Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol Hoca Gitsin Tamam E Kim Gelecek

Bizim Yönetim Kimi Getirebilir Yahu Biraz Düşünün

Adrianı Getiren Beceriksizden Ne Beklersiniz

Samet Aybaba,Ziya Doğan Veya Ünal Karaman
    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• maçta olan arkadaşlara bi şey soracam.üç üç üç diye bağıran hangi taraftar grubuydu?

Yorum

• Zokoranın pozisyonu sarı kart bile değil..
        Ama yine de Zokoranın fazla abartıldığını düşünüyorum.
        Ya da adam çok yorgun maç yapmaktan.

Yorum

• gökmen ise yorgunluk bahane yaaa,yat kalk dinlendin okdar diyor
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• bide k.paşa macında böyle rezil olmustuk buda ikincisi herhalde reziller ınsanda bıraz hırs olur utanma olur nasıl kendılerıne yedırıyorlar bu rezilliği ben olsam sinirden aglarım .gb bu kadroyu orda yener.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              * Peki soruyorum bu gece Kuddusi bizi ezdimi , ezmedimi ?
              Ezdi hemde belli etmeden ezdi. Kirmiziyi cikarirken ne kadarda rahatti öyle...Gecen sezonki islik ve baski nerde bu sezonki islik baski nerde...HEy gidi hey..
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Zokora Hep Çirkef..

Taraftara Sempatik Gözükmeye Çalışıyor Ama

Tribünler ve Takımdaki İRLANDALILAR Temizlenmedikce Bi Cacık Olmıyacakdır
                Ne sacma bir Yorum bu yahu Allala
                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Takımın eleştirilmesi gereken bir günde hakem yine takımın önüne geçti.
                  Zokora'ya gösterilen kırmızı kart tam bir facia.
                  İlk yarıda Burak'ın elle aldığı toptan ve göstermediği kartlardan sonra ''bir bomba'' bekliyordum ve o bombayı patlattı.
                  Ayrıca takım kötü değil, yorgun ve formsuz.
                  Lig ile Avrupa maçları arasındaki bu farkın oluşma sebebi de ciddiyetsizlik.
                  Ligde ilk 4 şansımız devam ediyor.
                  Fakat eren, Sercan, Piotr, Sapara, Ferhat kalan maçlarda rotasyona uğrayarak kullanılmalı.
                  Ayrıca takımın en kötü yabancısı Cech.
                  Yabancı kontenjanı ondan yana kullanılmalı.
                  Adrian, Henrique, Burak, Zokora ve lig maçlarında Colman'ın formsuzlukları da bu kötü döneme girmemize denk geldi.
                  Fakat bugünkü maçta da sahanın en iyisi Colman'dı.

Yorum

• Haaa unutmadan...

İstanbulun eziği diye tabir ettiğiniz takımların çok sayıda taraftarı bile, Şenol Güneş'in ne kadar saygı duyulması gerektiğini söylerken, "içimizdekiler"in aynı adamı yerden yere vurması, o ezikleri daha değerli kılıyor gözümde. Malesef... Sayenizde..
                    "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Tolga'ya gelen şişe üzdü beni

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Renktaşlar...

Sakin olmakta fayda var.Yenilgi ağır gözüküyor, zaten gözüken 646 misafirin ağzını sulandıran da bu skor olsa gerek.Ama çok daha önemli birşey var:Her yenilgiden,aklı seliminsanlar dersler çıkarırlar,her ağır yenilgiden de daha önemli dersler çıkar.

Teknik heyetimiz,doğaldır ki hatalar yapmıştır.Çok doğaldır.Ama emin olun bu kimi renktaşlarımızn beğenmediği teknik heyetimiz,Türkiye'nin en Avrupai teknik heyetidir.Kaleci Antrenöründen,malzemecisine,tercümanına kadar(hocaları samyıyorum bile) bu insanlar bir teknik heyet olmaktan çok bir futbol felsefesi grubudur...Kaleci antrenörümüzün röportajlarını çoğunuz okumuşsunuzdur,Tercümanımız Halil'in nasıl güzel biri nsan olduğunu hepimiz ibliyoruz.Şenol Güneşin bir hocadan çok bir futbol filozofu olduğunuda...

