Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Reha Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Selçuk kim ya ne akdar takıldınız. Sanki dünya yıldızı anlayamıyorum
    -
    .
    Selçuk'u çok önemsediğimden değil. Taraftar ince bir mesaj vermiş olsun bunu düşündüm sadece

Yorum

• Tolga
      Celutska-Giray-Glo-Cech
      Serkan-Zoko-Colman
      Volkan-Burak-Henrique

Orta saha kalabalık olmalı..Yoksa Melo-Selçuk ikilisi orta saha kontrolünü ele alabilir..

Yorum

• İlk olarak MDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tolga
        Celutska-Giray-Glo-Cech
        Serkan-Zoko-Colman
        Volkan-Burak-Henrique

Orta saha kalabalık olmalı..Yoksa Melo-Selçuk ikilisi orta saha kontrolünü ele alabilir..
        celustka cezalı, serkan geride oynar yine

--------Tolga---------
        Serkan-Giray-Glo-Cech
        -------Zoko----------
        -Colman--Adrian------
        --Burak---------Halil--
        ------Henrique-------
        ofsayta bak çay demle http://youtu.be/PNSKrhF0Dng
        verilmeyen penaltımız http://youtu.be/nfNm6r9SxuU
        Yeter ki Onursuz Olmasın Aşk

Yorum

• İlk olarak MDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tolga
          Celutska-Giray-Glo-Cech
          Serkan-Zoko-Colman
          Volkan-Burak-Henrique

volkan ve serkan aynı anda oynamaz bu maçta oynamasını isteğim oyuncu henrigedir alanın yerine

Yorum

• şurası bir gerçek trabzonspor çok daha güçlü bir takım daha iyi oyunculardan kurulu olduğu kesin
            itirazı olanlarla akşam maçta görüşelim trabzonspor gs yi ezecektir.

Yorum

• Şenol Güneş standart kadro ve dizilişi bozmadığı sürede puan ve puanlar kaybetmeye devam edeceğiz.Sağır sultan dahi taktiğimiiz çözmüş durumda iken,Şenol hoca ısrarla Burak'a atılacak toplarla sonuca gitmeye çalışmakta.Üstelik bu işi yapan sadece Colman ve Zokara var.Bunlarada kilit vurulduğunda karşınıza pozisyona dahi girmekte zorlanan bir Trabzonspor çıkıyor.

Bugün de bu anlayış ile çıkarsak, gs bizi yener.
              Olması gerekenler;
              -Çift forvete kesin dönmemiz gerekmektedir.
              -Her ne kadar çok top kaybetsede, mücadele açısından zayıf kalsada, bu takımda oyunu direkt rakip alana taşıyan tek oyuncu Alanzinho ilk onbirde başlamalı ve kesinlikle ortada oynatılmalı, kenarda değil.
              -Şenol hoca,Serkan'dan vazgeçemiyorsa, sağ açık değil sağ bekte oynatsın.Sağ açıkta oynayan Serkan ne kendine ne takıma katkı sağlayabiliyor.
              -Halil artık forvet oynamalı.Topu iyi saklayan,iyi kullanan biri, adamı koşturarak performansını düşürüyor hoca.
              -Beklerin stoper gibi değil ,ileri geri çalışan bindirme yapan sistemle oynaymalı,

Bu bağlamda sahaya çıkması gereken oyuncu kadrosu ve dizilişi bana göre şöyle olmalı:

---------------------------Tolga-----------------------------------

Serkan-----------------Giray----Glo------------------------Cehc

-----------------Zokara-Alanzinho-Colman---------------------

------------------------ Poulo------------------------------

------------------------Burak--Halil-----------------------
              --------------------------
              Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• İlk olarak haltun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                celustka cezalı, serkan geride oynar yine

--------Tolga---------
                Serkan-Giray-Glo-Cech
                -------Zoko----------
                -Colman--Adrian------
                --Burak---------Halil--
                ------Henrique-------
                benim ideal kadrom budur bu takım gs yi dağıtır.

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  şurası bir gerçek trabzonspor çok daha güçlü bir takım daha iyi oyunculardan kurulu olduğu kesin
                  itirazı olanlarla akşam maçta görüşelim trabzonspor gs yi ezecektir.
                  Katiliyorum ama Lille macinin yorgunlugunu maalesef hissedebiliriz...
                  Ama GS de FB macinda ciddi efor sarf etti bakalim nolur...

Asil serefsizligi hakem triosundan bekliyorum...

Yorum

• TRABZONSPOR: Tolga, Celustka, Giray, Glowacki, Cech, Colman, Zokora, Serkan, Alanzinho, Halil, Burak.İlk 11'imiz bu şekilde olur
                    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İster holiganlik diyin ister barbar diyin ne derseniz diyin ama ben bu karsilamaya giden taraftarlarin dovulmesinden yanayim.hazmedemiyorum arkadas sinir krizleri geciyorum.bu konuda eski Trabzon seyircisini ozluyorum dagitiyorduk ortaligi.maca gelince selcuk ve engin'e 90 dakika kufur edilir umarim.turkiyenin en serefsiz takimiyla oynuyoruz insallah kazaniriz bu kahpeler ordusuna yenilmemek lazim
                      evet ya Trabzonda olduklarını bilmeliler
                      bize her yer TRABZON,
                      hayat da BORDO MAVİ
                      ------------------------
                      NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ve DEDİRTENE

Yorum

• Yeri değil ama Ç.Rizespor maçını yayın veriyor mu ben baktım ama bulamadım ?
                        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Mesaj tarihi 11.12.2011-13:16;

henrique ve Volkan oynasın bencede 2 forvet gibi çıkalım henrique ve burak çok iyi anlaşacak gibi ama bakalım, gs de bir numara yok, bu akşam tek problem HAKEM olacak Orta sahada her şeye cart curt diye düdük çalacak maçın canına okuyacak gibi geliyor yada bir hakem hatası bekliyorum bu maçta alehimize.

Bu da bugünkü yazım olsun....
                          mesajım maçtan 5-6 saat önce; neden bunu buraya yazıyorum sezon başından beri lig sıralaması belli diye düşünüyordum dün akşam şekillendi,

İlki fenerin Şampiyon olması ama olamaz çünkü uefa devreye girecek, bjk yi ilk 2 de yer bulması bulamaz çünkü uefa devreye girecek, bunu görünce gs nin kırmızı gördüğü maçların günah çıkarması yapılıyor; geriye gs kalıyor gs farkı açabildiğine açsın tek rakibi ts kalıyor araya bir bursa atarız, tamam, bizi kıyacaklar, bakın gençler maçında hakem hatasıyla kazanacağız....
                          En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 12.12.2011, 09:50.

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            volkan ve serkan aynı anda oynamaz bu maçta oynamasını isteğim oyuncu henrigedir alanın yerine
                            Ne mantık ya, orta açmayı bilmeyen topla kat edemeyen serkan'dan sağ açık olur volkan'dan olmaz.

Yorum

• Serkan oynayacaksa sag bek oynasın yoksa yedek beklesin. . Volkan ve Henrique kesinlikle 11'de olmalı

Yorum

• Maç başlığına bi girip bakıyım diyorum , yok kümde düşürülme kalksın şöyle olsun böyle olsun haberlerini görünce ana avrat sövüyorum maçı da izlemek falan gelmiyo içimden... Allah belalarını versin hepsinin.
                                Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X