçur ettiğimiz paraları '' gitmemek için daha fazla para isteyen , Engin'e selçuğa ve egemen'e verseydik, Sizce daha mı zararlı olacaktık..

Sadri Şener için futbolcu köledir, Ve onun aldığı parada gözü vardır.. O her zaman ucuz futbolcular ile çok para kazanmak ister..

Yorum

• Şu polonyalılar)))

Kötü maç sonraıs basına demç vermek için alınmış figuran oyuncular))

Hepsine gülüyorum

Vallaha onları görünce midem bulanıyor

Yorum

• Savci Mehmet Berk'ten ricamdır

İzleme komitesi diye bahsedilen bir kurumumuz varken

habire Polony'dan futbolcu alınmasını araştırsın

teknik takipte

onların transerlerinden hangi Yöneticilerin para yediklerinin tespit edilmesini istiyorum???

Yorum

• Lazibere yazdıkların savcıya duyuru niteliği taşır
                    Sabah namazı alırlar seni içeri
                    2 yılda hakim karşısına çıkmayı beklersin

Savcıya hitaben yazma bence başın ağrır

Yorum

• ulan, hala fatih tekke diyenler var, inanamiyorum ya, ne fatih tekkesi abi, bitti, öldü adam ya, bitti ya.

ocakta 2-3 tane ciddi transfer lazim

play offlara girdik mi, sampiyon olma sansimiz hala cok yüsek, puanlar yariya bölünecek, gs bu cikisini asla sürdüremez, play offlara kadar daha coook puan kaybeder.

play offlara giren 4 takim icin hersey sifirdan baslicak hemen hemen.

bu yüzden ocakta acil adam gibi 2-3 transfer lazim.

fener ocakta transfer falan yapamaz, bjk de cok zor yapar, adam gelmez bunlara sezon sonu ne olacak belli olmayan bir takima kolay kolay adam gelmez.

ama bizim de adimiz geciyor olmasi iddianamede, canimi sikiyor ama bizim durumumuz o kadar ciddi degil, umarim degildir, umarim ocakta 2-3 transfer yapip, play offlarda sampiyonluk mucadelesi veririz.

Yorum

• Galatasaray'ı eze eze aldığı bu galibiyetten dolayı tebrik ediyorum..

Bir kart gördü diye maçtan 55 dakıkadan sonra havlu atan takımımı ise yuhluyorum...

Selçuk ve Ceyhun ve Engin' i de, Oynadıları başarılı futboluyla, Ne kadar önemli futbolcular olduklarını gösterdikleri için kutluyorum, kalmaları halinde ne kadar faydalı futbolcular olduklarını tek başına bize ispat ettiklkeri için tebrik ediyorum..

Attıkları su şişesini Tolga ya isabet ettirerek rezil halimizi dunyaya gösteren taraftarlara de yazıklar olsun diyorum,

Başka lafa gerek yok...

Bu kadroya ıkıncı yarıda en az 4 tana direkt oynayan ( direkt diyorum oyle 3 ay süreye zaman yok ) futbolcu alınmadığı müddetçe ilk 4 e girmemiz mucize olur

Yorum

• Adrian 5.25£ Henrique 4.00£ Volkan 3.50£ bu oyunculardan aldığımız verim 0 Galatasaray Elmander'e ve Selçuk'a para vermedi Engin'e 1 £ Urfaluji 2.5£ adamlar enkaz kadrosunu bizden daha az harcayarak iyi kadroya çevirdiler biz hem para harcadık hemde iyi kadromuzu enkaza çevirdik

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Siz herhangi bir anadolu takımının İBB'ye konsantre olduğu gibi Trabzonspor'a konsantre olduğunu mu düşünüyorsunuz ? Doka veya Malecki şu anki takımlarında çok iyi olabilir ama aynı performansı Trabzonspor'da gösterebileceklerinin garantisi var mı ? Ya Adrian'dan daha da kötü olurlarsa ? Hatırlarsanız Tomas Jun'umuz vardı. Gol kralı olarak geldi takımımıza ama bırakın golü asist bile yapamadan gitti adam. Kurtulun şu düz mantıktan...

Aklıma gelmişken Agustine örneğinide vermeden geçemeyeceğim. Ankaragücü'nde ortalığı yıkıyordu Trabzonspor forması ile kaç gol attı hatırlayanınız var mı ? Türkiye Kupasında bir golünü hatırlarım, başka attıysa aklımda kalmamış...
                            asagi yukari ayni düsüncelere sahibiz aslinda, evet Doka ve ya baskasi bizde o kadar iyi oynamayabilir, ama 1 2 m€ verip en az adrian kadar sana katki saglayacaklari ortadayken neden 5.25 verip adrian'i almak ??? adrian'dan kötü olmalari çok düsük ihtimal, ve 5.25 gibi bir parayi bir oyuncu için harcayabiliyorsan neden baskasini almiyorsun ? adrian kim yaaa kim kim kim, kim laaa ????? Lewandowski Dortmund'a 4.75'e mi ne gitmis, biz utanmadan adrian'a 5.25, çüs ooohaaa
                            Tomas Jun da kim ? Cek ligi gol krali ve Cek topçu, haydi yabanci olsa neyse, çünkü o tarz liglerde yabancilar iyi çikabiliyor, Semir Stiliç ve ya daha önceden Edin Dzeko, ve ya Lewandowski çikar kendi adamlari ama onu görürler kaparlar, adrian kimse görmemis bizim dehalar 5.25 verip aliyorlar, hakli çiksalar istemez miyim ? ulan ne iyi kesfedici adamlarimiz var diye sevinirim, ama yok arkadas yook yok yokkk yok ogli yok.....
                            Augustine ? geldigi yaz mi ne o siralar yanimmiyorsam Annesini kaybetti, ondan beri iyi oynayamadi adam, onun haricinde denemek için aldigimiz ve 1-2 hazirlik karsilasmasinda oynayan Estonyali Tarmo Teenu mu ne vardi adini tam bilmiyorum, Estonya'da 30 karsilasmada 40 gol mü ne atmis, ne kadar fuzuli adamlar varsa peslerinde Trabzonspor var
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Galatasaray'ı eze eze aldığı bu galibiyetten dolayı tebrik ediyorum..

