tükspor var ya, orada izleyebilirsiniz karsilasmayi ^^
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
Senol Günes farki.İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyedeklere bak yaa Allahım. .
Celustka hem sağ hem de sol bek oynayabiliyor. O varken Ferhat niye var? Volkan niye yok? Herseye ragmen Pawel olmalydı
Serkan sakatlandi, Celustka oyuna dahil oldu.
Macin skoru nolur biliyormusun ? 0-3...
Nedenini sen arastir artik....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
-
Yaa Allah askına bırak, madem o kadar düsünüyon koy Mustafa'yı sag beke. yedeklere baktım utandım valla rezalet. .İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenol Günes farki.
Serkan sakatlandi, Celustka oyuna dahil oldu.
Macin skoru nolur biliyormusun ? 0-3...
Nedenini sen arastir artik.
Neyse sonumuz hayır olur inşallah. Macı alacagımıza inancım tam
Yorum
-
Bende uyuz oldum.İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Vedat amma havalanmis yahu, klasik gsli iste, 2 maca kalkar heryerleri. Itina ile hava sondurulecek....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Aynisini düsünmüstüm gördügümde.İlk olarak Maniack61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçta Gs formalı 14-15 yaşlarında bir kız vardı. Büyük ihtimal Trabzon'da yaşayan bir memur ailenin çocuğu ya da direk Trabzonlu. Sorunumuz o değil gerçi, bu kızın nerden bu yüzü bulduğu. Bir de bayanların izlediği yerden kapmış bedava bilet.
Ne yüzle giriyor oraya o formayla..#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
Sakat, canim muhalefet liderimİlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVolkan Sen Kadroda yokmu???????????????????????????????????????????
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum