Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    E hadi adaşını alalım bari o zaman.

Şaka bir yana da Gökdeniz Ferhat'ı gençlik yıllarında futboldan soğumuştu. Şimdi sırada bir Burak-Semih eşleşmesi olur mu dersiniz?
    İnşallah, inşallah.

Şu maçı alalım da, kim kimi soğutmuş, kim nereye gol atmış önemli değil. Yeter ki kazanalım.
    -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      gsnin sag tarafi kuvvetli, Eboue-Kazim cok etkili oluyorlar. O sebeple Halil'e cok is dusuyor, ofansiften cok defansif yonuyle one cikacaktir yine. Ben Henrique'den cok umutluyum, Hakan Balta'ya karsi oldukca fazla ustunluk kuracaktir...
      halil sagda henrique solda oynar bence

Yorum

• kaan sahsına yönelik söylemedim yanlış anlama ama her maç öncesi aynı muhabbet, adamların işi bu sonuçta bizden fazla düşünüyorlardır. bırakalım kadroyu hoca yapsın
        Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• Mutlak galibiyet şart aksi takdirde ilk üç yarışından büyük oranda kopuyoruz...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yahu elestirmeye mi programlisiniz, hersey bitti yedekleri elestiriyorsunuz simdi de. Macin 11'i belli, mac icin konusmak daha guzel olmaz mi?
            abi macta kötü oynuyor gibi görünürsek de forum o zaman yanar işte.
            ama yenecez ya 2 0
            ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
            NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• İlk olarak yektakurtulus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              halil sagda henrique solda oynar bence
              Mac icerisinde degiseceklerine eminim ama Cech-Halil uyumunu sagi bu kadar kuvvetli bir takima karsi cok bozacagini dusunmuyorum hocanin...

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Jan Mari'nin yanında ki Gurbetçi Gençler'in lideri Mustafa İlhan..!

Gerçekten yazıklar olsun eskiden havalimanında rakip takımı biz küfür kıyamet karşılardık şimdi bütün tribün gruplarımız gelenin geçenin atkısını boynuna geçiriyor helal olsun !!!!
                Trabzon Bunların sayesinde Deplasman Olmaktan Çıktı Bu Maçada 1-0 Mağlup Başlıyoruz Bunlar yüzünden.
                NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• Selçuk tam bir profosyenel gerçekten ama şerefsizlik konusunda.
                  Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• kanatlarda önemli olan ortasaha hakimiyeti
                    gaysede bizim gibi kanatlardan etkili olamiyor, ortadan geliyorlar

umarim : zokora + colman > melo + selcuk

Yorum

• bence burak sağ çizgiye yakın henrique santrafor oynamalı burak orda daha verimli olur hakan balta'nın baltasını eline verir.

Yorum

• Burak yine tek forvet. erir.

Adrian inşallah kazayla bir asist yapıp başımıza bela kalmaz. defolur gider.

Henrique bişeyler yapabilir.

Burak Kanatta olsa çok daha mükemmel olurdu.

Yorum

• trabzonum hırslı,gerçek futbolunu oynarsa evimizde bir adım öndeyiz ve kazanacaz ALLAHın izniyle.

Yorum

• ben 4-5 haftadır kadar maçları ligtvnin internet sitesinden mobil ödeme yaparak alıp izliyordum..bugün alamadım,kontör yok.izleyebilen arkadaşlar bir yardım ederse sevinirim ..

Yorum

• Cok sukur ugursuz cubuklu formayla degil de victory formyla oynayacagiz. Aliriz maci.

Yorum

• selcugun tipine bak bursa çocu
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X