Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• --------------Onur----------

--Serkan--Celustka--Glowacki--Piotr---

-------------Zokora---------------

-----Sapara/Aykut----Colman------------

----Burak-------Pawel------Halil

Artik bu oyun sistemine gecmemiz lazim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aynı durumda mıyız ? O ezik taraftarın takımları kötü gittiğinde futbolcularını dövdüğü, teknik direktörleri Mustafa Denizli'nin anasını bacısını birbirine kattığı, hocaları takım otobüsüne binerken kızına ettikleri küfürleri de hatırlıyoruz. 3 Temmuz'dan sonra fenerbahçe camiasının hiç bir bireyi diğer takımlarla kıyaslanamaz. Hele de Trabzonspor ile.
      ben şu an kiii linç girişimini diyorum.. herhkes gönderilsin deniyor.. hatta şenol hoca bile.. demek istediğim onlardan bi farkımız olsun
      Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• Şu Futbolculara sallayan taraftarların yuzde doksanı geçen sezon Umut a Jajaya Egemen e Engine Selçuk a sallayan taraftarlardır eminim.
        kusura bakmayın ama Fena halde çuvalladı bizim çok bilmiş taraftar. Bir Umut u bile şimdi mumla arıyoruz. Onun yaptığı presten dolayı rakip kendi sahasından cıkamıyordu bile.
        Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Senol günesin hocaligini carsamba aksami görecegiz.

Eger bu takimin yarisi carsamba günü yesik yemezse senol hocanin ne kadar yumusak bir hoca oldugunu bir kez daha görmüs olacagiz.
          gecenin yorumu budur benim gözümde.
          "Oyuncularımızı kaybettik, maç da kaybettik ancak yarışmacı kimliğimizi ve onurumuzu kaybetmedik" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Senol günes kimseye gidin sahada kafaniza göre takilin demedi herhalde.

Senol günes mactan sonra sert konusmadi ama soyunma odasinda firtinalar estigine eminim.

Futbolcular bu aksam hocalarina da ihanet etmislerdir.
            Adrian 60. dk da mecburiyetten cıkıyosa seyredenlerin basında senol günes gelir benim icin.

Yorum

• 3 senedir ne güzel başımız hep dikti mahallede okulda şimdi sürünüyoruz..

Yorum

• İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu sözleri Trabzonspor taraftarina söyleyebilecegimiz gibi, Trabzonspor yönetimine (transferlerden sorumu kisilere) de söyleyebiliriz. Bence...

Söylediklerinde yüzde yüz haklisin...ama Henri gibi "transferler" yapanlarda aslinda yazdigin "FM mantigi" ile hareket etmiyorlar mi?
                O Konu Çok geniş ve Kolları olan bir konu.Ancak bu Konu hakkında Konuşmak istemiyorum.

Haklısınız..
                Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Golleri atanlar eski TS'li,yeni gs'li oyunculardı ama golleri yiyenler Trabzonspor başkanı ve yöneticileriydi.Eserleri ile övünsünler.
                  Şimdi kimse bana, vay efendim Selçuk gitmek istedi,Ceyhun'u hoca yolladı,Engin zaten sabırları taşırmıştı demesin.Sen elindeki silahları en büyük rakibine resmen peşkeş çekmişsin,geçen senenin iskeletini verip alın biz olamadık siz şampiyon olun demişsin...
                  Yazıklar olsun bu zihniyette kulüp yönetenlere.Ama kendilerini kurtarmak için, yasa çıkması için, kapalı kapılar arkasında Kulüplerine ihanet etmeyi de iyi biliyorlar. Üzüldüğüm şey bu büyük taraftarın,saf ve temiz savdası heba oluyor ne yazıkki...
                  En son hodlu tarafından düzenlendi; 11.12.2011, 23:42.
                  2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    --------------Onur----------

Bu Oyun Sistemi Çok İyi Ama Kadro İçin Aynı Seyi Söyliyemem
                    #50 Jackson Avelino Coelho
                    #7Miroslaw Szymkowiak
                    #61 İbrahima Yattara

