Adam gececek tek oyuncu yok sahada ona üzülüyorum..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
Bu takimin kanatlari halil ve henrique ise bu sonuc gayet normal. Halil ayagina top geldigimde topu ileri tasiyamiyor, gidemiyor arkadas bunu zorlamanin ne anlami var. Donuyor kicini kaleye cech i bekliyor cech orta yapior. Henrique desen birak adam gecmeyi orta yapmayi aldigi her topu kaptirdi. Bu takimda henrique oy uyor volkan oynamiyorsa volkan'a dunyanin parasini verip niye aldik.
İkinci yari yumlu, ferhat ve aykut girer maci 3-2 aliriz artik. Bu kadroyu bu hale dusurenlere yaziklar olsun.
Yorum
-
ya bunlar serefsiz kardeşim adamlar oynamıyor hele o burak bencili var ya bıraksın futbolu falan yazık ya walla yazık. bu takıma ara transferde alsınlar topcu. kendilerine topcu diyenleride göndersinler bu takımdan dicem ama baştaki teknik adam teknik adam değil işte. bu takımı ondan daha iyi yöneticek 23 000 tane taraftar var.
Yorum
-
ta şu henrike ye niye laf ediyosunuz. adam ömrü hayatında açık oynamamış. top sürmemiş orda ne işi var o adamın. uç elemanı. kanatta ne verecekki anlamadım.
şu burak ya. utanırda insan yalandan koşar. az bi bassa adamlar pas yapamıcak.
kardeşim bu takımın tek çaresi var. henriqe burak yer değiştirecek, adrian stat dışına çıkarılacak. alsın aykut u colmanı salsın ileri ya.
of patladım. kıracam tv yiOscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
Hiç kimseyi...İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenol Hoca Hoca Diyosunuzda Kimi Alıcak Yedekten ?
Yedeğe 2 tane kaleci koyarsan oyuna kimseyi alamazsın. Ofansif oyun için alanzinhoyu alabilir bir tek.
Yorum
-
sanki bizde varya,emin ol 2-2 olsa bile adamlar bi geldinmi 3 ataralar,İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs de bir bok yok; maçı elimizle veriyoruz resmen.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
bu takıma gökdeniz gibi adamı almamak ihanettir. takımın bir kısmı forvet bir kısmı defans orta saha diye bişey yok. resmen
5 0 5 taktiğiyle her maç geçiyo. bu takıma 2 iyi defans 2 iyi orta saha birde iyi forvet lazım. bu kadar ıkına sıkına top oynanmaz yav sakarya güngören maçını izledim dün, iki takımda en azından top çeviyiyo. buca kasımpaşa izleyin abi adamlar en azından sahada top çeviriyor. bizim takımda paslar öyle ıkına sıkına bu ne ya
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum