tek taktik burak koşsun pası at!!! millet bizi çözdü biz yeni taktik geliştiremedik
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
Yonetim bence her transferde yolsuzluk yapiyo. Goz var nizam var bu oyuncular bu parayi edermitut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
bu takımın böyle olmasının tek nedeni yönetimdir.gidenlere bakın gelenlere bakın.şu gaysenin yaptığı transferlere bakın bi.adamlar nerdeyse hiç bonservis ödemeden yaptı tüm transferleri.biz 3krşluk adamlara milyon eurolar verip getirdik.trabzonspor yönetimlerine girenlerin mal varlıkları incelemeye alınsın bence.yönetim öncesi ve sonrası fark ortaya çıksın...
Yorum
-
Ulan şu takımın Burağı defansın arkasına sarkıtmak dışında gol atma şansı yok yazıklar olsun..İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Türkiye'nin en iyi iki yönlü ortasaha oyuncusunu kaptırıp onun yerine 31 *yaşındaki Zokora'ya 5 milyon euro bonsevis ödedik
*Jaja'yı kaybettik tamam problemli ve disiplinsiz bir adamdı göndermek doğru gibi gözükürken gittik yerine 5 milyon euro verip Adrian'ı aldık ama aldığımız adamın bırak Jaja'yı 35 yaşındaki Murat Erdoğan kadar takımına katkısı yok
*Takımın son 15 senedir sol açığı yok ve biz Halil'den sol açık yaratmaya çalışıyoruz.
*Takıma Cale ve Ferhat ikilisinin üzerine 2 yabancı takviye yaptık ikisinin de önceki ikiliden en ufak bir artısı yok giden paralar da cabası
*Türkiye'nin en iyi stoperini sırf para yüzündek kaçırdık. Şimdi defansımız dökülüyor.
*Dünyanın küfrünü edip kaçırdığımız Umut'u mumla arıyoruz.
*Takımın tek hücum taktiği Burak'a atılan uzun toplar. Onu da bütün takımlar çözdü ama bizim teknik heyet hala bu taktikte ısrarcı.
*Takımın ne bir kanat organizasyonu var ne yaratıcı bir taktiği. Bu nendele iç sahada maç kazanamıyoruz.
*Öyle bir seyircimiz varki tek ses olabildiği tek an bizden giden futbolculara küfrettikleri an.
*Dünya üzerinde sahaya attıkları ile kendi futbolcusunu sakatlayan tek seyirci bizdedir sanırım.
Nereden tutsak elimizde kalıyor. Başta yönetim olmak üzere herkesin şapkasını önüne koyup düşünmesi gerekiyor.
Şenol Hoca'nın da devre arası 10 kişi defans yap Burak'a top at taktiğinin haricinde bir iki taktik geliştirmesini beklemek hakkımız diye düşünüyorum.
Bu takımın teknik direktörü Şenol Güneş kalsın ama Allah aşkına transferleri Şenol Hoca yaptırmasın. Kimi aldırdıys elimizde patlıyor.
Özetle devre arası çok ama çok önemli bizim için. Bu kadar olumsuzluğa rağmen takımın CL tecrübesi play off'larda çok işimize yarayabilir. 3-4 iyi takviye ile hala şansımız var.
Çok zor değil. İyi iki kanat oyuncusu ve Burak'a alterbatif bir santrafor. Bir de iyi bir stoper ile bu takım yine şampiyonluğa oynar...
Yorum
-
bu takıma en az 5 oyuncu lazım
zokoraya alternatif 1 oyuncu
adrian ve alanzinhoyu kesebilecek 1 oyuncu (jaja tipinde gole yakın)
henruqie nin yerine iyi bir forvet
çok iyi bir stoper
iki yönlü kanat oyuncusuSanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinsan hiç değilse utanmadan var gücüyle saldırır la,ne bu vurdum duymazlık,çekilmissin defansa geleni gideni ya taça gönderirler yada kornere,,,
yazıklar olsun ,haram olsun aldığınız paralara,
var gücüylemi? her 3 günde 1 mac yapiyoruz. gs yatiyor dinleniyor..normal bu skor. her senede bizmi yenecez.
benim en fazla sinir oldugum olay SELCUK INAN.
bu takimdan birzamanlar OGÜN de gitt,ABDULLAH da, TOLUNAY da. ama gittikden sonra bize saygi duydular.
Bu pislik gol atiyor birde seviniyor. atma gol la,takimmi yok atarsin.rezil herif
Yorum
-
henrique 82 dakika oynadı . YAZIKBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum