Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol Güneşe sallayanlar, Şenol güneş olmasa kimseye sallayamayacaktiniz. Çünkü 3-0 lik mağlubiyetleri artik kabul edecektiniz, o kadar alişacaktinizki yenilmeye, ezilmeye 12.liğe oynamaya, normal gelecekti bu skor..

İşte Şenol güneşli Trabzonspor İle Şenol güneşsİz trabzonspor arasindaki fark; birinde 3 farkla yenilince söversiniz, dİğerİnde 3 farkli yenilmeye alişirsiniz.
    En son Emirhan Uludüz tarafından düzenlendi; 11.12.2011, 21:55.

Yorum

• şu ilk maçta eren albayrakı görmek istiyorum nedense...
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Kırmızıyı geçtim, Muslera'nın hatalı degajı %100 golle sonuçlanabilecek pozisyon , faul diye kesti. Burak ayağını bile uzatmadı Muslera'ya.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Forumu kapattığını sanıyor yönetici 437 misafir fix mi
          Boş eleştiri yapmaktansa bir önceki mesajımı okuyun.
          Orada açıklamasını yaptım.

Misafir gibi görünenler sayfayı görüntüleyemiyorlar şu an. ve tek tek düşüyorlar sayfadan.

Yorum

• Burak Sandalyeyle Çık Maçlara İlerde Otur Top Geldimi Kalk
            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              * Şenol Hoca'dan önce hepsi varmıydı ?
              Sevgili kardeşim ben Trabzonsporluyum,bu takımın oynadığı futbolla(sonuçla demiyorum bakın) bizi gururlandırmasından hepimiz mutlu olmazmıyız,benim sorduğum soruları çok değil biraz düşündüğünüzde madem böyle bir değere sahibiz teknik anlamda neden bizden topçu alırlarda kimse hocamıza bir teklif getirmez,medya hocamızın ismini başka bi takımla anmaz??
              Şenol Güneş eminimki çok iyi bir trabzonsporlu,ona başkanlık ta yakışır ama hocalık..olmuyor işte,iyi kaleci iyi hoca olacak diye bir şart yok..
              Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                adam kaç kez şampiyon yaptı.şenol hocada yapsın. bak o zaman 2.ligdede dstekleriz.
                96da yaptı, 2005 te yaptı. 2011 de yaptı.
                Kansızların şampiyonluğunu çalması şampiyon olmadığın anlamına gelmez.
                Yüzsüz hayırsızlar sizi.

Yorum

• Beyler bu forum vbulletin diye bir scriptir. Programın özelliği gereği, ''bu konuyu görmeye yetkiniz yok '' uyarısını gören ziyaretçilerde aşağıda sayıya eklenir. Sayfayı yenileyip uyarıyı gördükçe siteden gidecekler ve sayı azalacak. Bu kadar

Yorum

• Şenol Güneş e laf atanlar . O Fatih Terim i büyük hoca yapıyorsunuz biliyorum . Ama Büyük Hoca olmak maç kazanmakla olunmaz sadece. Fatih Terim resmen Ceyhun u oyuna alıp oyuncuyla hem bizimle hem oyuncuyla dalga geçti. Sen adamı oynatma oynatma 80 Dk da Trabzonda oyuna al egonu tatmin etmek için . Ceyhun ' un yerinde olsam 2 dakika o takımda durmam .

Yorum

• * Kasımpaşa'lardan 3 yemekten İnter'e Lille kafa kafaya oynatan bir takım oluştur , 82 helal puan kazan hakkın gaspedilsin , ve sahadaki herkes kötü sonuçlarda hemen yerden yere vurulsun , kusura bakmayın Barça taraftarı olmadığınıza göre nankörsünüz , iki yüzlüsünüz kardeşim...
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Burada durup misafirlerden şikayet edeceğinize, doğru düzgün, takıma sahip çıkan yorumlar yapsaydınız da, yukarda arkadaşların paylaştığı ve "Ne mal adamlar bu Trabzonlular" tarzı yorumlara mahal verecek açıklamaları yapmasaydınız! İçinizde ne varsa, sayfa misafirlere kapanınca yapsaydınız.
                        6 aydır sahip çıkıyoruz zaten ama şenol efendide tık yok...

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Talep edersiniz, yaparız. Talep ettiniz, yaptık.
                          Bizim ilk tercihimiz olmayabilirdi.
                          Neyin eleştirisi bu şimdi?

Sen gerginsen ben de gerginim bu gece kardeşim.
                          Sen üzgünsen ben de üzgünüm.

Yöneticisi bilmemnecisi diye ayırmayın şu işi.
                          millete ceza vermek icin harcayacaginiz mesaiyi daha yararli seylere harcayin..
                          kac saat burada bir suru adam kapatin diye yalvardi..
                          geciniz..

Yorum

• Baslik misafirlere kapanmis artik. Uzatmaya ne gerek var? Adamlar eylenmiste gitmis. Eee bize ne? Onlar bizi her gün eylendiriyor zaten.
                            .

Francesco
                            Totti

Yorum

• o devre arasinda ve mactan önce calinan müzik sinirime gidiyo, baska müzikmi yok o ne ya
                              koy bi horon kaidesi en azindan bi kolbasti koy nedir ya, dirttt diirtt diirirtt dirrtt öyle costurma müzigimi olur....

bu taraftarada dicek bisey yok, oley oley sampiyon trabzon baska bisey yok, rakibe baski yok taraftarmi baska biseymi belli degil....

Yorum

• takımın yabancılarından hiç bir verim alamıyoruz maalesef

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X