Her insan gibi filozoflarda hata yapar.Nitekim Şenol Hocam da hatalar yapmıştır.Ama önemli ve güzel olan şu vardır ki, bizim teknik ekibimiz asla ve asla hatalardan başkalarını sorumlu tutmaz.Herkes hatayı kendinde arayabilecek kadar olgun.İşte bu olgunluğa sahip teknik heyet yok Türkiye'de...Bu yüzden yapılacak eleştiriler yıkıcı olmamalı...Çünkü zarar verir.

Ben hiçbir oyuncuma kızamam.Stoper hattına kızamam, 20 den fazla maç,3 günde bir ve hepi topu 3 kişi...Keza diğer oyunculara da öyle...Burada en büyük sabrı ve yükü taraftarın alması lazım...

Hatalar eleştirilecektir.Emin olun Şenol Hoca yarından itibaren her zaman ki gibi sorgulayacaktır...Ağır yenilgiden iyi dersler çıkacaktır,öğreneceğizdir çoğu şeyi...İşe buradan bakabilmek gerekir.Kendimizi heba edersek gelecek mağlubiyetinde hüznünü yaşarız,ama çıkarılacak güzel bir ders ileride daha mutlu olmamızı sağlar...

Ben bu takıma inanıyorum...Sanırım bugünkü ağır yenilgiden yönetimde ders çıkarırda gerekli hamleleri yapar...Bu takım bugünkü rakipten gerçekten daha iyi bir takım.

Lütfen unutmayın!!! İstanbul takımı taraftarları gibi her seferinde nazlı eleştiriler yapma lüksümüz yok...Yaparsak zaten onlardan farkımız kalmaz...

Şu anda gözlemlediğim 646 misafirinde; biribirinizle dalaşmanızdan zevk aldığını biliyorum... Birbirinizi kırmanızdan,istifa istemenizden vesaire...

Gelin hep beraber '' Canınız sağolsun uşaklar'' diyelim. Gelin hep beraber yıkıcı eleştiri yapmadan yapıcı olalım,hatalarımızı söyleyelim ama kendi insanımıza saldırmadan...Görün bakın o 646 sayısı 2 saat sonra 200 küsüre iniyormu inmiyormu...Yenilgide de birlik olduğumuzu,onların yapamadığı şeyi,birlik olabildiğimizi gösterelim...Şimdi zamanı aslında.Ağır yenilgiden iyi bir ders çıkartalım...

Düşünsenize bu yenilgiden sonra herkes canınız sağolsun uşaklar diyor...Sayfalarca... onların halini düşünün bir de.

Kalp kırmaya gerek yok.Saygılar

Dipnot: Ben her işte bir hayır olduğuna inanırım,bu yenilgide de bir hayır var )
                        evet hayır olacak şey şenol hocanın istifası. teknik direktörsüz çıksak inanın 3 tane yemezdik. rezillilkk

Yorum

• * Taraftar çıldırdı Ziya Doğan'ı , Ayman'ı , Erdinç'i , Celaleddin'i istiyor işte özlenen tablo...
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Zokoranın pozisyonu sarı kart bile değil..
                            Ama yine de Zokoranın fazla abartıldığını düşünüyorum.
                            Ya da adam çok yorgun maç yapmaktan.

Meloda Daha Geçen Maç Yaptı Ama Adam Hayvan Gibi
                            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Zokora sinirlendi Adamin benim en azindan yenilmeyi kabul etmiyor diger ruhsuzlar gibi.
                              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Devre arası Pawel Piotr Adrian ı eski takımlarına gönderemiyorsanız oyuncu almayın istemiyorum . 14 Hafta 17 yaşındayım yaklaşık 70 80 idman ediyor bana verecek o şansı yıldız olmassam şerefsizim Adrian kadar da bileğim var yani . Yeter be

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X