Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Günaydın..

Saçma sapan yorumlar yapılıyor,herkes gergin..

Misafirlerin geliş amacı eğlenmekti 900 kişi eğlenip gittiler..
    Sağolun, size de günaydın. Çok naziksiniz.

Aşağıdaki misafir sayısı yavaş yavaş düşecektir. Sayfayı göremiyorlar ve çıkıyorlar şu an. Teknik bilgi olsun.

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Canınız sağolsun.

Gençlerbirliği maçında kötü gidişe son verebiliriz inşallah.
      gecenin en iyimser yorumu
      Türk futbolunun en büyük marka değeri TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak samway tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben o fatıh terımın taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a. k

nefret edıyorum su geyse yalakası taraftarımızdan lanet olsun gıdın geyseyı tutun sızın gıbılerden mıdem bulanıyo
        aynen! Bir eziklere sempati duyanlardan birde skor taraftarından nefret ediyorum..gsnin iki katı fazla mac yaptık ,herzamanki gibi hakem faktörü bu nedenleri düşünmez bizim taraftar ama..misafirlere de tek sözüm gecen sene rezalet futbolunuz sayesinde şike operasyonundan kurtuldunuz, bu sene ne olduğu belirsiz ligde lider oldunuz..tek kelimeyle siz galatasaraylılar 'balık' tan başka bir halt değilsiniz..

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Senol Günes kadar basiniza tas düsün. Ulan Burak ileride pres yapmiyors, Taraftar maglubiyeti dünden kabul etmisse, Yönetimin yaptigi Transferler ortadayken, Hakemin verdigi satilmis kararlar ortadayken Senol Günes ne yapsin...!!!!!
          ulan burak olmazsaydı.şimdi 13 veya 14. sıradaydık. adam sadece formsuz.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            http://www.haber61.net/news_detail.php?id=100256

senol hoca olayi ozetlemis benim acimdan ben rahatim
            İyi güzel özetliyorda ee sonuç hala aynı, saçma sapan birşeyler dönüyor sahada başkada bir mok yok.

Yorum

• maclarimiz urfada oynansin....... rezil insanlar.....

Yorum

• ŞENOL GÜNEŞ

İnter maçı sonrasında Beşiktaş’la, Lille maçı sonrasında Galatasaray’la oynadık. Çarşamba da Gençlerbirliği maçı var. Hiç devre yapmadan oynasaydık keşke. Biz artık toplanıp ‘bu hafta nasıl oynayacağız’ diye bakıyoruz, eksiklere bakma şansımız yok

HAKLI
                ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• 494 kisi ne lan..boyle misafirlik mi olur..topunuzun....

Yorum

• Forumu kapattığını sanıyor yönetici 437 misafir fix mi
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Pet Şişe Tolga'ya Atılmadıki..

Neden Tolgaya Atılmış Gibi Lanse Ediliyor Anlamadım
                      Tolga atmayın diye işaret ederken yüzünde su şişesi patladı ! Bunun savunulacak tek bir yanı yok...
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bırakın bu işleri yazmasak yapmıcaksınız.Facebookta cirit atıyor burdaki yazılar
                        Talep edersiniz, yaparız. Talep ettiniz, yaptık.
                        Bizim ilk tercihimiz olmayabilirdi.
                        Neyin eleştirisi bu şimdi?

Sen gerginsen ben de gerginim bu gece kardeşim.
                        Sen üzgünsen ben de üzgünüm.

Yöneticisi bilmemnecisi diye ayırmayın şu işi.

Yorum

• Burada durup misafirlerden şikayet edeceğinize, doğru düzgün, takıma sahip çıkan yorumlar yapsaydınız da, yukarda arkadaşların paylaştığı ve "Ne mal adamlar bu Trabzonlular" tarzı yorumlara mahal verecek açıklamaları yapmasaydınız! İçinizde ne varsa, sayfa misafirlere kapanınca yapsaydınız.
                          "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• şu kadar rezil futboldan sonra bile hakeme saldıranlar var.
                            tamam kırmızı kart yanlıştı hatta o pozisyonda faul varmıydı o bile tartışılır da hakem 3 elle oynama pozisyonunda da lehimize karar verdi. Art niyetli bir hakem bu pozisyonları atlamazdı.
                            Bırakın hakem yüzünden 10 kişi kaldık diye yenilmeyi bu maçta 12 kişi oynasaydık da bu form durumu ve bu taktikle biz bu maçı kazanamazdık.
                            Başarısızlığı dışarıda armanın anlamı yok. Sorun bizim sorunumuz, çözümüde bulabilecek gücümüz var...

Yorum

• Yönetim İstifaaa....

Selçugu,Egemeni,Engini,Jajayı ver.. Yerine beceriksiz hemde cuvalla para verip Adrian gibilerini al

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                adam kaç kez şampiyon yaptı.şenol hocada yapsın. bak o zaman 2.ligdede dstekleriz.
                                Ben takimimi sampiyonluk icin sevmiyorum. Baskalari icin ise bilemem.
                                .

Francesco
                                Totti

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X