Türkiye liginin en iyi 2 yerli oyuncusunu bedavaya verdik ya. Hemde adamları biz yetiştirdik, adam ettik. Hemde başlıca rakiplerimizden birine bedava kaptırdık. Madem yerine adam alamayacaksın, ya da alacağın adama 5 milyon bonservis vereceksin tutsana biraz fazla para verip şu adamları. Kimse demesin parayla değil diye. Paranın çözemeyeceği iş yoktur, yıldız adamlar gidip Katar'da falan futbol oynuyorlar sırf para için.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
İlk defa Türkçe bir yazıyı anlama zorluğu çektimİlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHenrique o gitmeyenlerin 1. sırasında olmalı... oyunda bişey yapmaya çalışan tek adamdı sürekli dikine oynadı.
Yorum
-
emre çolak ve semih kaya gibi kulübenin en dibinden iki adam çıkıyor ve iki büyük maçta sahada iyi işler yapıyorlar.
önemli olan oyuncuyu hazırlayabilmek,süper ligde oynamak atla deve değil.
biz oyuncu kadromuzun yarısnın yüzünü unuttuk, sokakta görsem çoğunu tanımam...ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
vittek
sapara
volkan
celuska
adrian
hanrıgue
cech
brozekler
--------------
bunlara verilen tonlarca para yerine bazılarının isimlerini ağzıma bile almak istemiyorum
gs ye giden bjk ye gidenler tutulabilirmiydi?
hasan ali alınabilirmiydi?
ozan ipek alınabilirmiydi?
jaja yı kazanma adına birşeyler yapılabilinirmiydi?
bobo nobre alınabilinirmiydi?
abramat alınabilinirmiydi?
dany alınabilinirmiydi?
tonlarca örnek verebilirim sayın yönetime veya teknik ekibe.......
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 gün sonra pişman olacağınız şeyleri yazmayın şuraya
Takım düzelsin ben pişman olmaya raziyim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Adam gibi yorum yap. Senol Hocaya laf atan futboldan anlamiyor. Bunlarin icinde sende dahilsin !İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet şenol hoca bugün istifa ederse çok mutlu olacam.en azından topçum yoktu başarmadım der.eger etmezse o zaman yönetimin transfer hatalarını kabullanmiş olur ve biz bu sene hayallerle yaşarız.
Yorum
-
Eğer Şenol Güneş istedi ise Adrianı teknik direktörlüğü bıraksın.
Kesinlikle inanmıyorum.
Pawel - Brozek ve Adrian sonrası Polanyalı almayız inşallah
Kim bu Polonyalıları bize KAKALAYAN.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Artık bir an önce ceza sistemine geçilmeli.. Takıma kes kardeşim para cezası.. Koşmayan ruhsuz futbolcularla olacak iş mi bu ya.. Yazıklar olsun biz bu takımın mı peşinden koşuyoruz yazık yemin ediyorum ya.. nerde sizin hırsınız? İleride bi tane adamı tek başına bırakmışklar bütün topu ona atmaktan başka oyun kurgusu yok.. yemin ediyorum sevindim cezalı olduğuna.. bari biraz dinlenir.. BU arada Volkan niye yoktu bu maçta bilen var mı?Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum