Taraftar sahaya yabanci madde atmayi bİlİyor.. Sikeciler aleyhine bagirmaktan korkuyor..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
O kadar büyük bir kulübüz ki altyapımızdan adam çıkaramadığımız için yedek kulübemizde 2 kalecimiz var.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
taraftar herşeyin farkında,hoca çıkacak apaçık ultimatomu verecek.atsın taraftarın önüne yönetimi.işin kötüsü,burak yakın zamanda yolcu olur,transfer de yapmayacaklar veya yine bir beyaz tutup gelecekler asıl o zaman ne olacak?bizim hâlâ bu ligde oynadığımızı ve şampiyonluğun hedef olduğunun unutlmaması lazım.İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca sadece Zokora ve Halili istediÜNAL KARAMAN!
Yorum
-
en azından gsliler bizim tribüne girmezİlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelçuk İnan'dan nefret ediyorum.
Islıklanmalı, hem de şiddetle.
Ancak sahaya cisim atmak nedir be kardeşim.
Sahamız da kapanır böylelikle...
Yorum
-
olabilir ..........İlk olarak oflum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak efendi kankasi Selcuk isliklandigi icin maca küsmüs olmasin....
Yorum
-
Başka bıri daha var izleyen ...İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs oynuyor bizimkiler izliyor..McLas was Here
Yorum
-
Bu maç farka gider beyler böyle oynamaya devam edersek..İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum