Trabzonspor gs yi yener normal şartlar altında, ama her zamanki gibi hakem triosu istanbul çengiliği yaparsa, ozaman yine sinir krizleri dolu bir maç bizi bekler. adaletli hakemler olsa(bakınız şampiyonlar ligi hakemleri), Trabzonspor şuan 3. yıldıza yürüyordu...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
Bjk İbb ile Fb ise Bursa ile oynuyor. Bir eksik maçımız var ve önümüzdeki hafta ise malum Fb maçı. Önümüzdeki sezon ŞL'de yer almak istiyorsak ligde bir an önce seriye bağlamalıyız.3 maçtan en az 7 puan çıkarmamız gerekiyor.Ne yazık ki takımın önünde engel olan bir hocamız var. Henrique Alan kadar şans bulamıyor, vasat Colmanın yerine Aykut düşünülmüyor, Volkan bir var bir yok, Sapara nerede belli değil. Kötü gidişatı değiştirmek için bu oyunculardan mutlaka verim almak durumundayız. Pek umudum yok ama umarım bu akşam değişim için güzel bir başlangıç yaparız.
Yorum
-
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBjk İbb ile Fb ise Bursa ile oynuyor. Bir eksik maçımız var ve önümüzdeki hafta ise malum Fb maçı. Önümüzdeki sezon ŞL'de yer almak istiyorsak ligde bir an önce seriye bağlamalıyız.3 maçtan en az 7 puan çıkarmamız gerekiyor.Ne yazık ki takımın önünde engel olan bir hocamız var. Henrique Alan kadar şans bulamıyor, vasat Colmanın yerine Aykut düşünülmüyor, Volkan bir var bir yok, Sapara nerede belli değil. Kötü gidişatı değiştirmek için bu oyunculardan mutlaka verim almak durumundayız. Pek umudum yok ama umarım bu akşam değişim için güzel bir başlangıç yaparız.

Més Que Un Club
Yorum
-
Sorun burd zaten ,ikinci bir oyun taktiğimiz yok.Burak,Burak,Burak...İlk olarak olcay_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs geçen hafta fenere oynadığı gibi açık oynasın yeter. bjk gibi 10 kişi defans yaparlarsa işimiz zorZaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
-
Kimse gesenin geçen haftaki oyununu beklemesin...O maç gazla, taraftarla kazanılmış bir maçtır(febeninde zaten haftalardır kötü oynuyor olması buna tuz biber ekti)...ben beraberliğe oynayacaklarını düşünüyorum, skoru erken bulmamız lazım, bu yüzden bence serkan orta sahada oynamamalı, zokora ve colman yetecektir...4'lü hücum hattı yapmalıyız...
Yorum
-
Lisans alıp Hocamız olsanıza lütfen!!!İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBjk İbb ile Fb ise Bursa ile oynuyor. Bir eksik maçımız var ve önümüzdeki hafta ise malum Fb maçı. Önümüzdeki sezon ŞL'de yer almak istiyorsak ligde bir an önce seriye bağlamalıyız.3 maçtan en az 7 puan çıkarmamız gerekiyor.Ne yazık ki takımın önünde engel olan bir hocamız var. Henrique Alan kadar şans bulamıyor, vasat Colmanın yerine Aykut düşünülmüyor, Volkan bir var bir yok, Sapara nerede belli değil. Kötü gidişatı değiştirmek için bu oyunculardan mutlaka verim almak durumundayız. Pek umudum yok ama umarım bu akşam değişim için güzel bir başlangıç yaparız.

"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
tek santraforla biz bu işi götüremiyoruz.akşam ne olursa olsun çift santraforla oynamalıyız.burak ilerde yalnızları oynuyor ona verilecek destek inter maçında olduğu gibi saldıran dik oynayan takımı ortaya çıkaracaktır.şenol hoca kesinlikle alanı ilk onbirde oynatmamalı
Yorum
-
bankasyayı yayınlayan trt1 de su an.İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeri değil ama Ç.Rizespor maçını yayın veriyor mu ben baktım ama bulamadım ?bize her yer TRABZON,
hayat da BORDO MAVİ
------------------------
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ve DEDİRTENE
Yorum
-
Halil altıntop7a bir hatırlatma yapmak isterim..... Fatih terimli girdiği polemik nedeniyle milli takımın kapıları kendisine kapatılmıştı. şimdi ders verme sırası umarım esende olur...Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum