Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol Hoca CL ve ligi birlikte götürmenin takımı çok yorduğunu söylüyor haklı olabilir ama bence bu süreç başta Şenol Hoca'yı çok yormuş.
    Bu beden diline de söylediklerine de çok yansıyor.
    Bu takımın toparlaması için futbolcuların toparlaması,transferler şart ama hepsinden öte Şenol Hoca'nın kendini toparlamasına ihtiyacımız var...

Yorum

• 600'ün üstünde pas yaptılar Barca bile bu kadar yapmıyor..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Şenol Hocanın ne suçu var ?

Ruhsuzlar oynamayınca
        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Ah şenol hocam ah

bu volkanı kadroya niye almadın anlış anlaşılmasın volkan şen kadroda olsaydı ama direk oynamasaydı

volkanda,adrianda, henrigue de kondisyon olarak oyun olarakta 20 bilemedin 25 dak oyuncular şenol hoca bunu görmüyorsa ne yapmalı bilmiyorum gerçekten.

adamlar canlı yayında maymunluk yapıyor gs liler

Yorum

• ulan öyle boktan top oynadık ki tüm bok böcükleri toplandı buraya

Yorum

• burda ne olmuş yaa

Ntv de aziz yıldırım şike soruşturması kapsamında göz altına alındı diyor, inşallah müebbet alır :)
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• bu oyunu dibe vuruş olarak değerlendiriyorum,gençler maçıyla hatalarını affettirip şikecilerle yapacağımız maçta tekrar kalbimizi kazanacakları oyunu oynarlarsa bu rezil maçı unuturuz

Yorum

• anlasildi, bu sezon gs sampiyon olacak. cunku sistem bunu istiyor. sikeye karismamis tek takim onlarmis ya!

Yorum

• Su an LigTvde Engini gördüm. Adam nasil siritiyor. Yaziklar olsun böyle Trabzonlulara

Yorum

• Takımı eleştirmeyi bırakın. Mağlubiyet yeni bir şey değil... Bence tribnde yaşanan rezaletler üzerine kafa patlatın... O daha daha önemli...
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• forum yöneticileri misafirlere kapatmıyorsan burdaki üyeleri banla.

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Niye kızıyorsunuz tribünlerde adamları misafir ediyoruz burdada misafir olmuşlar çokmu..

Biz centilmeniz futbolcularımız centilmen fair play ödülünü kaptık bu sene..
                          o kadar faır play duyguları var kı ıcımızde rakıbe deıl kendı futbolcumuza su atıyoruz !!!

Yorum

• Muslera'nın degajı o pozisyona takıldım ben yahu Burak ne yapıyor ki orda, hiç bir şey nasıl kesersin o pozsiyonu yahu sen ! bomboş %100 gol pozisyonu Colman'a gitti top. Kaleci önde. Hakem top oynatmadı bize. Muslera ilk yarıda 10 dk çaldı. Gs li oyuncular zırt port yere yattı. +1 verdi
                            Kırmızı zaten facia. TABZONSPOR SERT OYNAMALI ! YILDIRMALI ARAKDAŞ ! Küçük takım oyunu oynuyor. Adrianla Melo bir pozisyonda omuz omuza kaldı Adrian 2 80 yere yapıştı. Defolsun gitsin böyle adamlar Trabzondan.
                            Melo da sağlam o.ç imiş. Yüzüne darbe yok kıvranıyor şerefsiz !
                            YÖNETİM KONUŞSSUN ARTIK SUSMASIN be Kendi sahamızda katlediyor hakemler bizi resmen. Gıkları çıkmıyor ! İstemiyoruz bu hakemi desin birşey desin en azından !

Lig Tv yorumcuları da o.ç olduklarını bir kez daha ıspat ettiler.

Takıma gelince Defans tam bir rezalet.
                            İlk yarıda Zokora Colman hariç top oynayan yoktu sahada.
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• gecen haftada demisdim bugün onaylandi yine Tolga kaleci filan degil adam disari giden topu iceri aliyor

bu takimin 25 oyuncusundan en az 15si bos oyuncu Onur,Celsutka,Burak,Colman,Zokora,Serkan haricinde tüm futbolcular hic biseye yaramaz

Yorum

• İlk olarak şampiyonum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fenerbahçe yenilgisinden sonra şenol istifa eder..
                                Istifa ederse Trabzonsporu izlemeyi birakirim. Cünkü biliyorum ondan sonra yine Ziyalar ve Hugo Brosslar gelecek.
                                Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X