Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şenol GÜNEŞ ne yapsın.Ağzıyla kuş tutsa yine olmuyor.Taraftara yaranamıyor.Halen adama taktik özürlüsü diyen beyin özürlüler,daum sendromlular var. Bu pislik içinde iki ayrı sezonda iki kez 82 puan toplamış ama mafya-şike kıskacında tacını giyememiş.Yazık adama vallahi.Suçu adam gibi Trabzonsporlu olmak...

benım yorumum bu arkadasım ama senın bana boyle hıtab etme hakkın yok yasın 33 benım 31 ben saygı duyarım buyuksun fakat buyuk gıbı davranmıyosun ama ben kucuk gıbı davranıp senı ALLAH a havale edıyorum saygılarımla.

Yorum

• Ayrıca lige havlu falan attığımız yok.
      İlk 4'e girmek takımı Play-Off'a sokuyor ise hedefimiz ilk 4'e girmek ve yukarıdaki üçlüyle olan puan farkını 6 puan veya aşağısında tutmak olmalıdırr.

Yorum

• İlk olarak Bulbulovski tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tek bildiğim şey saraçoğlunda rezil olacağız.ister sövün ister fenerlisin diyin ama durum bu.
        fener macina senol hoca öyle bi hazirliyacaki takimi inaniyorum o macda hayatimizin mücadelesini verip en iyi topunu oyniyacagiz ve burda bugünki hezimeti hepimiz unutacagiz

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sevgili Abicim Bunu 1 Dakikalık Videolarla Anlamamız İmkansız!
          Ama anladığımız bir şey var Alanzinho gibi zayıf oyuncuların artık takımda barındırılmaması gerektigi. Bize şoyle dev gibi bastıgı yerden ses getiren siyahi birkaç oyuncu lazım.
          Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....

Yorum

• Sağlık olsun
            Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• carsamba gencleri yeneriz hersey yoluna girer unutulur gider futbolda yenilmekte var en buyuk Trabzonnn
              https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• senol hoca taktık ozurludur .

Yorum

• spor programlarında şike konusunda neler konuşuluyor. tekip eden var mı???
                  Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şenol GÜNEŞ ne yapsın.Ağzıyla kuş tutsa yine olmuyor.Taraftara yaranamıyor.Halen adama taktik özürlüsü diyen beyin özürlüler,daum sendromlular var. Bu pislik içinde iki ayrı sezonda iki kez 82 puan toplamış ama mafya-şike kıskacında tacını giyememiş.Yazık adama vallahi.Suçu adam gibi Trabzonsporlu olmak...
                    Tesekkürler..

Ne yazikki Beyinsizlerle ayni Takimi tutuyoruz ..

Senol Günes bir bambaskadir.

Bende bazen ona cok üzülüyorum, yaw Adam FBli olsaydin seni Kral ila edeceklerdi. . Ama sen TSlisin , ve bende senden dolayi TSliyim tskler Büyük Kaptan , tskler Büyük Hoca
                    Nefsin icin sevme

Yorum

• Umut Bulut Çok Koşan Çok Pozisyon Yaratan Eski Oyuncumuz Burak Koşmuyor Gol Atıyordu... Umut Bulut Yorgunluguna Gol Kaçırıyordu Ama Cabalıyordu Burak Press Yapsa Hareketli Olsa İleride Daha İyi Seyler Olur
                      #50 Jackson Avelino Coelho
                      #7Miroslaw Szymkowiak
                      #61 İbrahima Yattara

Yorum

• İlk olarak Uzay Kaplan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Wilfred Domoraud

Beyler bir bakin bakalim jaja gibi olabilirmi bilmiyorum ama bana sitili ile olabilir gibi geliyor

► 1:50► 1:50
                        wilfried domoraud

dailymotion.com8. Sept. 2009 - 2 Min.
                        wilfried domoraud
                        Hocam ben sana Hasan Üçüncü'nün 1 dakkalık bir videosunu hazırlarım aklın gider...
                        TRABZONSPOR
                        Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
                        Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
                        ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• Gelelim bu gece özeline. Tolga-Halil-Zokora-Giray-Glowacki-Serkan hariç diğerleri sahaya mesai saatini doldurmaya çıkmışlardı.Beyefendiler 55. dakikada oyunu bıraktılar.Yazık hepsine yazık...
                          2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sevgili Abicim Bunu 1 Dakikalık Videolarla Anlamamız İmkansız!
                            dedigin dogruda 10 dakikaliklarina 5 milyon vermen gerek önemli olan
                            kesfetmek mesela bu cocuk daha 23 yasinda mahlesef fazla videosu yok
                            Münih"den Arafilboyuna Sevgiler _________________________Köpek Adnan ve Efsane Takimina Selamlar ;=)

Yorum

• moralinizi bozmamak icin benim gibi yapin birgun hicbir gazeteyi okumayin hicbir spor programina bakmayin
                              https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• tv lerde şike konusunda neler konuşuluyor. takip eden var mı?????
                                Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X