Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Golleri atanlar eski TS'li,yeni gs'li oyunculardı ama golleri yiyenler Trabzonspor başkanı ve yöneticileriydi.Eserleri ile övünsünler.
    Şimdi kimse bana, vay efendim Selçuk gitmek istedi,Ceyhun'u hoca yolladı,Engin zaten sabırları taşırmıştı demesin.Sen elindeki silahları en büyük rakibine resmen peşkeş çekmişsin,geçen senenin iskeletini verip alın biz olamadık siz şampiyon olun demişsin...
    Yazıklar olsun bu zihniyette kulüp yönetenlere.Ama kendilerini kurtarmak için, yasa çıkması için, kapalı kapılar arkasında Kulüplerine ihanet etmeyi de iyi biliyorlar. Üzüldüğüm şey bu büyük taraftarın,saf ve temiz savdası heba oluyor ne yazıkki...
    Tekrar hatırlatmak istedim..............
    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      * Ben bugün "Ezildik , off parçalandık , anam bittik , 88 yaşıma geldim böyle rezillik görmedim" gibi yorumlara hiç ama hiç katılmıyorum ...
      Sen katilmayabilirsin ama ben gs nin deplasmandaki ve bu sezonki en rahat galibiyetini almasini baska bir sekilde yorumlayamam.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• O Tolga olmasa varya 2. yarı 5 olurdu en az kurtardıkları falan bırak bağırdı etti defansı ayakta tuttu.Helal olsun ona ama artık onun da dinlenmesi lazım bu takıma yeni bir heyecan lazım.

Yorum

• bu kadar yanlış transfer sonrası devre arası yine yanlış işler yapar bu yönetim
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Yattara'nın formda olan dönemlerinde tek taktiğimiz topu ona atıp bişeyler yapmasını beklemekti. Şimdi aynı şeyi Burak'la yapıyoruz. Topu alan Burak'a atmaya çalışıyor hemen. Yahu bu takımın başka bir hücum silahı, hücum şekli yok mudur? Bu şekilde başarısızlığa mahkumuz.

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi
              iddia maç üst oynayanlar, alt oynayanlar diyorsun iyide..

tolga su şişesi gözünde patladıktan sonra normal o golü yemesi..
              ne alti ne üstü anlamadim
              yok bir sey demedik yahu, gibi kelimesini anlamiyor mu kimse, gerçekten o golü ayni sartlarda baska bir kaleci yeseydi bir sey demeyecek miydik ?
              Tolga'nin bir ara spikerin "plonjon" dedigi an yaptigi atlayis var ve topu elinden kaçirmasi var, o saçmalik neydi öyle ? gs karsilasmalarinda saçmaliyor Tolga, geçen sene 2.yari hariç
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Geçen seneki takımla şampiyon olunurdu ama cami ye gidilmezdi.Bu seneki takımın maşallahı var her yere gidilir.Bu arada en son ne zaman maç kazanmıştık.
                Halbuki geçen seneki o takımla Suudi Arabistan'a bile gitmişlerdi.

Yorum

• Sahaya ayakkabilarini atan birisi vardi.. Eve nasil gittigini merak ediyorum.
                  #BorussiaDortmund
                  #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yattara'nın formda olan dönemlerinde tek taktiğimiz topu ona atıp bişeyler yapmasını beklemekti. Şimdi aynı şeyi Burak'la yapıyoruz. Topu alan Burak'a atmaya çalışıyor hemen. Yahu bu takımın başka bir hücum silahı, hücum şekli yok mudur? Bu şekilde başarısızlığa mahkumuz.
                    Aynen takimin hücum plani diye birseyi yok.

Burak da inanilmaz bir sekilde havalanmis,yerlerde sürünüyorda haberi bile yok.
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Şu Dokayı Görüyorumda İmreniyorum...
                      #50 Jackson Avelino Coelho
                      #7Miroslaw Szymkowiak
                      #61 İbrahima Yattara

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Zokora nin takima cok fazla katkisi yok.

Bazi maclarda iyiydi dogru ama bence genelde vasati asamadi,selcuk un yaptigi katkilari yapamadi.
                        Selcugun yaptigi katkilarini Colman dan bekledim bu sene ama oda bi var bi yok.. Zokora selcuga göre daha defansif bir oyuncu.. O katkiyi veremez zaten(gol,assist)
                        HY67...

Yorum

• Son maçlarda gol atamıyor olmamızda hiç şaşırtıcı değil. Geçen sezonunda sonlarında Umut-Jaja-Burak-Pawel dörtlüsü aynı anda sahadaydı. 4'ü de sahadayken gole çok yakın oyunculardı. Ancak şimdi sahada gole yakın tek oyuncumuz Burak.

Yorum

• İlk olarak Emrah Aksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Zokoya da en az 2 mac ceza verirler. Febe macinda olmaz.
                            alex dirsek attı, daha masum
                            @tsmustafakemal
                            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              * Hala Umut diyenler hatta Ayman posteri açanlar var , nerdeyim ben , hangi yıldayız ?
                              şu umutculara hayranım zaten gs de umut gıbı bı topcumu var o elmanderıın attıgı gole dıkkat edın avrupa golcusu oldugu nasıl bellı oluyor
                              Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• Umut varken 10 gol pozisyonuna giriyorduk, şimdilerde ise bu sayı 3'ü 4'ü geçmiyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X