Yorum

• kanımca bu sene gitti gidiyor, bu kadro yapısıyla ilk4 e biraz zor gireriz ha girsek de şamp. olamayız, düşünsenize playofta 4 büyükler ve hepsi bizden 3-4 puan önde olacak.. mümkün değil, devre arası 2-3 iyi isim alıp türkiye kupasına yüklenmek lazım...
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• En zoruma giden şey Geçen sene senin futbolcularını ayartan, aç köpekler gibi boşa kim çıksa saldıran bir takıma üstelik başkanın çıkıp bu olaylar yüzünden "Galatasarayla ilişkileri askıya aldık" dedikten sonra takımdan ayrılan ilk futbolcunu yine bu takıma vermesi ve bu takımın gelipte senden aldığı futbolcularla sana gol atması.. Üstüne üstlük bu yetmezmiş gibi kendi seyircinin bu takımın taraftarını değil maça şehre bile sokmaman gerekirken onların formalarını giyip şirinlik yapması..

Yazık birileri bizleri kandırıyor ama kim? Trabzon eski Trabzon değil.. Fatih terim bile oyuncu değişikliklerini bilerek tahrik etmek için yaptı.. Kimbilir belki seyirci sahaya iner falan sandı.. Ama unuttuğu bişey var Trabzon seyircisi o eski seyirci değil artık.. Trabzondaki seyircinin zararı sadece TRABZON'a.. Havalannda rakip taraftarları karşılamalar falan? Hey gidi Avni Aker hey.. Zamanında senin yarı sahana bile geçip korner attıklarında gol atmış gibi sevinirlerdi... Yazık ki yazık..
                        Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yas 44 abi bizden cok gordugun belli

en buyuk basarilari bu takim kimle aldi sampiyonluklardan sonra aciklar misin
                          Soruna aynı samimiyetle cevap vermeye çalışayım sevgili kardeşim;
                          Bak biz Trabzonsporuz deriz hep,bizim için 2.likle 12.olmak arasında çok fark yoktur,hep şampiyon olmak isteriz,hep rakibimizi 3-5 golle yenmek isteriz,yenilsek bile eğer tabiri caizse dik oynadıkmı çokta üzülmeyiz,sahadaki takım o karadenizin hırçın dalgaları gibidir,hep bunu görmek,yaşamak isteriz,olmayınca küser kırılırız,canla başla mücadele etmeyene çok ağır sözler ederiz..biz böyleyiz
                          Şimdi futbolculuğunda bi mahareti olmayan(çok iyi hatırlarım,hakemin yüzüne bile tükürmüştür) bu adam
                          ligimizde bilmem kaç şampiyonluk yaşadı,keza milli takımda başarılar yaşadı,ülke dışında hatırı sayılır kulüplerde hocalık yaptı,yani oyunculuk yeteneğine endeksli değil hocalık kabiliyeti,sırf oyunculuğu nedeniyle ona eleştiri getirmemeyi anlayamıyorum,benimde bir taraftar olarak hocayı-yönetimi beğenmeme,istifalarını isteme hakkımın olduğunu düşünüyorum...
                          siz şampiyonluğun haricindeki kupaları eğer gerçekten çok büyük bir başarı olarak görüyorsanız,ben buna bişey diyemem,sizin görüşünüz,ama asıl başarı şampiyonluktur bana göre..
                          Bende size bir soru sormak istiyorum o zaman;
                          Trabzonspor camiasının yaşadığı travmalarda takımın başında kim vardı(daha yakın bir tarih olduğu için genç kardeşlerde hatırlayabilir)
                          Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            --------------Onur----------

pawel yaşıomu ya
                            Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• Hep disiplinli futbolcular diyoruz disiplinsiz futbolcuları gonderiyoruz ama oynadıgımız oyun ortada.

Yorum

• Resmiyette 2. olduk ligde çok yüksek para geldi. Şampiyonlar ligine gittik çok iyi para geldi. Burak'ın yanına iyi bir forvet ve defansa niye kaliteli adamları dizmiyor bu yönetim?
                                https://twitter.com/#!/design_bcb

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X