Bir kart gördü diye maçtan 55 dakıkadan sonra havlu atan takımımı ise yuhluyorum...

Selçuk ve Ceyhun ve Engin' i de, Oynadıları başarılı futboluyla, Ne kadar önemli futbolcular olduklarını gösterdikleri için kutluyorum, kalmaları halinde ne kadar faydalı futbolcular olduklarını tek başına bize ispat ettiklkeri için tebrik ediyorum..

Attıkları su şişesini Tolga ya isabet ettirerek rezil halimizi dunyaya gösteren taraftarlara de yazıklar olsun diyorum,

Başka lafa gerek yok...

Bu kadroya ıkıncı yarıda en az 4 tana direkt oynayan ( direkt diyorum oyle 3 ay süreye zaman yok ) futbolcu alınmadığı müddetçe ilk 4 e girmemiz mucize olur

eze eze falan almadi gs, neresi eze eze oluyor yahu, akilli defans yaptilar, bulduklarini attilar, aldilar. Hatta, ilk golü biz hediye ettik, ikinci golü hakem, ücünü golü tolga.

biz cok kötüydük bugün, hakemde eklenince, zaten moral olarak cok iyi durumda olan bir gs vardi karsimizda, aldilar 3 puani.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                asagi yukari ayni düsüncelere sahibiz aslinda, evet Doka ve ya baskasi bizde o kadar iyi oynamayabilir, ama 1 2 m€ verip en az adrian kadar sana katki saglayacaklari ortadayken neden 5.25 verip adrian'i almak ??? adrian'dan kötü olmalari çok düsük ihtimal, ve 5.25 gibi bir parayi bir oyuncu için harcayabiliyorsan neden baskasini almiyorsun ? adrian kim yaaa kim kim kim, kim laaa ????? Lewandowski Dortmund'a 4.75'e mi ne gitmis, biz utanmadan adrian'a 5.25, çüs ooohaaa
                                Tomas Jun da kim ? Cek ligi gol krali ve Cek topçu, haydi yabanci olsa neyse, çünkü o tarz liglerde yabancilar iyi çikabiliyor, Semir Stiliç ve ya daha önceden Edin Dzeko, ve ya Lewandowski çikar kendi adamlari ama onu görürler kaparlar, adrian kimse görmemis bizim dehalar 5.25 verip aliyorlar, hakli çiksalar istemez miyim ? ulan ne iyi kesfedici adamlarimiz var diye sevinirim, ama yok arkadas yook yok yokkk yok ogli yok.....
                                Augustine ? geldigi yaz mi ne o siralar yanimmiyorsam Annesini kaybetti, ondan beri iyi oynayamadi adam, onun haricinde denemek için aldigimiz ve 1-2 hazirlik karsilasmasinda oynayan Estonyali Tarmo Teenu mu ne vardi adini tam bilmiyorum, Estonya'da 30 karsilasmada 40 gol mü ne atmis, ne kadar fuzuli adamlar varsa peslerinde Trabzonspor var
                                Bu transferlerde mevzu edilen rakamlar, Onların gerçek değeri değil...Sabahtan beri söylüyorum..O transerlerde neler donduğunu birisi araştırsın....

En iyi oyuncumuzu 3.5 a Toulusa sattık ama gittik 25 dakka top oynayabilen bir adam 5.5 verdik kendisine de 2 milyon euro ...

Bu rakamlar korkunç rakamlar...

İDDA EDİYORUM

BU İŞLERDEN KESİNLİKLE YÖNETİCİLER PARA YİYOR

YAZIKLAR OLSUN YAZIKLAR OLSUN

ŞU BROZEKLERE KAPTIRDIĞIMIZ PARAYI BİR DÜŞÜNÜN YAHU

KIMLERİN PARASI BUNLAR,, AYIP DEĞİL Mİ....

TİRLYONLAR ÇÖPTEEEEEEEEEEEEEEEE

AMA SELÇUK'A VERMEDİLER

ÇUNKU SELÇUK TRANSFERİNDEN AVANTA ALAMAYACAKTI...

KULUPLER YENİ FUTBOLCULAR ALMALI Kİ...

CEPLERİNE DE PARA GİRSİN

ŞİKE İDDANAMESİNİ İNCELEDİM. TEK TEK İNCELEDİM SATIR SATIR OKUDUM...KULUPLERİN FUTBOLCU TRANSFERLERİNDEN NASIL KÖŞE OLDUKLARINI VE MENEJERLER VASİTASIYLA NE PARALAR DONDUĞUNU YAZIYOR ORDA...

BİZİMKİLERDE O MENEJERLERLE ÇALIŞIYORLAR...

YOKSA BİZİM SESSİZLİĞİMİZİ NEDENİ, BİRİLERİNİN VAR OLAN BAŞKA GERÇEKLERİ DE ORTAYA DOKER KORKUSU MU???

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X