İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
Bir önceki mesaja olduğu gibi bunada katılıyorum. Kadro yetersiz belki ama bu kadar dar fikstüre bile rotasyon yapmıyoruz. Demir olsa dayanmaz. Her zaman aynı şeyleri deniyoruz. Artık rakipler bizi ezberledi. Savunmasına biraz önlem alan takım bizi elini kolunu sallaya sallaya yeniyor.İlk olarak İskender Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaktığımızı duzeltmeliyiz rotasyon denen bok neden bizim takımda yapılmıyor Burak i kitleyen bizden maci alıyor bu kadar basit goremiyormusun Şenol hocam goremiyormusun
Sent from my iPhone using Tapatalk33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
Şöyle Bi durum var.İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen gercekten Senol Günes'in az önce saydigim oyunculari istedigini inaniyor musun?
Bana sadece bu sorunun cevabini ver.
Eğer sen ben bu futbolcuyu istiyorum alacaksın arkadaş diyemiyorsan , bırakacaksın.
Yada Ben bu mevkiye adam istiyorum istediğinizi alın diyorsanda bırakacıksın. böyle
yönetim futbolcuların hepsini şenol hoca istedi demişti, şenol güneş ben istemedim diyemediğine göre. cevaba gerek yok.
Yorum
-
Beyler kayseri maçinda golumuz verilmedi mersin ma9inda elle kontrol orta gol yedik besiktas maçinda golumuz verilmedi simdide bu kirmizi kart bu sene bize maç izlemek haram!!!!!!!!Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"
Yorum
-
Senol Günes´in motivasyona ihtiyaci var ama herkes ondan birseyler bekliyor...bu cok iyi günlerimiz daha, yoksa o gidince sizler ne yaparsiniz, cok merak ediyorum.
TOP artik Yönetim´de...“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
ortasahada top yapacak oyunu kanatlara yayacak adam yok!
her topu burak'a atma isteği nedir arkadaş deli olacam yaaaa.
yönetimde sağolsun adrian,henriqe gibi adamlara milyon eurolar vererek takımın içine etmişler. istifa falan etmek yok önce takımdaki fazlalık işe yaramazları göndereceksin sonra hocanın istediği adamları alacaksın en önemlisiMASAYA YUMRUĞUNU VURUP GEÇEN SENEKİ ŞAMPİYONLUĞUNU İSTEYECEKSİN FEDERASYONA BASKI KURACAKSIN. hepsini halledince yolun açık olsun deriz
Yorum
-
ne bu ya herkes şenol hoca ne yapsın o ne yapsın bu ne yapsın. iyiykin elbeete övülecek takım kötüykende eleştirilecek eleştiriyoruz diye takımına sahip çıkmıyorsun diye bir mantık mı olur. başta şenol güneş sorumlu oklmak üzere bu akşam bütün futbolcukar suçludur. celutskayı almak ne demek 3 ü yemeyelim diye ayıptır. bu takım 10 kişiyle istanbulda canavar gibi top oynayıp beşiktaşı yenmiştir. içim o kadar doluki kime küfredeceğimi bilmiyorum dılşarda galatasaraylılarla muhattap olmak ne kadar koyuyor adama bilemezsiniz.
Yorum
-
maçı istersin, asılır alırsın.. henrique daha maçın başında o enfes pozisyonda topu tutabilseydi bambaşka bir maç izleyecektik. Olmadı, Selçuk hayatının golünü bize atarken, Tolga pozisyonda çok büyük hata yaptı. Çok yumuşak oynadık, zira kadromuz öyleydi. Böyle yumuşak oynarsan herkese yenilirsin. Bu kadar basit. Yok yorgunlukmuş, yok oymuş hikaye. Hoca da kafaca yorulmuş, belli. Hata üstüne hata yapıyor. Ama eli belinde adamlara uyarıyı yönetim vermeli. Onca adam alınmışken hep aynı kişiler oynuyorsa yönetime "ne iş?" diye sorarım. sabretmek lazım demiştim daha önce, daha takım olamadık ama unutmayın karşımızdaki de yeni kurulmuş bir takım. İyi top oynamayabilirsin ama mücadele etmemeye kimsenin hakkı yok. hele Burak maalesef giderek kangren olmaya başladı. arkadaşlarına hiç yardımcı olmuyor. oysa Messi 40-50m geriye koşup dün akşam defanstan top çıkarıyordu. Adrian da izliyor, Henrique de. Eller hep belde..
Topu dağlara taşlara vurabilirsiniz, ama eliniz belinizde oynarsanız yazık, bizi gereksiz yere üzmeyin.her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....
Yorum
-
bu sene surekli bunu yaptik..İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületopu burak a şişirmekten başka alternatifi olmayan (ki bana sorsanız burak bu takımda oynatmam bir süre) küçücük takımlar gibi top oynadık
bu takim kayseri maci disinda futbol oynamadi..
senol gunesi anlayan var mi?
ne yapmaya calisiyor.gol atmayi zaten beceremiyoruz ama takim pozisyona
giremiyor yahu..rezillik.kac mac oldu pozisyona giremiyoruz.
ersun yanalin kurdugu takima bakin birde senol hocanin kuramadigi takima..
aradaki kalite farki cok belli.
ersun hocanin kurdugu takim gecen sene sampiyon oldu..isklet dagildi
diyecek olanlar icin simdiden cevap vereyim..
takim kurulurken senol hoca uganda da degildi..istemedigi adamlarin
alinmasina izin vermeseydi.hos bir iki isim disinda senol hocanin istedigi adamlar alindi.sonuc ne?
sonuc rakip kaleye gidemeyen takim..
zokora-colmani su takimdan cikarin yemin ediyorum ilk 10'a giremez..
Yorum
-
olur boyle seyler ..uzulmeye gerek yok..
bazen boyle maglubiyetler takimlar icin iyi oluyor arkdaslar...
4-4-2 oyanrsak bu takim duzelcektir bence..
senol hocayi elestirmek suc degil ama istifasini istemek enbesilliktir kusura bkmasin kimse
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum