Tolga-Celustka-Giray-Glowacki-Cech-Zokora-Aykut-Colman-Volkan-Burak-Henrique.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta | Trabzonspor 0 - 3 Galatasaray
Daraltma
X
-
Galatasaray nefretim maç vaktine doğru tavan yapacak sanırım benim..
Maç sırasında ne olacak bakalım.
Kuddusi'ymiş bi de hakem.
Zor maç, yine kötü hakem. Kabul.
İki isteğim var, ilki evire çevire koymak veya evire çevire olmasa da koymak, ikincisi tribünde sarı kırmızı bir şey görmemek, görsek de 'i..e galatasaray' atkısının sarı kırmızısını görmek.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
Küfretmeye gerek yok mu? Yemin ediyorum maç ortasında taraftarın birisi silah çıkarıp Selçuk'u vursa üzülmem.İlk olarak Berat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEngin'le Selçuk'a ısınmaya çıktıklarında sahte USD desteleri atılsa anlamlı olur. Küfretmeye falan gerek yok.
Yorum
-
Yuhh,o kadar da degil.İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKüfretmeye gerek yok mu? Yemin ediyorum maç ortasında taraftarın birisi silah çıkarıp Selçuk'u vursa üzülmem.
Gereken tepki verilmelidir ama sadece engin ve selcuk degil tüm gs takimi isliklarla baski altina alinmalidir."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Engin ve Selçuk'a gereken tepki verilecek.
İnşallah el kol hareketi yaparlarda orası cehenneme döner, bizim taraftar sinirlenmezse bağırmıyor özellikle maraton tribünü gaza gelirse çıkışları zor olur her açıdan.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Bence bu macta Halil'i kullanmaliyiz. Tecrübesi ile bizim isimize yarayabilir.
------------------------Tolga----------------------------
--Celustka------Giray--------Glowacki--------Cech----
------------Zokora------------Colman----------------
--Volkan-------------HALIL-------------------Henrique
--------------------Burak-----------------------------
Celustka sakatligi nedeniyle oynayamassa Serkan sag bek'e gecer.. Böylece 5 yabanci oluruz..#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
Hala birileri Umut,jaja engin diyor bu adamların neden gittiği,niye gönderildiğini umarım dikkate alarak
yazmışsınızdır bu yazıları.Aykut bu takımın orta sahasında çok iş yapabilecek bir adam fiziği ve tekniğiyle
Chech'de performansıyla ve oyunuyla bunu zaten gösterdi nolucaktı Ferhat mı oynayacaktı bu takımda sol kanatta,bunları eleştiriceğinize kanat oyuncusu olmasına rağmen santrofor gibi ilerde tek umutmuş gibi oynatılan Burak'a ve bunda ısrar eden teknik direktörü yada sütçü beygirleri serkan ve ya giray(en azından elinden geleni yapıyor o ayrı)yada canı istediği zaman oynayan alanzinho beyi eleştirin
Yorum
-
elimizdeki topçuları eleştirmiyoruz...selçuk ve egemen istedi gitti..umut ta aynı şekilde..e beee yönetim jaja yı neden gönderdin. engini neden gönderdin. hadi gönderdin kiralık gönder.ha satacaksın gs ye satma.git 2 lig takımına sat...ya da süründür a2 de oynat...burnu sürtsün..pazar gelir sana gol atarsa kim verecek bunun hesabını...
Yorum
-
maça gidecek olan kimle konuşsam gs'ye ve malum oyunculara kinleri yüksek...bunlar sevindirici...bu maçı taraftar alır başka türlü olmaz hakem kuddusi...İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Bu oç'dan baska hakem mi yokİlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaça gidecek olan kimle konuşsam gs'ye ve malum oyunculara kinleri yüksek...bunlar sevindirici...bu maçı taraftar alır başka türlü olmaz hakem kuddusi...
Yorum
-
Fırat var.İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu oç'dan baska hakem mi yok
-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum