Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Taraftara bak ya halen daha lay lay lay bu maçı hatırlamak istemiyorum aciz görüntüler..
    ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Devre arası olmasıyla maçı izlediğim mekandan kalkıp eve döndüm ve kafam rahat odama çekildim. Maçı izlemiyorum. Zokora kırmızı yemiş ne hoş,tribünde ne olmuş biri sahaya mı dalmış ne olmuş? Çok da şeyimde. Bu maç kızacağım iki şey var biri hala sadece Burak'a top şişirten teknik heyet ikincisi o cahil cühela işe yaramaz Avni Aker çekirdekçi taraftar tayfası.Ulan 11 kişilik bir takımda sen sadece 1 adamı ıslıklarsan o adam hayatının futbolunu oynar daha da bilenir.Selçuk'un frikik golü yoktu ligde şu ana kadar sayenizde attı.Madem ıslık yeteneğiniz vardı,ee işe yaramazlar CL maçlarında ya da tüm lig maçlarında rakibin oyuncusu farketmeksizin ıslıklasaydınız ya yaptığınız mallıktır bir kişiyi ıslıklamak kimseye fayda etmez. Keşke beni her maç sadece beni ıslıklasa ister futbolcu bu yaptığınız o futbolcuyu kamçılar sadece.Top rakipteyken tüm maç boyunca rakibe geçtiğinde ıslıklamak ise sana direnç kazandırır,rakibe baskı nerede o psikolojiyi düşünebilmek.

Ben her gece çömlekçiye giden,her gecealemlerden alemlere akan ama sahaya çıktığında dalga geçer gibi canı sıkıldığında gol atan Jaja'yı istiyorum geriye.Gerekirse tüm latin amerikalılar kampa geç katılsın.Jaja'ya yapılan insafsızlıktır,adaletsizliktir hele ki şu Adrian'a 5,25 milyon euro verilip Jaja'nın daha aza satılması taraftara küfürdür.

Yorum

• İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ceyhun giriyor Allah seni bildiği gibi yapsın fatih terim.
        Nisbet yapıyor i.ne....

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu macta Zokora olsa bile birsey yapamazdik...
          Olsaydı da yapamasaydık... Skorda değilim ben alıştık artık iyi şeyler yapıp sonradan hüsran yaşamaya.

Yapımda ve yayında emeği geçen herkesin ..... !

Yorum

• Şu takıma bak ikinci yarı bir atak bile yok 10 kişi kaldık masalını anlatmasın kimse İstanbulda Beşiktaşıda 10 kişiyle yendik kafa olarak gitmiş takım Avrupa ligi dediniz dediniz Ligi Unuttunuz adamlar farkı 10-11 e cıkardı yazıklar olsun Bu kadar tatsız maç izlemedim adamlar antreman yaptı ikinci yarı !!
            NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• fatih terim diyor ki bi sovulmedik ceyhun kaldı , onu da alayım da insallar daha iyi sovsun. malum footboll show business

Yorum

• hakem senin ben ta o faul değilmiydi
                !

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  devre arası olmasıyla maçı izlediğim mekandan kalkıp eve döndüm ve kafam rahat odama çekildim. Maçı izlemiyorum. Zokora kırmızı yemiş ne hoş,tribünde ne olmuş biri sahaya mı dalmış ne olmuş? Çok da şeyimde. Bu maç kızacağım iki şey var biri hala sadece burak'a top şişirten teknik heyet ikincisi o cahil cühela işe yaramaz avni aker çekirdekçi taraftar tayfası.ulan 11 kişilik bir takımda sen sadece 1 adamı ıslıklarsan o adam hayatının futbolunu oynar daha da bilenir.selçuk'un frikik golü yoktu ligde şu ana kadar sayenizde attı.madem ıslık yeteneğiniz vardı,ee işe yaramazlar cl maçlarında ya da tüm lig maçlarında rakibin oyuncusu farketmeksizin ıslıklasaydınız ya yaptığınız mallıktır bir kişiyi ıslıklamak kimseye fayda etmez. Keşke beni her maç sadece beni ıslıklasa ister futbolcu bu yaptığınız o futbolcuyu kamçılar sadece.top rakipteyken tüm maç boyunca rakibe geçtiğinde ıslıklamak ise sana direnç kazandırır,rakibe baskı nerede o psikolojiyi düşünebilmek.

Ben her gece çömlekçiye giden,her gecealemlerden alemlere akan ama sahaya çıktığında dalga geçer gibi canı sıkıldığında gol atan jaja'yı istiyorum geriye.gerekirse tüm latin amerikalılar kampa geç katılsın.jaja'ya yapılan insafsızlıktır,adaletsizliktir hele ki şu adrian'a 5,25 milyon euro verilip jaja'nın daha aza satılması taraftara küfürdür.
                  +1967.....

Yorum

• henrique umutun .. olamaz. Adrianda Jajanın .tşklrı olamaz. Şerefsizlerin hakemlik yaptığı ligde alemci diye en iyi topçunu gönderirsen kendi sahanda böyle dalga geçerler. Sadri ile bu iş buraya kadar. İnşallah ilk 4e girer bu takım..

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Olsaydı da yapamasaydık... Skorda değilim ben alıştık artık iyi şeyler yapıp sonradan hüsran yaşamaya.

Yapımda ve yayında emeği geçen herkesin ..... !
                      Eyvallah hakemler her zmaan aleyhimizde fakat cok yazik ya...
                      1

Yorum

• devre arasında;
                        burak rusyaya postalanmalı
                        adrian ve brozekler 1'e 2'ye bakılmadan evine gönderilmeli
                        + sezer, tayfun, barışlar, vittek
                        sezon sonunda da henrique ve sapara performanslarına göre değerlendirilmeli..

Yorum

• İlk olarak seçuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bırakın ya artık hakemi bahane etmeyi. En azından şu mac için yapmayın ayıptır ya sen ne oynadın da hakeme laf atıyosun.
                          kimsin sen lan. bırak bu ağızları adam ol

Yorum

• Ah Şenol hoca ah. Şu takımı adam edemedin ya. ne diyeyim.
                            En son Özge tarafından düzenlendi; 11.12.2011, 20:50.

Yorum

• Bizde bir gudubetlik mi var anlamadım arkadaş.
                              Bizden giden şampiyon oluyor.
                              Fatih, Gökdeniz, Hüseyin derken bu yıl da Selçuk, ENgin, Ceyhun şampiyonluk görür artık...

Yorum

• Şenol Güneşin rezaleti. Teknik direktörlük rezaleti.

Adrian aşkı .Şenol güneşin adrianın oynamasından bir çıkarımı var ? merak ettim.
                                Burak ı yanlış yerde ve tek oynatması.

Fatih Terimden Şenol Güneşe Teknik Direktörlük dersi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X